1 Şubat 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

Beyz futboldaa guldur guldurun abdulrahim albayrakli skecini gosterdiler iki saat programi ovduler adamlar maldan anliyo :D

00:45 - 01:00 #sbt #reyting'leri
1) KANALD: 3.68
2) STAR: 2.31
3) ATV: 1.89

Küçük Ağa'ma helal olsun tekrarıyla gece reytinglerini süpürdü. :oley: :oley:

Küçük Ağa hoşuma gitti.İnşallah böyle hep tekrar verirler çünkü salı Ekip1 var malum izliyemem Küçük Ağa'yı :)

9.5-10 reyting bekliyorum ben Salı günü hadi bakalım. :D Uzun özet verse 12 civarı alabilir. :D

Umudumuzu yitirmeyelim bence çalıkuşu pazarteside iş yapar heralde göndersinler gitsin+KA 2 hafta daha başarılı giderse çalıkuşuna tekmeyi vurur kanald D pazartesi 22 ye postalar aslında bir yöndende iyi pazartesinide kurtaır ab si 6 nede olsa çalıkuşunun

Umudumuzu yitirmeyelim bence çalıkuşu pazarteside iş yapar heralde göndersinler gitsin+KA 2 hafta daha başarılı giderse çalıkuşuna tekmeyi vurur kanald D pazartesi 22 ye postalar aslında bir yöndende iyi pazartesinide kurtaır ab si 6 nede olsa çalıkuşunun
Aynen Çalıkuşu Pazartesi'ye geçsin. :D Boş gün zaten ab'de rahat 5-6 alır. :D Kitlesi çok sağlam dizinin. :)

Diziyi Erler Film yapıyor kesinlikle konu sıkıntısı çekmez ki ben dizinin 3 tekrarını izledim her defasında keyifle izledim hiçbir diziye bu kadar tolerans göstermem normalde ama dizi kendini sevdirdi :D

Bence Erler Filmin yaptığı heer dizinin tekrarları bolca izlenecek yapıya sahip bkz:cennet mahallesi,akasya,durağı,arka sokaklar izle izle doyamıyor insan :)