Tahmn ettim sezon finali fena olucak ozamantahminen sezon finaline budefaya çetin ekibi tehdit etti çetin ikinci cevher olabilir
Tahmn ettim sezon finali fena olucak ozamantahminen sezon finaline budefaya çetin ekibi tehdit etti çetin ikinci cevher olabilir
Kapanış müziği çok güzeldi.Bugünün Saraylısı
Reklam dönüşü 23.26
Bugünün Saraylısı bitti
Şimdi Kim Milyoner Olmak İster Yeni bölümüyle atv`de başlıyor
Cevher niye gitti lo?Cevher yok normla bu sonuç iyi bile almış ben izledim çok az baktım
Cevher gibi bir adam lazım diziye hareket getirecek oda zor şimdilikRızanın havası geçen haftaya göre sönmüş
Neyse gelecek hafta rıza babayı havaya uçururlar reytinglerde uçar
Sade sade sürece gonderme olmazDizi niye düştü sence pompy?
Evet.Dizinin sonunu tam göremedim Ayşen iş kadınımı olmuş nolmuş?Fragman da güzeldi
Geçen hafta işte Amerikalılar Rıza baba'dan aldılar Amerikaya gitti galiba sezon finalinde geri döncek reyiz öyle dediCevher niye gitti lo?
Fragman da güzeldi
Dizinin düşüşü kaçınılmaz o zaman.Geçen hafta işte Amerikalılar Rıza baba'dan aldılar Amerikaya gitti galiba sezon finalinde geri döncek reyiz öyle dedi
Benim bugün izleyecek bir yapımım yok. Bir arkadaş Show TV Flash TV'ye dönmüş, reklam aralarında herkes halay çekiyor dedi diye açtım kanalı.Anlıklarda bir tek BS'ye bakıyorum Tamam öyleyse
Evet ben izlemedim çok az baktımDizinin düşüşü kaçınılmaz o zaman.
Atolyeyi alan şirkete yani Ayşenin şirketine gitmişti ama oranın Ayşenin şirketi olduğunu bilmiyordu.gitti ve Ayşeni gördü dizi bittiEvet.Dizinin sonunu tam göremedim Ayşen iş kadınımı olmuş nolmuş?
Reklam arası bantta Pepee halay çekiyorBenim bugün izleyecek bir yapımım yok. Bir arkadaş Show TV Flash TV'ye dönmüş, reklam aralarında herkes halay çekiyor dedi diye açtım kanalı.
Süreyya çok başarılı ve çok güzel . Başrol o olsaymış keşke..Atolyeyi alan şirkete yani Ayşenin şirketine gitmişti ama oranın Ayşenin şirketi olduğunu bilmiyordu.gitti ve Ayşeni gördü dizi bitti
Reklam arası bantta Pepee halay çekiyor
Yok, Güldür Güldür'dekiler çekmiş ama göremedim ben. Açtığımda Fatih Harbiye vardı.Atolyeyi alan şirkete yani Ayşenin şirketine gitmişti ama oranın Ayşenin şirketi olduğunu bilmiyordu.gitti ve Ayşeni gördü dizi bitti
Reklam arası bantta Pepee halay çekiyor