O değil de Galip bu kadar alamazdı vala. Kanal D hep böyle yaparsa bir de.
Dizi 2.bölümüyle uçacak. Uzun özetli başlasa keşke.
Aynen tekrarlar aşırı fazla izlendiğine göre yeni bölümü düşünemiyorum😱😱😱
O değil de Galip bu kadar alamazdı vala. Kanal D hep böyle yaparsa bir de.
Dizi 2.bölümüyle uçacak. Uzun özetli başlasa keşke.
Osmanım hepsini bir anda yapar. Kökleri sağlam diziye basıyor osmanımınsen nerelerdeydin dağıttı ortalığı minik osman, ab yi totoşa kattı duble yapıp turunu attı, sen yeni geliyorsun
Çalıkuşu da neymiş Küçük Ağa'nın yanında. Çalıkuşu Pazartesi'ye geçsin Küçük Ağa'nın boşlukçulara fırsat vermemesi lazım. Yani uzun özet başlamalı en kısa zamanda.Biraz fazla sanki 8 ama yine aybı oranları alabilir.
Şu da var ki, reytinglerin en yüksek olduğu 22-23 arası dizi bitiyor. Bence önümüzdeki 2 hafta, daha da yükselirse yanş anlıklarda 12-13 filan görürse kanal direkt 23'e kadar uZatıp çalıkuşunu başka bir güne iteler
Ağır total bakış açısı? 😱 Bu Salı konuda ol geçen haftadan kalan bazı lafların var da.Herkes çok tekrarı veriliyor diye izlemez yeni bölümü.
Ağır total bakış açısı? 😱 Bu Salı konuda ol geçen haftadan kalan bazı lafların var da.
Yanlız çalıkuşu da tam benim istediğim tempoya giriyor. Bu hafta ki fragmanı çok iyi.Çalıkuşu da neymiş Küçük Ağa'nın yanında. Çalıkuşu Pazartesi'ye geçsin Küçük Ağa'nın boşlukçulara fırsat vermemesi lazım. Yani uzun özet başlamalı en kısa zamanda.
Yok yok doldurmuşta "harcayamamiş"ee işte akarken doldurmamış
Senin adına sevindim lakin ben anlamam Küçük Ağa'mın önünü kesmesin.Yanlız çalıkuşu da tam benim istediğim tempoya giriyor. Bu hafta ki fragmanı çok iyi.
Senin gözün dönmüş. bu ne küçük ağa sevgisiSenin adına sevindim lakin ben anlamam Küçük Ağa'mın önünü kesmesin.
Dizide yüksek coşma potansiyeli görüyorum.Senin gözün dönmüş. bu ne küçük ağa sevgisi
Çünkü halkın yapımcısı totalin dibi Erler yapım'da o yuzden00:30 - 00:45#sbt#reyting'leri 1) KANALD: 3.39 2) SHOW: 3.21 3) STAR: 2.35 http://www.sbtanaliz.com
küçük osman çaçanı geçmiş @Forumdash
aynenÇünkü halkın yapımcısı totalin dibi Erler yapım'da o yuzden
Dizide yüksek coşma potansiyeli görüyorum.
Hadi bakalım, küçük osmanım umarım bu hafta 9.5 nin üstüne çıkar.
Günün göndermesini de bu vesileyle yapayım ;
Bazı kişiler, yok osmana nasıl katlanıyolar, yok hititya da çakılmıştı. Bu dizide de çakılır vs vs. Onlara selamlar olsun. Birde küçük mahirmidir feridemidir nedir, o çocukla kıyaslanıyordu. Osman'ım başrole geliyor sürekli ve bu tns sisteminde 11 leri görüyor anlıklarda. Umarım bir daha böyle uçuk bi karşılaştırma yapmaz bazı kişiler. ))))))
bunu da böyle aradan çıkartmış oldum.
Şimdi gönül rahatlığıyla uyuyabilirsin günlük göndermeni yaptığına göre. Fark -ı küçük Osman. 😎Hadi bakalım, küçük osmanım umarım bu hafta 9.5 nin üstüne çıkar.
Günün göndermesini de bu vesileyle yapayım ;
Bazı kişiler, yok osmana nasıl katlanıyolar, yok hititya da çakılmıştı. Bu dizide de çakılır vs vs. Onlara selamlar olsun. Birde küçük mahirmidir feridemidir nedir, o çocukla kıyaslanıyordu. Osman'ım başrole geliyor sürekli ve bu tns sisteminde 11 leri görüyor anlıklarda. Umarım bir daha böyle uçuk bi karşılaştırma yapmaz bazı kişiler. ))))))
bunu da böyle aradan çıkartmış oldum.