İyi peki tamamHayır ben demiştim, tıpkı SNK'yi de sana ilk bahseden ben olduğum gibi 😡
Şuan acıkmışım. Tam yemek yerken biz 2022 olursak tüm seneyi yemek yiyerek mi geçiririm? Yemesemde aç geçiririm
İyi peki tamamHayır ben demiştim, tıpkı SNK'yi de sana ilk bahseden ben olduğum gibi 😡
İyi peki tamam
Şuan acıkmışım. Tam yemek yerken biz 2022 olursak tüm seneyi yemek yiyerek mi geçiririm? Yemesemde aç geçiririmbüyük dilemma
Bende hemen acele çiğ köfte ve yanında ayran aldımDemin tost yaptım peynir, domates, marul... Mis gibi de terayağı ile sürdüm böyle... Yanında da köpüklü ayran....
00.00'da keşke elimde para olsaydı, tüm sene paralı olurdum yaniBende hemen acele çiğ köfte ve yanında ayran aldımtam 00.00 geçe yemeyeyim birşey
Nakit yok00.00'da keşke elimde para olsaydı, tüm sene paralı olurdum yaniPara varsa onu al. Ya da boşver aileni ara diyeceğim ama Ankara'da saat 2 oldu, uyumuşlardır
Yeni yılın kutlu olsun tekrardanNakit yok
Aman boşver. Yeğenlerime sarılayım en iyisi
Şuan daha atılıyor. 1 saat sürerYeni yılın kutlu olsun tekrardanHavaifişek sesleri duydun mu
Sarıl çocuklara korkmasınlarŞuan daha atılıyor. 1 saat sürerevin önünde bile atıyorlar
Cama yapışmışlar ne korkmasıSarıl çocuklara korkmasınlar(sen korkup çocuklara sarıldın)
Sen ise kedi gibi bir köşeye saklanmışsındırCama yapışmışlar ne korkması
5 dakkika baktım. Şimdi köşede oturmuşumSen ise kedi gibi bir köşeye saklanmışsındır
Kapak fotonu da güncelle bari yeni yılla birlikte karanlık gitsin beyaz iç açıcı bir manzara gelsin5 dakkika baktım. Şimdi köşede oturmuşum
Ama o pozitif bir yazıKapak fotonu da güncelle bari yeni yılla birlikte karanlık gitsin beyaz iç açıcı bir manzara gelsin
Şöyle bir şey de olabilir diyecektim manzarayla alakası yok sözün gerçi ama kapak fotosuna uymaz sanırım forumun tasarımı gereğiAma o pozitif bir yazı
Dur aklımda başka bir şey varŞöyle bir şey de olabilir diyecektim manzarayla alakası yok sözün gerçi ama kapak fotosuna uymaz sanırım forumun tasarımı gereği
Şu anki foton bence harika olmuş, insanın içi açılıyor o kar ve ışık süzmesi nedeniyleDur aklımda başka bir şey var
Pc'de yazı gözükmüyor ama mobil olarak hem profilde hem de kullanıcı adı tıklanınca gözüküyorŞu anki foton bence harika olmuş, insanın içi açılıyor o kar ve ışık süzmesi nedeniyle
Yazı mı varmış 😱Pc'de yazı gözükmüyor ama mobil olarak hem profilde hem de kullanıcı adı tıklanınca gözüküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?