- Reaksiyon puanı
- 114,248
- Puanı
- 1,060
Eski üyesin, bil bir zahmetTanıyorum çok fazla olmasa da
Eski üyesin, bil bir zahmetTanıyorum çok fazla olmasa da
Bildirimleri tüketeyim buraya alıntılarımKendimi muhakkak sıvamışımdır da seni de sıvamıştım diye düşünmekteyim...Neyse bakarsın ona göre yaparız bir şeyler...
Eski üye olmanın da zorluğu o zatenEski üyesin, bil bir zahmet
1 saat bekledim ama açan olmadıKendi konunu kendin açmasaydın eğer, açan biri olabilirdi elbet. Keşke bekleseydin, hata sende.
Bekliyoruz...Bildirimleri tüketeyim buraya alıntılarım
Ben o kadar da takipçisi değilim üyelerin, sen öyle olabilirsin de, ben değilim. Haliyle dikkatimden kaçıyor.1 saat bekledim ama açan olmadı
ben başkalarınınkini saniyesinde açıyorum
Senin aksine benim hafızam çok iyi. Forumda iyi hafızam ile de bilinmekteyimEski üye olmanın da zorluğu o zatenHafızam çok dolu herkesi birbirine karıştırıyorum
Benim hafızam da öyle yabana atılacak türden değildir sadece algıda seçici birazSenin aksine benim hafızam çok iyi. Forumda iyi hafızam ile de bilinmekteyimilk mesajimi alıntılanan kişiye kadar hatırlamaktayım ama biraz performansım düşmüş eskiye oranla
Moralimi bozdunBen o kadar da takipçisi değilim üyelerin, sen öyle olabilirsin de, ben değilim. Haliyle dikkatimden kaçıyor.
Ozaman kısaca netBenim hafızam da öyle yabana atılacak türden değildir sadece algıda seçici biraz
O senle ilgili özelliklerden biri olarak aklımda kalır mlsf yalan söyleyememOzaman kısaca netnkarlı'lar iyi hafızaya sahiptir diyeceğiz
Umarım senin aklında garip şarkıları bilen biri olarak yer edinmem
Eyvah, ilk izlenim olarak pek iyi bir başlangıç sayılmazO senle ilgili özelliklerden biri olarak aklımda kalır mlsf yalan söyleyemem
Senin hafızan benden daha iyi demek ki bak o sen dediğini hatırlamıyorumEyvah, ilk izlenim olarak pek iyi bir başlangıç sayılmaz
İlk muhabetimizi hatırlıyormusun? Hoş olmayan bir meseleden konuşmuştuk
Aa şimdi geldi aklıma. O meseleden dolayı kadın üye olduğumu ilk zamanda öğrenmiştin aaa dur dur ben seni ilk kez alıntılarken ismimide belirtmiştim diye hatırladım 😱
İşte ben seni konuda alıntılayıp "Merhaba ismim Zeynep ve o mesaj bana" ile başlayan bir cümlem vardıSenin hafızan benden daha iyi demek ki bak o sen dediğini hatırlamıyorum
Ama ilk sohbetimizi hatırlamıyorum canın sıkılmasın diye hatırlamamış gibi yaptım sadece
Haha hediyelere gel
Doğrudur bir daha unutmam amaİşte ben seni konuda alıntılayıp "Merhaba ismim Zeynep ve o mesaj bana" ile başlayan bir cümlem vardısonra sen soru sormuştun öyle başlamıştık ama zirve muhabetimiz kesinlikle Aydın Aydın
İftar sonrası tatlı niyetine.Haha hediyelere gelvideolara sonra bakmam daha isabet
Off hediyeye gel. Dün açılsaydı bu konu Norwich aklına bile gelmezdiGeç olmadan, bol bol hatırlatma yapılmadan ve hazır buradayken çözeyim kutlama işini bari.Tebrik ediyorum Dosi hanım, 3S'li (SABAR, SIVA ve SAĞLIK) dolu mesajlara...(Dayanamadım yine kullandım şu pörtlek gözlü emoji reisi.) @Dosi
Size şanlı Norwich City'nin, destansı Manchester City galibiyetinin özetini ve sayın Zeynep Bastık hanımefendiden nadide bir parça armağan ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?