- Reaksiyon puanı
- 114,248
- Puanı
- 1,060
Aykut diye kalmış aklımda? Sen aktif değilken bahsin geçiyordu ve Ankaralı olduğun için öyle yerleşti aklımaDoğrudur bir daha unutmam ama Peki benim ismin ne?
Aykut diye kalmış aklımda? Sen aktif değilken bahsin geçiyordu ve Ankaralı olduğun için öyle yerleşti aklımaDoğrudur bir daha unutmam ama Peki benim ismin ne?
Ben Yıldız ve Ender'i demek istemiştimİftar sonrası tatlı niyetine.
DoruAykut diye kalmış aklımda? Sen aktif değilken bahsin geçiyordu ve Ankaralı olduğun için öyle yerleşti aklıma
Hı hı, anladım ben.Ben Yıldız ve Ender'i demek istemiştim
Hafızama sağlık
Kendi işimi kendim yaparım 😎 kendi ayakları üzerinde duran birine yakışan bir hareketYeter artık ya. Bırak başkası açsın, sen niye kendini tebrik ediyorsun?
Off hediyeye gel. Dün açılsaydı bu konu Norwich aklına bile gelmezdi
pörtlek gözlüyü seviyorum ben
3S detayında harika 🥰
Şarkıyı da beğendim Teşekkür ederim Sherlock Bey
Çok teşekkür ederim tam bir konu edasında yazmışsın ve biliyormusun benim 3. Yılımdakı konum arkdaşlık temasıydı. Bu fotoyu kullanmıştım ve başka bir Arkadaş şarkısını.Ekli dosyayı görüntüle 82629
Zeynep burada edindiğim ve ilerisindede gerçekten görüşmeye devam edeceğim son derece doğru,düzgün,sıcak,seviyeli,neşeli,çalışkan,ilkeli biri olarak karşıma çıktın.
O nedenle geçmişden günümüze gelen bu harika şarkıyıda sana armağan ediyorum.
Nice 40.000 lerin olsun;fikirlerin tükenmesin,yolun açık olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 82630
Ekli dosyayı görüntüle 82632
Wauwwwww.. şarkı bile aynıÇok teşekkür ederim tam bir konu edasında yazmışsın ve biliyormusun benim 3. Yılımdakı konum arkdaşlık temasıydı. Bu fotoyu kullanmıştım ve başka bir Arkadaş şarkısını.
Güzel sözlerin için teşekkür ederim 🥰
Forumdaki 3.Yılım - Dosi (Zeynep)
İlk başta senelerce sadece reyting sonuçlarını takip ettiğim bu foruma survivor sohbet konusunu keşfedince üye oldum:D 2015 -survivor konuları 2016- survivor + dizi konuları 2017- survivor + dizi + yarışma(etkinlik) konuları İlk sene en çok @ABAY-06 ve @sürgünüm ile sohbetlerim vardı...fav10.net
Aynen aynı gün hediye vermen büyük incelik Teşekkür ederim.Eylem'in bu şarkısı benim forumda eskileri geride bırakıp yeni bir sayfa açmamı simgeleyen bir şarkı. Çokta severim. Herzaman modumu yükseltmekte.Tebrik ederim nice mesajlara. Benim konuya aynı gün yazmam büyük bir hediye bence. @Dosi
Ben hediye edecektim Eylem'i.
Gülben'in iki klipsiz kalan güzel şarkısını hediye ediyorum çok pozitif şarkılardır. Dinliyorum kaç gündür.
Aynen. Çok hoş bir tesadüf olmuş 🥰Wauwwwww.. şarkı bile aynı
Sonra vazgeçmiştim. Etiketli değilde ve hatırlatma değilde değer verenler kendileri görsünler diye yani sana hatırlatma yapmayacağımEtiket bildirimi gelmiş ama etietim yok @Dosi gece hatırlat hediyeni vereyim
Sonuçlara bakmak lazımHafızama sağlık
Şimdi futbolda rakibiz. Yeni başlayan arkadaşlık düşmanlığa dönüşmez umarım
Hiç etiket yapmıcaktın o zaman Bugun yarın konu da acmazsın Ne kadar da benSonra vazgeçmiştim. Etiketli değilde ve hatırlatma değilde değer verenler kendileri görsünler diye yani sana hatırlatma yapmayacağım
Etkinlik konularım açılacak her türlü. Diğerlerini bilemem konuma harikanı at. Okadar sağduyulu yazılar yazmışımHiç etiket yapmıcaktın o zaman Bugun yarın konu da acmazsın Ne kadar da ben
3 kişi beğeni atmiş Ben de diyorum ki harika kapmak için hatırlatmanı yap geceEtkinlik konularım açılacak her türlü. Diğerlerini bilemem konuma harikanı at. Okadar sağduyulu yazılar yazmışım