Süresi de iyi izlerim bu aralarBiraz fırlama bir karakter. Öneririm
Süresi de iyi izlerim bu aralarBiraz fırlama bir karakter. Öneririm
Şu filmi demek istedim:
Burn After Reading / Aramızda Casus Var (2008)
Haha. Osm de sorarım emin olmak içinBeni o sohbetlerde görürsen bil ki hesabım hacklenmiştir
Bak o aklımdan çıkmış, asıl en sevdiğim filmi Benjamin Button tabi ki. Benjamin Button yaşlı olarak doğup yaşı ilerledikçe gençleşen bir adamın öyküsünü anlatıyor, izlemediysen sana da tavsiye etmiş olalım @DosiSeven de iyi de benim en sevdiklerimden biri Benjamin Button.
Osm'nin canı cehenneme ya Fm'de neler neler yaptım şu oyunda zavallı gibiyimHaha. Osm de sorarım emin olmak için
Aa hiç bakmadım satışlar oldumu diye
Şöyle sevdiğim filmleri izlemeyen birini görünce imreniyorum yaBak o aklımdan çıkmış, asıl en sevdiğim filmi Benjamin Button tabi ki. Benjamin Button yaşlı olarak doğup yaşı ilerledikçe gençleşen bir adamın öyküsünü anlatıyor, izlemediysen sana da tavsiye etmiş olalım @Dosi
Ben 8/10 vermişim. bazinga'da 7.5Süresi de iyi izlerim bu aralar
FM ne? Osm de yeniyim ama iyi gidiyorum gibiOsm'nin canı cehenneme ya Fm'de neler neler yaptım şu oyunda zavallı gibiyim
1.5 saatmiş ya en geç 2 güne izlerimBen 8/10 vermişim. bazinga'da 7.5
O filmi başkaları izleyince bir şey soracağım. Kafama takılan bir şey oldu bazinga'da cevap veremedi. Yeni kişileri bekliyoruz @Tolstoyevski yakında izler
Ben ise FM'e alışamadım, ilk maçtan feci tokatlandım Leipzig olarak Aşırı ayrıntılı geldi, maç taktikleri filan beynim yandı. Nasıl alışılıyor o oyuna, o kadar ayrıntılara?Osm'nin canı cehenneme ya Fm'de neler neler yaptım şu oyunda zavallı gibiyim
Onu eskiden izlemiştim ama aklımda hiç bir şey kalmamış. Belki ilerdeBak o aklımdan çıkmış, asıl en sevdiğim filmi Benjamin Button tabi ki. Benjamin Button yaşlı olarak doğup yaşı ilerledikçe gençleşen bir adamın öyküsünü anlatıyor, izlemediysen sana da tavsiye etmiş olalım @Dosi
Football Manager Teknik direktörlük simülatörü Osm'nin gelişmişi gibi düşünFM ne? Osm de yeniyim ama iyi gidiyorum gibi
İzle ve konusuna gelip yorumla1.5 saatmiş ya en geç 2 güne izlerim
Bu sezonun etkinlik filmi olduğu için fırsat bulunca izleyebilirim umarımBen 8/10 vermişim. bazinga'da 7.5
O filmi başkaları izleyince bir şey soracağım. Kafama takılan bir şey oldu bazinga'da cevap veremedi. Yeni kişileri bekliyoruz @Tolstoyevski yakında izler
Zaman lazım mlsf İlk fm oynayışımda ben de hiç alışamadım Bi de taktiğim tutmadı diye 2-3 maçta pes etmemek lazım takım yenile yenile alışıyo bazenBen ise FM'e alışamadım, ilk maçtan feci tokatlandım Leipzig olarak Aşırı ayrıntılı geldi, maç taktikleri filan beynim yandı. Nasıl alışılıyor o oyuna, o kadar ayrıntılara?
Şu bazinganın Fenerbahçe başlıklı konusu?Football Manager Teknik direktörlük simülatörü Osm'nin gelişmişi gibi düşün
Aynen o Ben sevemedim mlsfŞu bazinganın Fenerbahçe başlıklı konusu?
Ben Osm sevdim baya
Yazılar da nispeten küçük ve çok fazla olunca göz ağrısı ve baş ağrısı yapıyor Ama dediğin gibi alışma meselesi, alışınca bağımlılık yapar belki tıpkı her şey gibiZaman lazım mlsf İlk fm oynayışımda ben de hiç alışamadım Bi de taktiğim tutmadı diye 2-3 maçta pes etmemek lazım takım yenile yenile alışıyo bazen
Ben de izleyene kadar ilk kez duymuştumİlk defa duydum böyle bir filmi olduğunu 😱
Senin eski tecrübelerin varmış ondanAynen o Ben sevemedim mlsf