akşama ergen isyanı var twitterda sbsv 50 bin tweeti geçmiş ilk 9 oyuncunun 8 i sbsv den
Ekli dosyayı görüntüle 31028
@xBUGRAx @mrt-06
Döksünler içlerini bugün acıyorum onlara.
akşama ergen isyanı var twitterda sbsv 50 bin tweeti geçmiş ilk 9 oyuncunun 8 i sbsv den
Ekli dosyayı görüntüle 31028
@xBUGRAx @mrt-06
fox çökecek bence 12 yaş altının günahı sayılmiyi miydi (7 de olabilir) işte sbsv nin masum-günahsız kitlesi beddua edeceğinden fox çökebilirDöksünler içlerini bugün acıyorum onlara.
Yeni bölümleri çekiliyor aga.Hafta içi yayınlanıyorHarry Potter'ın final bölümünün aldığı oranlara bak yazık Vallaha
Kapamadan Kazan tekrarı çok iyi gitmiş İnşallah yazın yeniden yeni bölümler çekilir özledim Türkiye'nin en iyi yarışması benim için
Oha sahi mi ? Hiç haberim yok aga saat kaç gibi ?Yeni bölümleri çekiliyor aga.Hafta içi yayınlanıyor
Saat 5 miydi 6 mıydı tam hatırlamıyorum ama o civarlarda yayınlanıyorOha sahi mi ? Hiç haberim yok aga saat kaç gibi ?
Sağolasın aga Tam da benim okuldan eve geldiğim saatler iyi bakarız İnşallah yazın yine yayınlanır şöyle saat 20.00'deSaat 5 miydi 6 mıydı tam hatırlamıyorum ama o civarlarda yayınlanıyor
Yaz bir an önce gelmeli artıkSağolasın aga Tam da benim okuldan eve geldiğim saatler iyi bakarız İnşallah yazın yine yayınlanır şöyle saat 20.00'de
pişman olmayasın sonra AtacanımYap Yakup'um yap. Senden gelecek göndermelere açığım.