1 Mart 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 6 22.2%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 8 29.6%
  • Suskunlar (Show)

Oy: 15 55.6%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 1 3.7%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

• Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Sen de Gitme (TRT 1)

• Mavi Kelebekler (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 1 3.7%

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
Zaten suskunlar satt 21:30 gibi bitti kurtlar vadisinin yeni bolumuyle yarim saat cakisti. tum zarari kvnim ozetine verdi. hafta mac birde suskunlari ozetiyle yayinlar. suskunlari tam kurtlarin karsisina koyarsa show tv ben kurtlarin halini dusunemiyorum.

suskunlar tam zamaninda geldi millet (erkekler) kurtlar vadisinden gina gelmisti hep ayni senaryo :)))) neyse millet nefes alir. suskunlar malum bu ilk bolum kalitesini devam etirebilir mi bilemem dizi icin amerikadan goruntu yonetmeni getirdiler birde 22gunde cektiler

kardes total de suskunlar Vadi yi gecen bölüme göre hic etkilememis vadi yine ayni reytingi almis, yani vadi izleyicisi sadece özette suskunlara bakmis yeni bölüm baslayinca geri dönmüs Mac haric Kimse vadi den kolay kolay reyting calamaz cünkü vadi nin kemik bir izleyici kitlesi var

Fatmagül iki grupta da zirvede. Tebrikler..
Kurtlar Vadisi Pusu'da basarisini sürdürürken, Suskunlar yayin hayatina basaril reytinglerle baslamis.

Simdi Kurtlar ile suskunlarin t baslama saatine baktim suskunlarin 19:55de giriyor 21:25 de reklama giriyor.. kurtlarin yeni bolumuyle cakistigi vakit kurtlarin reklamini cikarirsak 20-25dakika sadece ...kurtlarin tum reytingi bu dakikalarda caldigini dusunsek(bu imkansiz en fazla yarisini calar) kurtlara verebilecegi zarar maximum 2 reyting.. kurtlarin bu bolum heycanli oldugunu soyluyorlars rahat 1puan artacakken artmamis.. kurtlar heycanli bolumlerinde sbt de 13reytingi gormus dizi. zaten ab reytinginde 2puana yakin dusus var. buda suskunlarin bu cakisan 20dakikalik kisimda kurtlara buyuk zarar verdigini gosteriyor

Son düzenleme:
tamam çok emek vermelerini anladımda boşuna uğraşıyorlar o film bu reytingleri aşamaz .. ne yaparlarsa yapsınlar isterse filmde hem kuzey hem güney senaryo gereği kötü yola düşsün, bu filmin alacağı oran budur..:)

destere bence yanlış düşünüyorsun. beyazsoy un söylediklerine ''biri bu sezon bitiyor ve kendini fazlasıyla kurtaracak reytingi alıyor kitlesi yakaladı. ama kuzey güney istenen ve beklenen başarıyı yakalayamadı üstelik 2-3 hafta öncesinde çok düşmüştü. karizmayı çizdirmemek için kuzey güneye asıldılar. kuzey güneyi izleyenler bilir 2-3 haftadır kuzey güneyde senaryo tavan yaptı.'' katılıyorum kesinlikle. Yakında fatm. suçu ne bitecek ve tamamen senaristler kuzey güneye yoğunlaşacaklar. Düşünsene kuzey, tekrar dövüşmeye başlasa, cemreye tutkulu aşık haline gelse ve üstelik güney de dövüşmeye başlasa dizi nasıl bir hal alır sence. tabi ya güney de boşuna çalışıp, antrenman yapıp fizik yapmamış. belki güney de dövüşecek. ama bunun olması(abi kardeş dövüşü) etik olarak ne kadar doğru bilemeyiz. senaristlere kalmış bişey. herşey reyting için. ileriki bölümlerde ne olacağını bilemeyiz ama ben inanıyorum ki reytingler çok artacak ilerde.

destere bence yanlış düşünüyorsun. beyazsoy un söylediklerine ''biri bu sezon bitiyor ve kendini fazlasıyla kurtaracak reytingi alıyor kitlesi yakaladı. ama kuzey güney istenen ve beklenen başarıyı yakalayamadı üstelik 2-3 hafta öncesinde çok düşmüştü. karizmayı çizdirmemek için kuzey güneye asıldılar. kuzey güneyi izleyenler bilir 2-3 haftadır kuzey güneyde senaryo tavan yaptı.'' katılıyorum kesinlikle. Yakında fatm. suçu ne bitecek ve tamamen senaristler kuzey güneye yoğunlaşacaklar. Düşünsene kuzey, tekrar dövüşmeye başlasa, cemreye tutkulu aşık haline gelse ve üstelik güney de dövüşmeye başlasa dizi nasıl bir hal alır sence. tabi ya güney de boşuna çalışıp, antrenman yapıp fizik yapmamış. belki güney de dövüşecek. ama bunun olması(abi kardeş dövüşü) etik olarak ne kadar doğru bilemeyiz. senaristlere kalmış bişey. herşey reyting için. ileriki bölümlerde ne olacağını bilemeyiz ama ben inanıyorum ki reytingler çok artacak ilerde.

Kuzey guneyin kurtulusu tek dogusle olmaz ilk bolumlerde bol dogus vardi reytingler ahim sahim degil.. bu dizi Zeynep katilinca bozuldu zeynebin katilma sebebi kuzey cemre askinin istenen verimi yakalayamamasi. ayrica kivanca yapilan kivanc dizilerde paso yengelere calisiyor soyleminin cok dilendirilmesi :)))))))

bu dizinin kurtulusu dizinin yan karakterlerinden ziyade kuzey guney catismasi yaratarak olur. dizi bastan beri kivancin populeritesinden dolayi kuzeye calisiyor. guney hemen hemen hic islenmedi bile madem boyle yapacaksiniz dizinin ismini sadece kuzey koyun olsun bitsin. dizide guneyede kuzey kadar agirlikli verip guneyin karakterini zenginlestirmek lazim baska cikar yol yok

gece suskunların tekrarını izledim. baya baya başarılı. bu kalite devam ederse baskın yapıp zirveyi ele geçirmesi mümkün. böyle sezon ortasında başlayıp yüksek reyting alan diziler(örneğin hde,my) zirveye oynar.

Kuzey guneyin kurtulusu tek dogusle olmaz ilk bolumlerde bol dogus vardi reytingler ahim sahim degil.. bu dizi Zeynep katilinca bozuldu zeynebin katilma sebebi kuzey cemre askinin istenen verimi yakalayamamasi. ayrica kivanca yapilan kivanc dizilerde paso yengelere calisiyor soyleminin cok dilendirilmesi :)))))))

bu dizinin kurtulusu dizinin yan karakterlerinden ziyade kuzey guney catismasi yaratarak olur. dizi bastan beri kivancin populeritesinden dolayi kuzeye calisiyor. guney hemen hemen hic islenmedi bile madem boyle yapacaksiniz dizinin ismini sadece kuzey koyun olsun bitsin. dizide guneyede kuzey kadar agirlikli verip guneyin karakterini zenginlestirmek lazim baska cikar yol yok

kardeşim beyazsoy çok ama çok süper yorumlamışsın durumu. tebrik ediyorum seni. ve ben de birşeyler eklemek istiyorum.

ben de zaten dizinin ismini ele alacaktım bu günlerde. madem kuzey güney niye bu isim üzerine çalışılmıyor diye düşünüp durdum günlerce. tamam aşk da olacak ama sonuçta bu dizi iki kardeşin birbiriyle muhteşem, kıyasıya mücadelesi, rekabeti üzerine kurulmamış mıydı? hani nerde? daha yeni yeni farkına vardılar senaristler galiba ve durumu düzeltmek için iki kardeşi birbirine düşman yaptılar. Ne komik hem hikayeyi yazıyorlar hem de niçin yazdıklarını unutup yolu sapıyorlar. ne vahim bir durum dimi? bence güney de dövüşmeli.

Ve kesinlikle artık gereksiz yan konuların işlenmesinden vazgeçilmeli ve temel konular sürekli işlenmeli.(gereksiz konular: zeynep, simay ilişkileri vs)

Ayrıca ben baştan beri itici tipli zeynepin bu diziyi katledeceğini düşünmüştüm ve tahminin çıktı. ama zeynepin gelmesi, Cemrenin değerini, önemini, güzelliğini ortaya koydu, çıkardı.

ve son olarak bence kuzeye cemre den başkası yakışmaz. bence bu yenge durumu falan değil...

perşembe günü babamın fatmagül'ü seyretmesi nedeniyle ne yazkki istediğim dizilere bakamıyorum..bunlar alternatif olarak alemin kralıydı ama akşam suskunlar yeni başladı diye bir göz atalım dedik kardeşimle ama nafile :) iilede fatoşgül dedi aile reisimiz..neymiş efendim fatmagül kaçırılmış :D :D
ama diikatimi çeken bişey oldu dizide sanki mustafa daha çok kök söktürüyo herkese..yaşaranlardan bile baya baskın çıktı..ama bu mustafanın oyunculuğu çok sahte geliyo bana.
Tabi diziyi tebrik etmek lazım bu kadar durağan bir hal almasına rağmen iyi iş çıkarmış :)

her zamanki gibi kurtlar vadisi ni izledim bittikten sonra suskunları açıp tekrarını seyrettim güzel bir dizi olmuş daha ilk bölümüyle 6 reytingi geçmiş ama 2.bölümüyle reytingi çok artacağını zannetmiyorum çünkü rakipleri büyük

Kalbim 4 Mevsim TOTAL grubunda ilk 100'e giremezken, A/B grubunda 99.olmus! Bu dizi birkaç haftaya kalmadan biter, benden söylemesi:

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]99[/TD]
[TD]KALBİM 4 MEVSİM[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]20:31:38[/TD]
[TD]22:40:45[/TD]
[TD]01:38:13[/TD]
[TD]0,82[/TD]
[TD]1,88[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

dün ne dediysem çıkmış fatmagül birinci olur dedim her iki gruptada birinci suskunlar 3. olur dedim 3. oldu..
suskunların reytingi ilk bölümde 6 civarı alır dedim aynen çıktı .. keşke fatmagül 40 reyting alır deseydim ona tutardı ama unuttum demeyi:)

dün ne dediysem çıkmış fatmagül birinci olur dedim her iki gruptada birinci suskunlar 3. olur dedim 3. oldu..
suskunların reytingi ilk bölümde 6 civarı alır dedim aynen çıktı .. keşke fatmagül 40 reyting alır deseydim ona tutardı ama unuttum demeyi:)

3d taktım aga vadi birinci suskunlar 2.ci .d

Kurtlar Vadisi Pusuyu izledim ab de reytingler nerdeyse aynı fatmagülle suskunlar beklediğimdende iyi gitmiş