iyi iyi bu arada atv deki filmde de hanna nın anası var gençken mns lik bir gideri varmış kadının @Forumdash
kızı bana yeterli anasını sen kes
iyi iyi bu arada atv deki filmde de hanna nın anası var gençken mns lik bir gideri varmış kadının @Forumdash
vallahi bu halini kese kavurma bile yaparımkızı bana yeterli anasını sen kes
Açtiğim sahne de topuz saçlıydı yuzu fazla gerik çıkmış Kapattım.iyi iyi bu arada atv deki filmde de hanna nın anası var gençken mns lik bir gideri varmış kadının @Forumdash
vışşhh bugün ne giysem de jüri ol senAçtiğim sahne de topuz saçlıydı yuzu fazla gerik çıkmış Kapattım.
Ama bu 3'lü tehlikeli yollarada sokabilir gece gece. fazla tesirinde durmamakta gerekNarin-Deniz-Irmak üçlüsü gece gece iyi gidiyor gerçekten.
Ben o 3'lüyle her yola girerim.Ama bu 3'lü tehlikeli yollarada sokabilir gece gece. fazla tesirinde durmamakta gerek
Narin-Deniz-Irmak üçlüsü gece gece iyi gidiyor gerçekten.
Senin bu gece cidden de gözün dönmüş. neyse ara sıra göz dönmesi iyidir. nereye kadar ayık kafa. biraz da yayık kafa.Ben o 3'lüyle her yola girerim.
He valla ya. Hayal kurmak bedava. )o ırmaktan su içmek vardı şimdi
ah uleyyn ahh )
Süt mu ?o ırmaktan su içmek vardı şimdi
ah uleyyn ahh )
Kafiye iyiydi ama cidden totallikti olsun ne yapalım? Ben zaten çok yayığım bu gece bir de Küçük Ağa etkisiyle de totalleştim biraz senin gibi o yüzden koyverdim gitti.Senin bu gece cidden de gözün dönmüş. neyse ara sıra göz dönmesi iyidir. nereye kadar ayık kafa. biraz da yayık kafa.
Çok totalik oldu bu, utandım kendimden
Kafiye iyiydi ama cidden totallikti olsun ne yapalım? Ben zaten çok yayığım bu gece bir de Küçük Ağa etkisiyle de totalleştim biraz senin gibi o yüzden koyverdim gitti.
Suyu mu, yoksa kakaolu süt mü sana kalmış artık.heee
süt suyu ))
Ben fazla yerele inmesem iyi olacak.Arada yerele inmeli.
Kahrolsun elitizm yaşasın yerel ter kokuları
Hergün okula, kalabalıktan cama yapışan ter kokularının atmosfer oluşturduğu metrobüsle gidiyorum. Nasıl olmam? ben onlarla bir bütün oldum artıkBen fazla yerele inmesem iyi olacak.
Üzüldüm senin adına. Düşüncesi bile kötü etti beni. Bende araba olduğu için sıkıntı yok totalle pek muhatap olmuyorum.Hergün okula, kalabalıktan cama yapışan ter kokularının atmosfer oluşturduğu metrobüsle gidiyorum. Nasıl olmam? ben onlarla bir bütün oldum artık
Tabii senin için hava hoş.Üzüldüm senin adına. Düşüncesi bile kötü etti beni. Bende araba olduğu için sıkıntı yok totalle pek muhatap olmuyorum.
Araba maceran kötü sonuçlanmış ama İstanbul'da yaşadığın için sonuç çok normal. İstanbul'da motorsikletin olacak anca öyle yani. Gerçi bizim Ankara'da da trafik fena her yerde ama Bilkent'in büyük otoparkları olduğu için sıkıntı çekmiyorum.Tabii senin için hava hoş.
Bi kaç kere abimden alıyım dedim arabayı, kampüs küçük zaten bizim yer yoktu. Üstüne çırağan/ beşiktaş'ın ilallah ettirecek trafiği ve akşam otopark'ın benden 25 lira istemesi bende şartelleri indirdi. Daha da götürmedim arabayı.
Aynen, maşallah bilkent'in bir kampüsü var küçük şehir misali. rivayetlere göre 2-3 ay kampüsten çıkmayıp yaşayabilenler varmış. malum a dan z ye herşey mevcut kampüsteAraba maceran kötü sonuçlanmış ama İstanbul'da yaşadığın için sonuç çok normal. İstanbul'da motorsikletin olacak anca öyle yani. Gerçi bizim Ankara'da da trafik fena her yerde ama Bilkent'in büyük otoparkları olduğu için sıkıntı çekmiyorum.
Bilkentin kampüsü Ankara'nın içinde bir şehir gibi gerçekten. Çok güzel, 10 numara bir kampüs ve okuyup tadını çıkarabildiğim için şanslıyım. Sen bir de ODTÜ'yü gör. Asıl şehir o çünkü.Aynen, maşallah bilkent'in bir kampüsü var küçük şehir misali. rivayetlere göre 2-3 ay kampüsten çıkmayıp yaşayabilenler varmış. malum a dan z ye herşey mevcut kampüste