İyi oldu hatırlattığın. Bakılır o sahneye tekrardan dediğin gibi.Medcezir'de Yaman balkona tırmanacak şimdi birkez daha izlenir.
İyi oldu hatırlattığın. Bakılır o sahneye tekrardan dediğin gibi.Medcezir'de Yaman balkona tırmanacak şimdi birkez daha izlenir.
Beşiktaş maçından dolayı dün izleyememiştim gece tekrarını izledim .Mira'nın kardeşi beren'in lafından gülmekten öldüm.İyi oldu hatırlattığın. Bakılır o sahneye tekrardan dediğin gibi.
Şu sahnede Sude ve Beren Yaman'la manyak dalga geçiyorlar.Med-Cızırtı varmiş star'da dün yarısına yetişmiştim İzleyeyim bari
Bir arkadaşa bakıp çıkacaktım.Beşiktaş maçından dolayı dün izleyememiştim gece tekrarını izledim .Mira'nın kardeşi beren'in lafından gülmekten öldüm.
Balkon sahnesi?Şu sahnede Sude ve Beren Yaman'la manyak dalga geçiyorlar.
Kıskananlar çatlasın kardeş.Bence dizi tutdu tutmadı demiyenlere inat bugünki tablo
Bence dizi tutdu tutmadı diyenlere inat bugünki tablo
Küçük Ağa'yı tebrik ederim arkadaşlar.Tekrarıyla 5 gören dizi Küçük Ağa. 😎 Yok böyle dizi enfesto.
Kıskanalar çatlasın kardeş.
Tekrarıyla 5 gören dizi Küçük Ağa. 😎 Yok böyle dizi enfesto.
Kıskananlar çatlasın kardeş.
O değil de Galip bu kadar alamazdı vala. Kanal D hep böyle yaparsa bir de.Küçük aga'ya bak sen @Bully 😱
Dizi 2.bölümüyle uçacak. Uzun özetli başlasa keşke.Aynen öyle valla dizi müthiş gidiyor kaçıncı tekrarı olmasına rağmen umarım insanlar bıkmaz aşırı tekrarda zararlıdır ama dizi fecii izleniyor