1 Mart 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 6 22.2%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 8 29.6%
  • Suskunlar (Show)

Oy: 15 55.6%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 1 3.7%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

• Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Sen de Gitme (TRT 1)

• Mavi Kelebekler (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 1 3.7%

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
Suskunlar'ın ilk 1 saatini izledim. Türkiye standartlarının çok üstünde bir iş. Totalde ilk 5 büyük sürpriz olur ama A/B'de ilk 5 garanti gibi gözüküyor...

ben suskunların 3. olacağını tahmin ediyorum ilk ikiye giremez ama üçüncülüğüde bırakmaz, çünkü perşembe günü fatmagül ve vadi dışındaki filmler çok gerilerde diğer ıvır zıvır proğramlardan sıyrılıp üçüncü olabilir...

ben suskunların 3. olacağını tahmin ediyorum ilk ikiye giremez ama üçüncülüğüde bırakmaz, çünkü perşembe günü fatmagül ve vadi dışındaki filmler çok gerilerde diğer ıvır zıvır proğramlardan sıyrılıp üçüncü olabilir...

alemin kralıda fena gitmiyo 5 reyting alıyo bence alemin kralını bile geçemez

alemin kralıda fena gitmiyo 5 reyting alıyo bence alemin kralını bile geçemez

alemin kralı boş bir komedi fanatiği yok, seyircileri sabit değil bakar geçer seyirci.. nasılki yolda yürürken rastladığın bir halı saha maçına 10 15 dakika göz atayım diye bakınıyorsan alemin kralı seyirciside aynı çeşit..bu film olsada olmasada bişey farketmez onlar için.. izleyecek bişey bulamazlarsa izlerler o kanalı açarlar ama cidden izleyecek bir proğram bulmuşlarsa alemin kralını sallarlar..

Sosyal medya ve ekşi sözlük suskunlarla yıkılmış durumda
Ayrıca vadi vadi diyorsunuzda suskunların rakibi vadi değil fsn vadi önce fsn'yi geçmeyi başarsın bence senelerdir zirve nedir unuttular

Sosyal medya ve ekşi sözlük suskunlarla yıkılmış durumda
Ayrıca vadi vadi diyorsunuzda suskunların rakibi vadi değil fsn vadi önce fsn'yi geçmeyi başarsın bence senelerdir zirve nedir unuttular

suskunlar sosyal medyada yeri göğü inletiyor ama bu bir ölçü değil sosyal medyada yazı yazanlar nufusun 100 de 5 ine denk kalan yüzde 95 i ne düşünüyor ona bakmak lazım..,
vadi konusunda dediklerine katılıyorum..

Suskunlar'ın tekrarını izledim... Bence A/B de ilk 10'a girer, Total de ise ilk 10 imkansız gibi...

Her Perşembe akşamı olduğu gibi Fatmagül'ün Suçu Ne?'yi izledim. Hakikaten heyecanı bol bir bölümdü. Birinciliği hakediyor. Zaten en sıradan bölümlerinde bile Kurtlar Vadisi Pusu'yu geçtiğini düşünürsek. Bu kez açık ara birinci olabilir. Fatmagül forever <3

Yalnız şunu da belirtmek isterim ki Suskunlar'ın az önce tekrarını izledim. Çok kaliteli bir yapım. Kurtlar Vadisi Pusu'ya 100 basar. Umarım bu kaliteli dizinin reytinglerii düşük gelmez.

Arkadaşlar bende Kurtlar vadisi seyircisiyim ama size hiç yakıştıramıyorum bu davranışları.lütfen birbirimizi kıracak davranışlardan kaçınalım

tamam çok emek vermelerini anladımda boşuna uğraşıyorlar o film bu reytingleri aşamaz .. ne yaparlarsa yapsınlar isterse filmde hem kuzey hem güney senaryo gereği kötü yola düşsün, bu filmin alacağı oran budur..:)

Ben biliyom bunlari.asil bunlari fatmagulun senaristletine anlatmak lazim :)))))))

evet günü zor bir gün çünkü diğer dizilerin izleyicileri çok esnek değil her yöne yayılmıyorlar.. o açıdan tutturursa istikrarlı bir üçüncülük tutturacak gibi..

suskunlar dizisinin total ve ab grubu oranları nasıl çıkar sence yasin.. benim tahminim eşit çıkacak gibi...

bana AB de total den daha basarili olacak gibi geliyor kardes

Suskunlar büyük bir süprizle cok iyi reytinglerle baslasaydi bunu yapimcisi Twitter den duyururdu :)

Fatma Gül İki Gruptada birinci olmus
Kurtlar Vadisi Pusu iki gruptada 2.ci olmus
Suskunlar Totalde 5 Ab 3 Olarak süper bir is çıkarmıs
kalbim 4 mevsim izlenmeme rekoru kırmıs
Suskunlar Tekrarı Da Çok İyi Gitmis Gelecek Vaad Ediyor

FGSN iki grubtada zirvede diziyi tebrik ediyorum.

Vadi iki grubtada ikinci ama iki grubtada cok az bir fark var AB de 0.06 Total de 0.6 reyting var.

Suskunlar bu zor günde iyi basladi Total de 5. AB de 3. Olmus ama iki grubtada 6 reytingin üstüne cikamamis, hem ilk bölüm diye izleyenler var hemde haftaya daha gec saatte baslayacak cünkü büyük ihtimal özeti olacak yani diger iki Dizi ile beraber baslayacagi icin onlarin özetlerinden faydalanamayacak bence haftaya düsecekir

Suskunlar goruldugu uzere fatmagule hic zarar vermemis. hatta gecen haftaya gore totalde fatmagul reyting artirmis. daha cok kurtlari tirpanlamis:))))) Kurtlarin bir ab de birinciligi vardi oda gitti :))))))).suskunlar icinde bolca cocuk oyuncu barindigi icin ve sbt de beklenenden yukari almis gozukuyor.

Son düzenleme:
Suskunlar goruldugu uzere fatmagule hic zarar vermemis. hatta gecen haftaya gore totalde fatmagul reyting artirmis. daha cok kurtlari tirpanlamis.suskunlar icinde bolca cocuk oyuncu barindigi icin ve sbt de beklenenden yukari almis gozukuyor.

evet haklisin vadi nin yeni bölümünü azda olsa etkilemis ama özetinin aldigi oranlarin yarisini calmis

fatmagulun en heyecanli bolumuydu.bu ozxunu reytinglerde gosterdi.suskunlar fena degil.iyi gidiyor

Bu arada fatmagulun dun sıkıcı bir bolume ragmen haftanin en cok izlenen ikinci dizisi olmayi basardi(total adi ustunde tum izleyenleri gosterir. ab reytingleru bizi ilgilendirmez)

fatmagule daha iyi ve ozenilmis senaryo yazilsa haftanin birinciligi hicte supriz olmaz...

evet haklisin vadi nin yeni bölümünü azda olsa etkilemis ama özetinin aldigi oranlarin yarisini calmis

Zaten suskunlar satt 21:30 gibi bitti kurtlar vadisinin yeni bolumuyle yarim saat cakisti. tum zarari kvnim ozetine verdi. hafta mac birde suskunlari ozetiyle yayinlar. suskunlari tam kurtlarin karsisina koyarsa show tv ben kurtlarin halini dusunemiyorum.

suskunlar tam zamaninda geldi millet (erkekler) kurtlar vadisinden gina gelmisti hep ayni senaryo :)))) neyse millet nefes alir. suskunlar malum bu ilk bolum kalitesini devam etirebilir mi bilemem dizi icin amerikadan goruntu yonetmeni getirdiler birde 22gunde cektiler