1 Şubat 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

Senin bu gece cidden de gözün dönmüş. :A neyse ara sıra göz dönmesi iyidir. :A nereye kadar ayık kafa. :A biraz da yayık kafa.
Çok totalik oldu bu, utandım kendimden :A
:T: Kafiye iyiydi ama cidden totallikti olsun ne yapalım? :D Ben zaten çok yayığım bu gece bir de Küçük Ağa etkisiyle de totalleştim biraz senin gibi o yüzden koyverdim gitti. :A

Hergün okula, kalabalıktan cama yapışan ter kokularının atmosfer oluşturduğu metrobüsle gidiyorum. :( Nasıl olmam? :( ben onlarla bir bütün oldum artık :A
Üzüldüm senin adına. :( Düşüncesi bile kötü etti beni. :( Bende araba olduğu için sıkıntı yok totalle pek muhatap olmuyorum. :A

Üzüldüm senin adına. :( Düşüncesi bile kötü etti beni. :( Bende araba olduğu için sıkıntı yok totalle pek muhatap olmuyorum. :A
Tabii senin için hava hoş. :(
Bi kaç kere abimden alıyım dedim arabayı, kampüs küçük zaten bizim yer yoktu. Üstüne çırağan/ beşiktaş'ın ilallah ettirecek trafiği ve akşam otopark'ın benden 25 lira istemesi bende şartelleri indirdi. Daha da götürmedim arabayı. :A

Tabii senin için hava hoş. :(
Bi kaç kere abimden alıyım dedim arabayı, kampüs küçük zaten bizim yer yoktu. Üstüne çırağan/ beşiktaş'ın ilallah ettirecek trafiği ve akşam otopark'ın benden 25 lira istemesi bende şartelleri indirdi. Daha da götürmedim arabayı. :A
Araba maceran kötü sonuçlanmış ama İstanbul'da yaşadığın için sonuç çok normal. :A İstanbul'da motorsikletin olacak anca öyle yani. :) Gerçi bizim Ankara'da da trafik fena her yerde ama Bilkent'in büyük otoparkları olduğu için sıkıntı çekmiyorum. :A

Araba maceran kötü sonuçlanmış ama İstanbul'da yaşadığın için sonuç çok normal. :A İstanbul'da motorsikletin olacak anca öyle yani. :) Gerçi bizim Ankara'da da trafik fena her yerde ama Bilkent'in büyük otoparkları olduğu için sıkıntı çekmiyorum. :A
Aynen, maşallah bilkent'in bir kampüsü var küçük şehir misali. :) rivayetlere göre 2-3 ay kampüsten çıkmayıp yaşayabilenler varmış. :A malum a dan z ye herşey mevcut kampüste :d

Aynen, maşallah bilkent'in bir kampüsü var küçük şehir misali. :) rivayetlere göre 2-3 ay kampüsten çıkmayıp yaşayabilenler varmış. :A malum a dan z ye herşey mevcut kampüste :D
Bilkentin kampüsü Ankara'nın içinde bir şehir gibi gerçekten. :D Çok güzel, 10 numara bir kampüs ve okuyup tadını çıkarabildiğim için şanslıyım. :) Sen bir de ODTÜ'yü gör. Asıl şehir o çünkü. :A