Tamam işte hamamönünün olduğu yere cebeci diyebilirizFotoğraflar çektim geçen yaz. Güzeldi oralar
Farklı bir havası var.
Tamam işte hamamönünün olduğu yere cebeci diyebilirizFotoğraflar çektim geçen yaz. Güzeldi oralar
Farklı bir havası var.
Ne o bittimi arkadaşlığımızFC izlemedin mi? Bu zamana kadar konuştuğumuz için teşekkürler....
Şiddetle tavsiye ederim pişman olmazsınNe o bittimi arkadaşlığımız
10 sene içinde yapılmışsa izlemedim. Eskiyse bilemiyorum ama ilgimi çekti etkinlikte. Düşünebilirim bakmaya.
Ozaman bulundum oradaTamam işte hamamönünün olduğu yere cebeci diyebiliriz
Brad Pitt var. İllaki iyidirŞiddetle tavsiye ederim pişman olmazsın
Kolay kolay erkekleri öven biri değilimdir Ama Brad Pitt bi başkaBrad Pitt var. İllaki iyidir
Aman burada biri bir erkeği övse anında damga vuruyorlarKolay kolay erkekleri öven biri değilimdir Ama Brad Pitt bi başka
Aman burada biri bir erkeği övse anında damga vuruyorlar
Ben de severim oyunculuğunu. Friends te de iyiydi
bazinganin bir film etkinliği var. Geçen izledim bir tanesimde vardı ve çok iyi rol yapıyordu orada. @Tolstoyevski neydi o filmin adı?
Hayır be. Dur gidip bakayım12 Maymun mu? Evet o filmde efsaneydi gerçekten @xdragxx
Biri bir erkeği övse anında damga mı vuruyorlar? Bir erkeğin bir erkeği en çok övdüğü yer burasıdır yaAman burada biri bir erkeği övse anında damga vuruyorlar
Ben de severim oyunculuğunu. Friends te de iyiydi
bazinganin bir film etkinliği var. Geçen izledim bir tanesimde vardı ve çok iyi rol yapıyordu orada. @Tolstoyevski neydi o filmin adı?
En sevdiğim filmlerinden12 Maymun mu? Evet o filmde efsaneydi gerçekten @xdragxx
Parlakçı deniliyor onu demek istedimBiri bir erkeği övse anında damga mı vuruyorlar? Bir erkeğin bir erkeği en çok övdüğü yer burasıdır ya
edit: Bu durumdan mutlu değil rahatsızım orası ayrı
Film teknik olarak çok güzel değildi ama senaryosu ve Pitt ile Bruce Wills çok iyiydi gerçektenEn sevdiğim filmlerinden
12 Maymun mu? Evet o filmde efsaneydi gerçekten @xdragxx
Şu filmi demek istedim:En sevdiğim filmlerinden
Aynen hiç sevmediğim sohbetler Ama onlar da öyle eğleniyor demekParlakçı deniliyor onu demek istedim
İzlemediğim filmlerindenŞu filmi demek istedim:
Burn After Reading / Aramızda Casus Var (2008)
Seven de iyi de benim en sevdiklerimden biri Benjamin Button.Film teknik olarak çok güzel değildi ama senaryosu ve Pitt ile Bruce Wills çok iyiydi gerçekten
Pitt'in Seven filmi en aklımda kalanlardan...
Başta yadırgayan çoktu sonra yadırgayanlarda o muhabetlerde dahil olduAynen hiç sevmediğim sohbetler Ama onlar da öyle eğleniyor demek
Biraz fırlama bir karakter. Öneririmİzlemediğim filmlerinden
Beni o sohbetlerde görürsen bil ki hesabım hacklenmiştirBaşta yadırgayan çoktu sonra yadırgayanlarda o muhabetlerde dahil oldu