Sana iyi uykular o zaman .Belki balkon konuşması hazır ediyorgevezeliktede llsteye girdi nede olsa
Ben gidip biraz uyuyayım. Geç uyuyup erken kalktım malum
Sana iyi uykular o zaman .Belki balkon konuşması hazır ediyorgevezeliktede llsteye girdi nede olsa
Ne yazsam bilemedim ama daha iyi listeleri hak ediyorum ben hakkımı vermiyorsunuz
Nazar etme nolur iste senin de olurEn iyi çıkış yapan üyelerde 2. yaptığınız kişiye iyi bakın işte .Adam listeye girdiği konuya Fransız kalıyor.
bedeli ben ödetirim sana ve fatiheSkandal resmenbunun bedelini ödetiriz
Yancısın sen yancıııı@EmreCan gel buraya çabuk , açıklama bekliyoruz senden.
Hayırlı geceler sana dosiBelki balkon konuşması hazır ediyorgevezeliktede llsteye girdi nede olsa
Ben ne zaman palavra attım ayıp sana
Bu sanat eseri tablo haline getirilmeli muazzam bir eser@Cervantes hakkını helal etsin uğraşmadan duramıyorum gece gece uyku gelmeyinceAma tamam abarttım bu kez sanırım en iyisi o gelmeden tüyeyim hadi iyi uykular foruma:S
Eminim okumadınEn iyi Türkçe kullananı gördükten sonra okumadım kazananlara tebrikler.
Yoo cidden okumadım kim ne kazanmış hiçbirini bilmiyorum.Eminim okumadın
O kategoride her sene aynı isimler oluyor zaten
Yönetici konu beğenme çalışkanlık ve avatar benYoo cidden okumadım kim ne kazanmış hiçbirini bilmiyorum.
@Araf en iyi yorumcu muYönetici konu beğenme çalışkanlık ve avatar bensabırda 1 oy ile zirve gitti
Kullanıcı adı ve filozof Tols, duygusal ve iyimser Angelica, özlenilen Bully. Çıkış yapan Gerekli. Karamsar eleştiri ve sinirli DarkLegenDyorumcu Araf (özgür ikinci) objektif Özgür ve bazinga, sabırlı bazinga, geveze serhatciddi üye Araf ve bazinga, aktif Emre Ozansoy, fanatik xdragxx
Hepsi bu kadar
Bir tek ona mı takıldın@Araf en iyi yorumcu mu
Tek derdi sen olduğu burdan belliEn iyi yorumcu seçilmek için twitter fenomeni olmak mı gerekiyor yoksa?@Dosi bak yakıştıramadı bana, ilginç.
En iyi Türkçe kullananı gördükten sonra okumadım kazananlara tebrikler.
Kibirli ve bizi küçük gördüğü buradan belli. @denizz19'un gerçek yüzü.'Tek derdi sen olduğu burdan belli👇
Kibirli değil, o konuda katılmıyorumKibirli ve bizi küçük gördüğü buradan belli. @denizz19'un gerçek yüzü.
EGOsuz hava sahasında kendisi, haklısın.Kibirli değil, o konuda katılmıyorum
Leyla ile Mecnun dışında ne yorum yapıyorsun ki sen o sebeple şaşırdımEn iyi yorumcu seçilmek için twitter fenomeni olmak mı gerekiyor yoksa?@Dosi bak yakıştıramadı bana, ilginç.
Leyla ile Mecnun dışında yorum yaptığımı görmek istemediğin içindir öyle sanman.Leyla ile Mecnun dışında ne yorum yapıyorsun ki sen o sebeple şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?