Süresi de iyi izlerim bu aralarBiraz fırlama bir karakter. Öneririm![]()
Süresi de iyi izlerim bu aralarBiraz fırlama bir karakter. Öneririm![]()
Şu filmi demek istedim:
Burn After Reading / Aramızda Casus Var (2008)
Haha. Osm de sorarım emin olmak içinBeni o sohbetlerde görürsen bil ki hesabım hacklenmiştir![]()
Bak o aklımdan çıkmış, asıl en sevdiğim filmi Benjamin Button tabi ki.Seven de iyi de benim en sevdiklerimden biri Benjamin Button.
Osm'nin canı cehenneme yaHaha. Osm de sorarım emin olmak için![]()
Aa hiç bakmadım satışlar oldumu diye![]()
Şöyle sevdiğim filmleri izlemeyen birini görünce imreniyorum yaBak o aklımdan çıkmış, asıl en sevdiğim filmi Benjamin Button tabi ki.Benjamin Button yaşlı olarak doğup yaşı ilerledikçe gençleşen bir adamın öyküsünü anlatıyor, izlemediysen sana da tavsiye etmiş olalım
@Dosi
Ben 8/10 vermişim. bazinga'da 7.5Süresi de iyi izlerim bu aralar![]()
FM ne?Osm'nin canı cehenneme yaFm'de neler neler yaptım şu oyunda zavallı gibiyim
![]()
1.5 saatmiş ya en geç 2 güne izlerimBen 8/10 vermişim. bazinga'da 7.5
O filmi başkaları izleyince bir şey soracağım. Kafama takılan bir şey oldu bazinga'da cevap veremedi. Yeni kişileri bekliyoruz@Tolstoyevski yakında izler
![]()
Ben ise FM'e alışamadım, ilk maçtan feci tokatlandım Leipzig olarakOsm'nin canı cehenneme yaFm'de neler neler yaptım şu oyunda zavallı gibiyim
![]()
Onu eskiden izlemiştim ama aklımda hiç bir şey kalmamış. Belki ilerdeBak o aklımdan çıkmış, asıl en sevdiğim filmi Benjamin Button tabi ki.Benjamin Button yaşlı olarak doğup yaşı ilerledikçe gençleşen bir adamın öyküsünü anlatıyor, izlemediysen sana da tavsiye etmiş olalım
@Dosi
Football ManagerFM ne?Osm de yeniyim ama iyi gidiyorum gibi
![]()
İzle ve konusuna gelip yorumla1.5 saatmiş ya en geç 2 güne izlerim![]()
Bu sezonun etkinlik filmi olduğu için fırsat bulunca izleyebilirim umarımBen 8/10 vermişim. bazinga'da 7.5
O filmi başkaları izleyince bir şey soracağım. Kafama takılan bir şey oldu bazinga'da cevap veremedi. Yeni kişileri bekliyoruz@Tolstoyevski yakında izler
![]()
Zaman lazım mlsfBen ise FM'e alışamadım, ilk maçtan feci tokatlandım Leipzig olarakAşırı ayrıntılı geldi, maç taktikleri filan beynim yandı. Nasıl alışılıyor o oyuna, o kadar ayrıntılara?
![]()
Şu bazinganın Fenerbahçe başlıklı konusu?Football ManagerTeknik direktörlük simülatörü Osm'nin gelişmişi gibi düşün
![]()
Aynen oŞu bazinganın Fenerbahçe başlıklı konusu?
Ben Osm sevdim baya![]()
Yazılar da nispeten küçük ve çok fazla olunca göz ağrısı ve baş ağrısı yapıyorZaman lazım mlsfİlk fm oynayışımda ben de hiç alışamadım
Bi de taktiğim tutmadı diye 2-3 maçta pes etmemek lazım takım yenile yenile alışıyo bazen
![]()
Ben de izleyene kadar ilk kez duymuştumİlk defa duydum böyle bir filmi olduğunu 😱![]()
Senin eski tecrübelerin varmış ondanAynen oBen sevemedim mlsf
![]()