10 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
polat 178 dede ortaya çıkmicak arkadaşlar bahadırın dediği doğru yüzünü 179 da açıcak :D

koçana kalite diyen tubaya oyuncu diyen bir değerli zattan kalite dersi almak beni bozar :))

kocana kim kaliteli dedi nereden uyduruyon destere :))) tubaya da oyuncu demedim ayni berene demedigim gibi :)))) ben bazilari gibi begendim kizlara iyi oyincu demem :))))

Aynı durum senin ve xemrexx içinde geçerli destere sizde indir kaldır hep aynı şeyleri söylüyorsunuz
Ben geçen hafta Revenge'i izlememiştim o yüzden beyazsoy'un yorumlarına bir şey yazmadım ama bugün izledim ve doğru tespitler yaptığını gördüm beyazsoy'la bazen birçok konuda ayrı düşeriz ama burda kendisine hak verdim
dikkat et beyazsoy gibi 20 dk de hata yerine intikamda hata yazıp konu açma ben destere ile aynı gitmiyorum farkındaysa desterenin izlediği çoğu işi izlemem bile hde-krem-alev alev-dila sen intikam ı aradan seçip ikiz yaprsan tabi öyle olur kaldı ki sana hak verdim üzerinde 3 sayfa geçmedi

karışma sen ben vadivclerle anlaşırım her türlü aramızı bozuyuon sen şopar :d

beyazsoy vadici değilki

beyazsoy neci harbiden? izlediği dizi varmı?(şimdi işler güçler diyecek ) vadiyi övsek anlaşıp forumda 100 kişi topluca polata girse kaliteli diye, beyazsoy vadiye sallar.... forumun muhalif zatı muhteremidir :))

Yiyecekler Bereni...Vadi ve Acun....Acun haftaya reytingini dahada yükseltir..:)))

Şu anda 61 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (22 kayıtlı ve 39 misafir)
destere*, , legolas9900, , Onur_35, , Almila+, , mhmt53, , nestroyers, , Μαнoni+, , sürgünüm, , WesTxCoasT+, , *Dream*+, , beyazsoy, , Ulvi Ç., , XanTier, , hızlı gonzales, , china_shangai, , cookies, , çocuklarduymasın+, , liebe, , yakup09+, , AslanBey