1 Mart 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 6 22.2%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 8 29.6%
  • Suskunlar (Show)

Oy: 15 55.6%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 1 3.7%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

• Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Sen de Gitme (TRT 1)

• Mavi Kelebekler (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 1 3.7%

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
destere bence yanlış düşünüyorsun. beyazsoy un söylediklerine ''biri bu sezon bitiyor ve kendini fazlasıyla kurtaracak reytingi alıyor kitlesi yakaladı. ama kuzey güney istenen ve beklenen başarıyı yakalayamadı üstelik 2-3 hafta öncesinde çok düşmüştü. karizmayı çizdirmemek için kuzey güneye asıldılar. kuzey güneyi izleyenler bilir 2-3 haftadır kuzey güneyde senaryo tavan yaptı.'' katılıyorum kesinlikle. Yakında fatm. suçu ne bitecek ve tamamen senaristler kuzey güneye yoğunlaşacaklar. Düşünsene kuzey, tekrar dövüşmeye başlasa, cemreye tutkulu aşık haline gelse ve üstelik güney de dövüşmeye başlasa dizi nasıl bir hal alır sence. tabi ya güney de boşuna çalışıp, antrenman yapıp fizik yapmamış. belki güney de dövüşecek. ama bunun olması(abi kardeş dövüşü) etik olarak ne kadar doğru bilemeyiz. senaristlere kalmış bişey. herşey reyting için. ileriki bölümlerde ne olacağını bilemeyiz ama ben inanıyorum ki reytingler çok artacak ilerde.

ben aksini iddia etmiyorumki sadece söylediğim kuzey güney 7 veya taş çatlasa 8 civarı reyting alır bunu geçemez .. çünkü karşısında muhteşem yüzyıl var...
ayrıca kuzey güneyin ilk bölümlerini izlemiştim ben o filme güney karakteri için başlamıştım, ama film kuzey üzerinden gidiyor.. bu konuda beyazsoy doğru söylüyor..

perşembe günü babamın fatmagül'ü seyretmesi nedeniyle ne yazkki istediğim dizilere bakamıyorum..bunlar alternatif olarak alemin kralıydı ama akşam suskunlar yeni başladı diye bir göz atalım dedik kardeşimle ama nafile :) iilede fatoşgül dedi aile reisimiz..neymiş efendim fatmagül kaçırılmış :D :D
ama diikatimi çeken bişey oldu dizide sanki mustafa daha çok kök söktürüyo herkese..yaşaranlardan bile baya baskın çıktı..ama bu mustafanın oyunculuğu çok sahte geliyo bana.
Tabi diziyi tebrik etmek lazım bu kadar durağan bir hal almasına rağmen iyi iş çıkarmış :)

babanı takdir ediyorum .. fatmagül izlenmezmi, fatmagülü izlemeyen filmden anlamıyor demektir .. fatmagülün güzelliği yeter konusu bile olmasın bereni seyretmek için bile izlenecek filmdir..:)

kardeşim beyazsoy çok ama çok süper yorumlamışsın durumu. tebrik ediyorum seni. ve ben de birşeyler eklemek istiyorum.

ben de zaten dizinin ismini ele alacaktım bu günlerde. madem kuzey güney niye bu isim üzerine çalışılmıyor diye düşünüp durdum günlerce. tamam aşk da olacak ama sonuçta bu dizi iki kardeşin birbiriyle muhteşem, kıyasıya mücadelesi, rekabeti üzerine kurulmamış mıydı? hani nerde? daha yeni yeni farkına vardılar senaristler galiba ve durumu düzeltmek için iki kardeşi birbirine düşman yaptılar. Ne komik hem hikayeyi yazıyorlar hem de niçin yazdıklarını unutup yolu sapıyorlar. ne vahim bir durum dimi? bence güney de dövüşmeli.

Ve kesinlikle artık gereksiz yan konuların işlenmesinden vazgeçilmeli ve temel konular sürekli işlenmeli.(gereksiz konular: zeynep, simay ilişkileri vs)

Ayrıca ben baştan beri itici tipli zeynepin bu diziyi katledeceğini düşünmüştüm ve tahminin çıktı. ama zeynepin gelmesi, Cemrenin değerini, önemini, güzelliğini ortaya koydu, çıkardı.

ve son olarak bence kuzeye cemre den başkası yakışmaz. bence bu yenge durumu falan değil...

Bencede dizide cemre kuzey aski olmali ama bunu ilk bolumlerdeki gibi bodazlama vermeleri yanlisti(cemre kuzeyin dudagina yapisti) sonra zeynepten bisekilde kurtulunmali yurtdisinami yollarlar yoksa yeni bir sevgilimi bulurlar bilmem.. ama senaristler hala zeynebin derdinler...

vadi geçen haftaki aranın ardından süper bi giriş yapmış 1.lik kıl payı gitmiş hele ki ab de sharede geçmişiz :D suskunların iyi başlamış ama haftaya kesin düşer.maç var ayrıca özeti var yani %100 düşecektir.vadinin özetinden biraz reyting kapmış gibi gözüküyor haftaya özetle yayınlanırsa o reytingleri kaybedecek bi de maçın olduğunu düşünürsek işi çok zor.bakalım haftaya tablo nasıl olcak.inşallah senaristler beklediğim fragmanı yayınlarlar.o halde maça da güzel bi fark atarız :D

vadi geçen haftaki aranın ardından süper bi giriş yapmış 1.lik kıl payı gitmiş hele ki ab de sharede geçmişiz :D suskunların iyi başlamış ama haftaya kesin düşer.maç var ayrıca özeti var yani 0 düşecektir.vadinin özetinden biraz reyting kapmış gibi gözüküyor haftaya özetle yayınlanırsa o reytingleri kaybedecek bi de maçın olduğunu düşünürsek işi çok zor.bakalım haftaya tablo nasıl olcak.inşallah senaristler beklediğim fragmanı yayınlarlar.o halde maça da güzel bi fark atarız :D

13 yaş yaptılar aksam vadiyi polat eskisi gibi acımamaya başladı doktoru fena öldürdüler :D

Kurtlar Vadisi yavaş yavaş arayı kapatıyor.:) Dün suskunlara baktım ama bir sahneye kadar, o tarz işlerip pek sevmiyorum ama hapisteki olaylar..:) Hafiften bir Ezel özentiliğide var, RTK önünü kesmezse daha iyi sıralara rahat gelir.

13 yaş yaptılar aksam vadiyi polat eskisi gibi acımamaya başladı doktoru fena öldürdüler :D

aynen neydi öyle ya nolduğunu anlamadım bi baktım +13 ler falan şiddet acayip arttı :D polat önüne geleni dövdü :D çocuk ölürse olacakları düşünmek bile istemiyorum

vadi geçen haftaki aranın ardından süper bi giriş yapmış 1.lik kıl payı gitmiş hele ki ab de sharede geçmişiz :D suskunların iyi başlamış ama haftaya kesin düşer.maç var ayrıca özeti var yani 0 düşecektir.vadinin özetinden biraz reyting kapmış gibi gözüküyor haftaya özetle yayınlanırsa o reytingleri kaybedecek bi de maçın olduğunu düşünürsek işi çok zor.bakalım haftaya tablo nasıl olcak.inşallah senaristler beklediğim fragmanı yayınlarlar.o halde maça da güzel bi fark atarız :D

hayalleerr hayallerr olmasaydııı
iyiki hayaller var , insanlar uğradığı büyük şokları nasılda geçiştiriyorlar:)
önümüzdeki hafta maç var ve vadi zirvede olcak :):))) takas geldinde neşemizi bulduk :)

hayalleerr hayallerr olmasaydııı
iyiki hayaller var , insanlar uğradığı büyük şokları nasılda geçiştiriyorlar:)
önümüzdeki hafta maç var ve vadi zirvede olcak :):))) takas geldinde neşemizi bulduk :)

hayal derken :D bu arada şunu unutma vadi istediği anda 1.liği alır ama senaristler senaryoyu bozmak istemiyolar

aynen neydi öyle ya nolduğunu anlamadım bi baktım +13 ler falan şiddet acayip arttı :D polat önüne geleni dövdü :D çocuk ölürse olacakları düşünmek bile istemiyorum

Fantezileri değişmiş Polat'ın herzamanki gibi yine hayırsız sahnelere denk geldim.:D Adamın parmaklarını götürdüler.:(:D

vadi geçen haftaki aranın ardından süper bi giriş yapmış 1.lik kıl payı gitmiş hele ki ab de sharede geçmişiz :D suskunların iyi başlamış ama haftaya kesin düşer.maç var ayrıca özeti var yani %100 düşecektir.vadinin özetinden biraz reyting kapmış gibi gözüküyor haftaya özetle yayınlanırsa o reytingleri kaybedecek bi de maçın olduğunu düşünürsek işi çok zor.bakalım haftaya tablo nasıl olcak.inşallah senaristler beklediğim fragmanı yayınlarlar.o halde maça da güzel bi fark atarız :D

Suskunlara mac varda vadiye yokmu :))))))) vadi haftaya kesin yayinlanmali bu kadar kacak guresilmez dimi :))))) mac suskunlari az etkiler suskunlar yine maca gore Kendini ayarlar ozeti uzatir 21:30 da diziyi baslatir..macla cok az cakistirir.. ama kurtlarin 45 dakikasi maca gelecek isleri cok zor

Suskunlara mac varda vadiye yokmu :))))))) vadi haftaya kesin yayinlanmali bu kadar kacak guresilmez dimi :))))) mac suskunlari az etkiler suskunlar yine maca gore Kendini ayarlar ozeti uzatir 21:30 da diziyi baslatir..macla cok az cakistirir.. ama kurtlarin 45 dakikasi maca gelecek isleri cok zor

tmm kardeş haftaya görüşürüz kimin işi zormuş :D