10 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
SBT'yi baz alacak olursak Yetenek Sizsiniz reytingleri alt üst etmiş gözüküyor. Özellikle İntikam'ı epey etkilemiş. Fakat yarın TNS'de daha farklı bir tabloyla karşılaşabiliriz. Özellikle A/B'de sıkı bir yarış olacak gibi...

ab de intikamdan 15 bekliyorum aşağısı tns yi şaibeli kılar :))

Vadiye geçerken rastladımda leyla mı ne onun annesini görünce kardeşim ağlamaya başladı nasıl izliyorsunuz bu diziyi :d

kıyafet konusunda ben de katılıyorum zenginlik işhtişam gösterilmeli :)
ama emek olmadığı kısmı saçma olmuş intikam 90 dk revenge 40 dk mutlka emek vardır

Objektif davranmışsın sevindim.Aşk-ı Memnu'da tüm bayan karakterler çok şık çok asil giyiniyorlardı ama burdaki kıyafet seçimleri olmamış

Sayın çok değerli arkadaşlar KVP karalamanız boşuna adamlar 45 dkka reklam veriyo siz her nekadar reklamsız desenizde.Yarın dediğim gibi yeni TNS rekoru geliyo....

vadi 15 i geçti başrolsüz.... muhalefetin bahanesi millet reklamda oldu...programlar reklamda olduğunda programa girmeyen kaç dizi 15 alıyor sanki...:d

sıfırdan başlayan intikam dzisinin reklam vermeemsine laf edip de 15 reytingli vadnin 1.5 saat reklam vermemesine laf etmeyenelr bence objektiflikten bahsetmesin:)

Vadiye geçerken rastladımda leyla mı ne onun annesini görünce kardeşim ağlamaya başladı nasıl izliyorsunuz bu diziyi :d

ellerinde mendille katlanıyor arkadaşlar napsınlar bir olmuşki başlamışlar zamanında şimdi bırakıpta mertliğimi bozacaklar :))

vadi hangi dizi gelirse gelsn 15 goruyor zorlanmıyor her hafta adamlarn kemik izleyicisi var artık kmse burakmaz netten ızlerle ıntıkamı vadiye bakıarlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,746
Üyeler
8,481
Son Üye
user2162