1 Şubat 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

O değil de Galip bu kadar alamazdı vala. :( Kanal D hep böyle yaparsa bir de. :(

Dizi 2.bölümüyle uçacak. :D Uzun özetli başlasa keşke. :D

Aynen tekrarlar aşırı fazla izlendiğine göre yeni bölümü düşünemiyorum😱😱😱

Biraz fazla sanki 8 :A ama yine aybı oranları alabilir.
Şu da var ki, reytinglerin en yüksek olduğu 22-23 arası dizi bitiyor. Bence önümüzdeki 2 hafta, daha da yükselirse yanş anlıklarda 12-13 filan görürse kanal direkt 23'e kadar uZatıp çalıkuşunu başka bir güne iteler :D
Çalıkuşu da neymiş Küçük Ağa'nın yanında. :A Çalıkuşu Pazartesi'ye geçsin Küçük Ağa'nın boşlukçulara fırsat vermemesi lazım. :A Yani uzun özet başlamalı en kısa zamanda. :D

Çalıkuşu da neymiş Küçük Ağa'nın yanında. :A Çalıkuşu Pazartesi'ye geçsin Küçük Ağa'nın boşlukçulara fırsat vermemesi lazım. :A Yani uzun özet başlamalı en kısa zamanda. :D
Yanlız çalıkuşu da tam benim istediğim tempoya giriyor. Bu hafta ki fragmanı çok iyi. :d

Bir dizinin bilmem kaçıncı tekrarı bile 4-5 arası alıp gidiyorsa o dizi tuttu demektir+umarım özetli başlar zirveyide vermez ,fırsatçılara(boşlukçulara) reyting kazandırmaz

00:30 - 00:45 #sbt #reyting'leri
1) KANALD: 3.39
2) SHOW: 3.21
3) STAR: 2.35

Bana kalırsa arka sokakların pabucunu dama atıcak cinsten salı günü dediğim gibi dizi bu hafta dahada artıcak tekrarları izleyen diziye bağlanacak :)

Dizide yüksek coşma potansiyeli görüyorum. :A :Z

Hadi bakalım, küçük osmanım umarım bu hafta 9.5 nin üstüne çıkar. :d

Günün göndermesini de bu vesileyle yapayım ;
Bazı kişiler, yok osmana nasıl katlanıyolar, yok hititya da çakılmıştı. Bu dizide de çakılır vs vs. Onlara selamlar olsun. Birde küçük mahirmidir feridemidir nedir, o çocukla kıyaslanıyordu. Osman'ım başrole geliyor sürekli ve bu tns sisteminde 11 leri görüyor anlıklarda. Umarım bir daha böyle uçuk bi karşılaştırma yapmaz bazı kişiler. :)))))))

:A bunu da böyle aradan çıkartmış oldum. :A

Hadi bakalım, küçük osmanım umarım bu hafta 9.5 nin üstüne çıkar. :D

Bazı kişiler, yok osmana nasıl katlanıyolar, yok hititya da çakılmıştı. Bu dizide de çakılır vs vs. Onlara selamlar olsun. Birde küçük mahirmidir feridemidir nedir, o çocukla kıyaslanıyordu. Osman'ım başrole geliyor sürekli ve bu tns sisteminde 11 leri görüyor anlıklarda. Umarım bir daha böyle uçuk bi karşılaştırma yapmaz bazı kişiler. :)))))))

Hadi bakalım, küçük osmanım umarım bu hafta 9.5 nin üstüne çıkar. :D

Şimdi gönül rahatlığıyla uyuyabilirsin günlük göndermeni yaptığına göre. :A Fark -ı küçük Osman. 😎