10 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Her ne kadar kıskansanız da çekemeseniz de Vadi'yi hiç kimse geçemez. :F :d

ya vadici arkadaşlar boşuna kışkırtmaya gelmeyin sağır duymaz uydururmuş Millet VADİYİ İZLEMİŞ gerisi tıraş boş yere tarışmaya giripte onları heyecanlandırmayın...

An itibariyle toplamda 30 DK reklam oldu. Final öncesi reklamı da sayrsak 40 dk :F :d

ondan önce 20 dakika filmine bakıp tubayı oynayan kadının oyuncu olduğunu tubanın ise oyuncu olmadığını görmen lazımdı bırak revenge yi birazda 20 dakika filmini izle tubayı oynayan kadından ilham al dream :))

destere çok komiksin gerçekten Tuba'nın senin ve senin gibi düşünen zihniyetlerin gözünde oyuncu olması için fettan dişi bir rolde oynaması şart gibi birde şunu karıştırıyorsun Kaçış Planı bir film :) İntikam gibi Revenge ile replikleri ile bile aynı giden bir dizi değil ayrıca bugün izlerken birşey fark ettim.Revenge'deki Emily karakteri çok daha başarılı mesafeli duygularını çok belli etmeyen bir tip Beren gibi ortalarda sevgi pıtırcığı gibi dolanmıyor bence Beren'de o kızı izlesin biraz nasılsa repliklere kadar aynı durdursun durdursun o kadının mimiklerini bakışlarını gülüşünü çalışsında Bihter havasından çıksın :)

Kvp'nin reklAmsizligi son gaz devam ediyor.. O kadar guveniyosunuz yaaa kitlenize , o zaman blok uygulamayin.. 😀d blok kitle :d

destere çok komiksin gerçekten Tuba'nın senin ve senin gibi düşünen zihniyetlerin gözünde oyuncu olması için fettan dişi bir rolde oynaması şart gibi birde şunu karıştırıyorsun Kaçış Planı bir film :) İntikam gibi Revenge ile replikleri ile bile aynı giden bir dizi değil ayrıca bugün izlerken birşey fark ettim.Revenge'deki Emily karakteri çok daha başarılı mesafeli duygularını çok belli etmeyen bir tip Beren gibi ortalarda sevgi pıtırcığı gibi dolanmıyor bence Beren'de o kızı izlesin biraz nasılsa repliklere kadar aynı durdursun durdursun o kadının mimiklerini bakışlarını gülüşünü çalışsında Bihter havasından çıksın :)

sen 40 dk lik işle 90 dk liği karşılaştırmazsın 40 dkl ikte herkese sahne düşüyor hzılı hızlı çekiyolar duyguya gerek yok yani
zaten türkiyede duygusuz kadın karakter üzerine dizi kurarsan dizi çöker

Dest sana yakışmoyor kıvırmak ben onu bunu bilmem vadi 15 almış işte intikamda vadi özetteyken alsaydı ama alamaz işte. :)

yeni başlayan dizi 15 le nasıl başlıyor zaten intikam ilk bölümleriyle 15 çıksa siz vadiyi çöpe atın hem 10 yıllık diziyiz kaliteliyiz diyin sonra yeni başlayan diziden 15 reyting bekleyin :))

ayıp oluyor west :))

- - - Ekleme - - -

sen 40 dk lik işle 90 dk liği karşılaştırmazsın 40 dkl ikte herkese sahne düşüyor hzılı hızlı çekiyolar duyguya gerek yok yani
zaten türkiyede duygusuz kadın karakter üzerine dizi kurarsan dizi çöker

tuba olsaydı intikamda dreamden tek eleştiri gelmezdi o açıdan eleştirilere tubalı cevaplar vermek lazım :))

İntikamın elbiselerini eleştiren arkadaş ;
Kıyafetler harikaydı berenin üzerine tam olarak oturmuştu. Kıyafetlerin her biri ayrı bir güzellikteydi. Şahikaya gelince kıyafetleri gayet sade ve şıktı 😉

ilk bolumde bende ayni yorumu yaptim bana kizmistilar :))) objektif yorum bu iste ...beren biraz gitsin emilyden oyunculuk dersi alsin hazir oynanmisi var izleyip diziyi ceksin :))))))