Beyz futboldaa guldur guldurun abdulrahim albayrakli skecini gosterdiler iki saat programi ovduler adamlar maldan anliyo
Halbuki sabah @mrt-06 ya baya bi gönderme yapmıştım ama doymamışım, nerde o ? Birazda ona azcık çıtlatıyık göndermeŞimdi gönül rahatlığıyla uyuyabilirsin günlük göndermeni yaptığına göre. Fark -ı küçük Osman. 😎
Küçük ağa tatilden sonra düşer
Küçük Ağa'ma helal olsun tekrarıyla gece reytinglerini süpürdü.
9.5-10 reyting bekliyorum ben Salı günü hadi bakalım. Uzun özet verse 12 civarı alabilir.dizi gece gece depoladı sanırım salı izlemeyen bir kite şuanda izliyor bu kitlede salı günü eklenir merak etmiyelim
9.5-10 reyting bekliyorum ben Salı günü hadi bakalım. Uzun özet verse 12 civarı alabilir.
Aynen Çalıkuşu Pazartesi'ye geçsin. Boş gün zaten ab'de rahat 5-6 alır. Kitlesi çok sağlam dizinin.Umudumuzu yitirmeyelim bence çalıkuşu pazarteside iş yapar heralde göndersinler gitsin+KA 2 hafta daha başarılı giderse çalıkuşuna tekmeyi vurur kanald D pazartesi 22 ye postalar aslında bir yöndende iyi pazartesinide kurtaır ab si 6 nede olsa çalıkuşunun
iyi iyi bu arada atv deki filmde de hanna nın anası var gençken mns lik bir gideri varmış kadının @Forumdash
Bak iyi biliyon beni destere, sizlere burda cevaplar yazarken, bir yandan da süper 3'lüyü kesiyorum.
Narin-Deniz-Irmak üçlüsü gece gece iyi gidiyor gerçekten.Bak iyi biliyon beni destere, sizlere burda cevaplar yazarken, bir yandan da süper 3'lüyü kesiyorum.