🕵️40.000'ler Kulübündeyim - (Dosi- Zeynep)🕵️

Off hediyeye gel. Dün açılsaydı bu konu Norwich aklına bile gelmezdi :A
pörtlek gözlüyü seviyorum ben :bhr:
3S detayında harika 🥰
Şarkıyı da beğendim:Z Teşekkür ederim Sherlock Bey :bhr:

Muhtemelen gelmezdi Dosi hanım, o konuda haklısınız. :A '3S' detayı bizim temellerimizi oluşturuyor, olmazlarsa olmayız... :A Rica ederim Dosi hanım, ne demek. :A

• Harika
Reactions: Dosi
1589817103358.png

Zeynep burada edindiğim ve ilerisindede gerçekten görüşmeye devam edeceğim son derece doğru,düzgün,sıcak,seviyeli,neşeli,çalışkan,ilkeli biri olarak karşıma çıktın.
O nedenle geçmişden günümüze gelen bu harika şarkıyıda sana armağan ediyorum.

Nice 40.000 lerin olsun;fikirlerin tükenmesin,yolun açık olsun.

1589817306236.png

1589817404100.png

• Harika
Tebrik ederim nice mesajlara. :bhr: Benim konuya aynı gün yazmam büyük bir hediye bence. :A @Dosi
Ben hediye edecektim Eylem'i. :A

Gülben'in iki klipsiz kalan güzel şarkısını hediye ediyorum çok pozitif şarkılardır. Dinliyorum kaç gündür. :bhr:

• Harika
Ekli dosyayı görüntüle 82629
Zeynep burada edindiğim ve ilerisindede gerçekten görüşmeye devam edeceğim son derece doğru,düzgün,sıcak,seviyeli,neşeli,çalışkan,ilkeli biri olarak karşıma çıktın.
O nedenle geçmişden günümüze gelen bu harika şarkıyıda sana armağan ediyorum.

Nice 40.000 lerin olsun;fikirlerin tükenmesin,yolun açık olsun.

Ekli dosyayı görüntüle 82630

Ekli dosyayı görüntüle 82632
Çok teşekkür ederim :bhr: tam bir konu edasında yazmışsın ve biliyormusun benim 3. Yılımdakı konum arkdaşlık temasıydı. Bu fotoyu kullanmıştım ve başka bir Arkadaş şarkısını.
Güzel sözlerin için teşekkür ederim 🥰

Çok teşekkür ederim :bhr: tam bir konu edasında yazmışsın ve biliyormusun benim 3. Yılımdakı konum arkdaşlık temasıydı. Bu fotoyu kullanmıştım ve başka bir Arkadaş şarkısını.
Güzel sözlerin için teşekkür ederim 🥰
Wauwwwww.. şarkı bile aynı :love1:

• Harika
Tebrik ederim nice mesajlara. :bhr: Benim konuya aynı gün yazmam büyük bir hediye bence. :A @Dosi
Ben hediye edecektim Eylem'i. :A

Gülben'in iki klipsiz kalan güzel şarkısını hediye ediyorum çok pozitif şarkılardır. Dinliyorum kaç gündür. :bhr:

Aynen aynı gün hediye vermen büyük incelik :bhr:Teşekkür ederim.Eylem'in bu şarkısı benim forumda eskileri geride bırakıp yeni bir sayfa açmamı simgeleyen bir şarkı. Çokta severim. Herzaman modumu yükseltmekte.
Screenshot_2020-05-18-18-10-35-112_com.sec.android.app.sbrowser.jpg
Gülben'in bu iki şarkısınıda bilmiyorum galiba. Gün içinde dinlerim :bhr: