Bende diyorum ki ben hatırlatmadan hediyenle gelip (ama özenerek) çok mutlu olacağım3 kişi beğeni atmişBen de diyorum ki harika kapmak için hatırlatmanı yap gece
![]()
Beğenide atabilirsin sorun değil. Yeterki boş geçme
Bende diyorum ki ben hatırlatmadan hediyenle gelip (ama özenerek) çok mutlu olacağım3 kişi beğeni atmişBen de diyorum ki harika kapmak için hatırlatmanı yap gece
![]()
Umut görselini istiyor musun peki...
Görmüş kadar oldumUmut görselini istiyor musun peki...![]()
Ben de diyorum ki bi kere yakalandınBende diyorum ki ben hatırlatmadan hediyenle gelip (ama özenerek) çok mutlu olacağım
Beğenide atabilirsin sorun değil. Yeterki boş geçme![]()
O zaman bu kez de bu konuyla ilgili film atayımGörmüş kadar oldumson nefesime kadar yani son dakikaya kadar umudumu kaybetmeyen biriyim
![]()
Bunu izledim ben aylar önceO zaman bu kez de bu konuyla ilgili film atayım
![]()
Umudunu Kaybetme
Özet: İyi bir baba olan Chris Gardner, işinde sorunlar yaşayan, maddi açıdan sarsıntıda olan ve aynı zamanda iyi bir eş olan bir adamdır. Ancak ne yazık ki eşi sıkıntılara daha fazla katlanamayacağına karar vererek onu terk eder. Christopher adınwww.beyazperde.com
Çünkü 1 kere yeterlidirBen de diyorum ki bi kere yakalandınEtiket etmişin zaten
Şimdi neden devamı gelmıyor
![]()
Bu kadar mı? 😱 Senin doğum gününü unutmayıp konu açan birinin konusuna sadece bu sözmü yazılır 😱 @xdragxx evet Beso değişmişMaşallah.![]()
Ben istemeden yaparsan sıkboğazlık olurÇünkü 1 kere yeterlidirfazlası sıkboğazlığa girer
![]()
Yok yapmayayım ama unutursan bi 4 gün sonra sitemli bir hatırlatma yapabilirimBen istemeden yaparsan sıkboğazlık olur![]()
Peki...Tamam ekliyorum o zaman 41 kere maşallah.![]()
Bence hakkın yok bunaYok yapmayayım ama unutursan bi 4 gün sonra sitemli bir hatırlatma yapabilirim![]()
Eski samimi Beso yok mlsf..Bu kadar mı? 😱 Senin doğum gününü unutmayıp konu açan birinin konusuna sadece bu sözmü yazılır 😱 @xdragxx evet Beso değişmiş![]()
Tamam unutmazsam hatırlatırımBence hakkın yok bunaDediğim gibi gece hatırlat
![]()
Tamam ekliyorum o zaman 41 kere maşallah.![]()
Verdiği cevap daha üzücüEski samimi Beso yok mlsf..
Gördüm dünden beiridir bi futbol muhabbeti döndürüyorsunTamam unutmazsam hatırlatırımbu ara futbol ile meşgulüm
![]()
Yahu ben okul yıllarımda futbol oynadım😡Gördüm dünden beiridir bi futbol muhabbeti döndürüyorsunHiç ilgi alanım olmadiği için soramadım da
Ne alaka sen ve futbol
![]()