1 Mart 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 6 22.2%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 8 29.6%
  • Suskunlar (Show)

Oy: 15 55.6%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 1 3.7%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

• Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Sen de Gitme (TRT 1)

• Mavi Kelebekler (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 1 3.7%

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
fatmagule bı daha tecavuz etseler fatos haftalık zırveyı ele gecırır. Vadıde ısterse polatla mematı bırbırıne sıkıp abdulheyde onları dırıltsın yıne alamaz :) . Beren 2 saat pasta yapsa yıne lıder olur hey yavrum hey :) vadı nıye lıder degıl sımdı :) haa bu hafta ıstemıyo demı 1-2 yıl sonra polat tekrar vurulunca ıster ama :) :) :)
sen canımı çok sıkmaya başladım konuşmalarına dikkat et.yaşın kaç cinsiyetin ne bilmiyorum ama belli ki 10-11 yaşında bi çocuksun benim canımı sıkma tmm mı aslanım.sizin düşünceniz tecavüzle reyting almak işte aramızdaki fark bu :D burda boş boş konuşmussun ama unuttun heralde polat vurulduğunda liderliği alıp 1 ay bırakmadığımızı :d bi de ne dediğini bilsen tam olacak aslan :D

takas biz düşmanmıyız niye bizi takmıyorsun bir film için değermi...vadi gücünü göstersin veya göstermesin sonuçta bizim kesemize 5 kuruş girmiyor .. parlak polat bugüne kadar aldığı trilyonlardan sana bir kuruş koklattımı da onun için arkadaşlarını kırıyorsun ..ayıptır günahtır:)

siz benim ne arkadaşımsınız ne de başka birşeyimsiniz siz benim için bi hiçsiniz :D polat ın kazandığı tüm paralar anasının ak sütü gibi helaldir.Allah daha da versin o kazandıkça biz mutlu oluyoruz :D

Suskunlar'ı şimdi internetten izledim sonunda Perşembe gününe bir dizi bulduk :smile: Türk standartlarının üstünde bir dizi, izlerken hiç sıkılmadım bile diyebilirim :smile:

sen canımı çok sıkmaya başladım konuşmalarına dikkat et.yaşın kaç cinsiyetin ne bilmiyorum ama belli ki 10-11 yaşında bi çocuksun benim canımı sıkma tmm mı aslanım.sizin düşünceniz tecavüzle reyting almak işte aramızdaki fark bu :D burda boş boş konuşmussun ama unuttun heralde polat vurulduğunda liderliği alıp 1 ay bırakmadığımızı :d bi de ne dediğini bilsen tam olacak aslan :D

reytıng tablosuna bıdaha bak ıstersen :) :) fatmagul bu sezon cok duragan fakat hala lıder :) :) vadının 1 ay lıder olması ejderhada pıre gıbı bısey (buarada ejderha fatos oluyor :)) fatmagul vadı gıbı sapıtıp bıyerlerını yırtmaz zırve ıcın rahat ol :):):)

reytıng tablosuna bıdaha bak ıstersen :) :) fatmagul bu sezon cok duragan fakat hala lıder :) :) vadının 1 ay lıder olması ejderhada pıre gıbı bısey (buarada ejderha fatos oluyor :)) fatmagul vadı gıbı sapıtıp bıyerlerını yırtmaz zırve ıcın rahat ol :):):)

belli oluyo tecavüz gerek size :d

siz benim ne arkadaşımsınız ne de başka birşeyimsiniz siz benim için bi hiçsiniz :D polat ın kazandığı tüm paralar anasının ak sütü gibi helaldir.Allah daha da versin o kazandıkça biz mutlu oluyoruz :D

ben öyle düşünmüyorum vadi veya diğer filmler forumdaki insanların yanında benim için birer hiç sıfır anlamsız yani forumdaki arkadaşlar olmasa filmleri ne yapayım..

belli oluyo tecavüz gerek size :d

sızede sılah lazım :) polat abıne sole sılahları gomsun olurmu :):) ılk bolum tecavuz var dıye kımse 2 yıl lıder olmaz :) fatmagulun pastanede calıstıgı sahneler vadıde herkesın bırbırını vurdugu sahnelerı gecıyor :):)

ben öyle düşünmüyorum vadi veya diğer filmler forumdaki insanların yanında benim için birer hiç sıfır anlamsız yani forumdaki arkadaşlar olmasa filmleri ne yapayım..

benim için sen ve senin gibi bikaçtane daha var.siz hiçbir anlam ifade etmiyosunuz siz olmadığınızda forum çok daha iyiydi.ben adam gibi adamlarla arkadaş olurum sizin gibilerle işim olmaz.

benim için sen ve senin gibi bikaçtane daha var.siz hiçbir anlam ifade etmiyosunuz siz olmadığınızda forum çok daha iyiydi.ben adam gibi adamlarla arkadaş olurum sizin gibilerle işim olmaz.

takas forumda en sevdiğim insanlardan birisin sen ne dersen de:)

sızede sılah lazım :) polat abıne sole sılahları gomsun olurmu :):) ılk bolum tecavuz var dıye kımse 2 yıl lıder olmaz :) fatmagulun pastanede calıstıgı sahneler vadıde herkesın bırbırını vurdugu sahnelerı gecıyor :):)

belli oluyo tecavüz olmasa fatmagül diye bi dizi olmazdı :d

hakkaten fatmagül tecavüze uğrayınca reytingi 20 civarı oluyor polat tecavüze uğrarsa kimbilir reytingi kaç olur :)) eminim 50 civarı olur:)

polatı nasıl yakalamayı dusunuyorsun :) bı sarjorle zaten bın kısıyı kafasından vuruyor :) bıde tecavuz olursa bıkac mılyon kısıyı oldurebılır :):):):)

Beyler kurtlarda da tecavuz yokmuydu. vildan atasever osman sinav zamaninda bir mafya babasinin kizi olarak diziye girmedimi usuturcu muptelasi biri ona tecavuz etmedimi... fatmagulle salayanlar bir ovdukleri diziyi iyi izlemelerini tavsiye ederim

Buldum husrev aganin kizi nazoya manyak erdal tecavuz etmis kurtlar vadisinde.

kurtlar vadisi yapinca eyvallah fatmagul yapinca yassssaak :))))))))))