1 Mart 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 6 22.2%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 8 29.6%
  • Suskunlar (Show)

Oy: 15 55.6%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 1 3.7%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

• Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Sen de Gitme (TRT 1)

• Mavi Kelebekler (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 1 3.7%

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
Flaş!.. Flaş!.. Flaş!.. Işte 'focus' grubuna göre tv'de dün!.. 'ucankusfocus' ratinglerinde heyecan dolu bölümüyle 'kurtlar vadisi pusu' zirvede yer almiş!.. Dünkü bölümde çakir'in oğlu pusat'a yapilan işkence sahnesi 'focus' grubu tarafindan dikkatle izlenmiş!.. Ikinci sirada show'un yeni dizisi 'suskunlar' var!.. 'suskunlar', ilk bölümüyle 'focus' grubunun hayli ilgilisini çekmiş!.. Dizide karakterlerin geçmişte yaşadiklari olaylar ilgiyle izlenmiş!.. 'fatmagül'ün suçu ne?' dizisinde fatmagül'ün kaçirildiği anlarin ardindan yaşadiklari hayli 'focus'lanmiş!.. Sevilen oyuncu ersin korkut'un elvis presley'i canlandirdiği 'alemin kirali', 'focus' grubuna göre, dün hayli bir komik bir bölümle ekrana gelmiş!.. Haberlerde 'ali kirca' önde gitmiş!.. Işte 'ucankusfocus' ratingleri, yorumlar ve twitter'daki 'focus'lulardan gelen anlik görüşler!.. Tiklayin!..

Flaş!.. Flaş!.. Flaş!.. Işte 'focus' grubuna göre tv'de dün!.. 'ucankusfocus' ratinglerinde heyecan dolu bölümüyle 'kurtlar vadisi pusu' zirvede yer almiş!.. Dünkü bölümde çakir'in oğlu pusat'a yapilan işkence sahnesi 'focus' grubu tarafindan dikkatle izlenmiş!.. Ikinci sirada show'un yeni dizisi 'suskunlar' var!.. 'suskunlar', ilk bölümüyle 'focus' grubunun hayli ilgilisini çekmiş!.. Dizide karakterlerin geçmişte yaşadiklari olaylar ilgiyle izlenmiş!.. 'fatmagül'ün suçu ne?' dizisinde fatmagül'ün kaçirildiği anlarin ardindan yaşadiklari hayli 'focus'lanmiş!.. Sevilen oyuncu ersin korkut'un elvis presley'i canlandirdiği 'alemin kirali', 'focus' grubuna göre, dün hayli bir komik bir bölümle ekrana gelmiş!.. Haberlerde 'ali kirca' önde gitmiş!.. Işte 'ucankusfocus' ratingleri, yorumlar ve twitter'daki 'focus'lulardan gelen anlik görüşler!.. Tiklayin!..

heheheee sedece gülümseme ihtiyacı duydum bu habere:)
desene artık sizi sbt de kesmiyor fokuslayın bundan sonra:)

Kurtlar Vadisi Pusu izleyicileri Suskunlar karşısında daha fazla konuşmasın bence. Derinden geliyor SUSKUNLAR. Bu arada FATMAGÜL'e kafa tutamıyosunuz. Kim daha fazla 1. oldu bugüne kadar. Söylememe gerek var mı acabaaaa? Yazık size :D

tabı alır bırıncılıgı polat cın ordusuna dalıp katlıam yapar ama senaryoyu bozmak ıstemıyolar :) :)

destere sen her yazılana yorum yapcan mı :D

tabiki westxcoast... her insan değerlidir, yorumlarıda cevap vermeye değerdir ..değer verdiğim tüm insanların yorumlarına cevap yazıyorum.. ama rahatsız olandan alıntı yapmıyorum mesela sen rahatsız oluyorsan senden alıntı yapmam yorumda yapmam... anlaştık sanırım...

kac kere yazcan takas yenı avutma yontemınız bu sanırım :) .)

birşeyi 40 kere tekrarlarsan olurmuş derler ya takasda sanırım bu lafa inanmış:)
bir korku filmi izlemiştim 40 kere şeker adam diye seslenince aynada şeker adam çıkıyordu:)

tabloyu paylaşacam yanlışlıkla yine bunu paylaşmışım :D inan sizi takmıyorum :D çünkü vadi gücünü bir kez daha göstermiştir.istediğimiz zaman alırız liderliği

tabiki westxcoast... her insan değerlidir, yorumlarıda cevap vermeye değerdir ..değer verdiğim tüm insanların yorumlarına cevap yazıyorum.. ama rahatsız olandan alıntı yapmıyorum mesela sen rahatsız oluyorsan senden alıntı yapmam yorumda yapmam... anlaştık sanırım...

Destere felsefenin biraz aciklari var .. "her insan degerlidir" diyon ardindan "deger verdigim tum insaninlarin yorumlarina cevap yaziyom" ikinci cumle deger verdigim tum insalar degerken ayni zamanda deger vermedigin insanlarinda oldugu manasi cikiyor . yani ilk cumlen bosa cikiyor :)

Kurtlar Vadisi Pusu izleyicileri Suskunlar karşısında daha fazla konuşmasın bence. Derinden geliyor SUSKUNLAR. Bu arada FATMAGÜL'e kafa tutamıyosunuz. Kim daha fazla 1. oldu bugüne kadar. Söylememe gerek var mı acabaaaa? Yazık size :D

Adam gibi konus asil sana yazik agzimi actirma benim

fatmagule bı daha tecavuz etseler fatos haftalık zırveyı ele gecırır. Vadıde ısterse polatla mematı bırbırıne sıkıp abdulheyde onları dırıltsın yıne alamaz :) . Beren 2 saat pasta yapsa yıne lıder olur hey yavrum hey :) vadı nıye lıder degıl sımdı :) haa bu hafta ıstemıyo demı 1-2 yıl sonra polat tekrar vurulunca ıster ama :) :) :)

tabloyu paylaşacam yanlışlıkla yine bunu paylaşmışım :D inan sizi takmıyorum :D çünkü vadi gücünü bir kez daha göstermiştir.istediğimiz zaman alırız liderliği

Allah askina ucankus tnt ye magazin programi yapiyor ucankusun sahibini sevgilisi carkifelegi sunuyor tnt ye.. ucankus tabi kurtlari birinci gostercek.. kurtlar fatmagulu gecince iste sikesiz reytinler sbt diyordunuz ne oldu simdi ucankusa sorti yaptiniz :))))))

ucankusfocus2mart1.jpg

takas biz düşmanmıyız niye bizi takmıyorsun bir film için değermi...vadi gücünü göstersin veya göstermesin sonuçta bizim kesemize 5 kuruş girmiyor .. parlak polat bugüne kadar aldığı trilyonlardan sana bir kuruş koklattımı da onun için arkadaşlarını kırıyorsun ..ayıptır günahtır:)

Allah askina ucankus tnt ye magazin programi yapiyor ucankusun sahibini sevgilisi carkifelegi sunuyor tnt ye.. ucankus tabi kurtlari birinci gostercek.. kurtlar fatmagulu gecince iste sikesiz reytinler sbt diyordunuz ne oldu simdi ucankusa sorti yaptiniz :))))))

körler sağırlar birbirini ağırlar durumu mevcut yani:)