📌 ⭐ 2021 Fav10 Enleri Belli Oldu🏅

Oyları incelediğimde "Türkçeyi En İyi Kullanan Üye" seçileceğimi düşünüyordum aslında ama @bazinga ile paylaşmışız. @bazinga ile paylaşmak iyidir, o da çok iyi kullanıyor sonuçta. :D "En İyi Yorumcu Üye" kısmında seçilmiş olmak şaşırttı beni açıkçası, hiç beklemiyorudum. İki kategoride de seçen arkadaşlara teşekkür ediyorum. :D

Geçen yıllarda da ciddi kategorisinde ihale bana kalmıştı, yine kaldı. Tamam @bazinga ciddi de, ben ciddi değilim aslında. Bu konuda teşekkür edemeyeceğim seçen arkadaşlara, ciddi değilim çünkü. :A
Yok geçen sene ciddi seçilen @emreemreu olmuştu. Bu sene onu kurtardın :A
------

Oy veren herkese teşekkürler. :bhr: Emeğine sağlık @Dosi.
Konuyada beğeni atsan iyi olur :A
@xemrexxx o şaşkınlığı beğeni yap bari yada güldürü :A

@MEnes sessizce ilk kategoriye göz at ve… say my n…

Bu senenin değerlendirmesini yaparım birazdan kendi adıma yani ama @DarkLegenD ’i sollamışız o yeter, boynuz kulağı geçmedi henüz :Z
Sana yenilmek çok canımı sıktı...

Over It Abandon Thread GIF

• Harika
Reactions: Tolstoyevski
Benden oylarını esirgemeyen herkese çok teşekkürler, yarın bir gün buradan gitsem bile en azından iz bırakmış oldum. Bu benim için çok değerli. :bhr:

• Beğendim
Reactions: Dosi
Sinirli mi? Ciddi ciddi seçtiniz mi yani? :A

@Tolstoyevski'den 10 oy fark yemişim... Forumu bırakıyorum...
Öncelikle kullanıcı adında da dereceye girmene çok az kalmıştı. İyi bir oy oranı aldın
Eleştiri kısmında da zirve oldun :A
Filozof kategorisinde ise geçen seneye göre yükseliş yaşayarak @Araf 'ı geçip, @Tolstoyevski u korkuttun ilk zamanlar. Bu da başarı :A
3 yerde adın geçmekte ve iz bıraktın :bhr:

Öncelikle kullanıcı adında da dereceye girmene çok az kalmıştı. İyi bir oy oranı aldın
Eleştiri kısmında da zirve oldun :A
Filozof kategorisinde ise geçen seneye göre yükseliş yaşayarak @Araf 'ı geçip, @Tolstoyevski u korkuttun ilk zamanlar. Bu da başarı :A
3 yerde adın geçmekte ve iz bıraktın :bhr:
Benim performansım nasıldı ? Geçen seneki enlere göre fark var mı? :lol:

• Beğendim
Benim performansım nasıldı ? Geçen seneki enlere göre fark var mı? :lol:
Evet, özellikle kullanıcı adında DarkLegenD ile aynı oy oranı aldın. Dereceye girdiniz aslına ama kalabalık olurdu. Dur ekleyeyim. 4 olmuş orda. 5e tamamlansın.
@DarkLegenD sen ve 12.Adam 5. oldunuz. Konuya ekliyorum.

İyimser ve Duygusallıkta İlk 3 e adımı yazdırmışım..Birde en büyük süpriz kendi adıma gülümseten ise Edi ve Büdü ile Avatarda İlk 3 de yer almak oldu :Z:Z

Ama gerçekten gönülden beklediğim bir kategori vardı ama başaramamışım..Üzüldüm.:bilmem:

Uğraş gerektiren ve önemli bir etkinlikti, Emeğine ve özenine Sağlık @Dosi :ok::love1:

Kategorilerde dereceye giren herkesi tebrik ederim.

Özellikle
Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi
- Gerekli24 -

2020 yılında forumumuza üye olan kısa sürede kaliteli yorumları ile dikkat çeken Gerekli24 en çok oyu alarak yılın en iyi çıkış yapan üyesi oldu.
1) Gerekli24 (21 Oy) @Gerekli24
2) @EmreCan (19 Oy) @EmreCan
3) @slhttnmtl (17 Oy) @slhttnmtl
4) Cervantes (13 Oy) @Cervantes
5) BARON男爵 (12 Oy) @BARON男爵

Bu kategori çok önemli..Forumun geleceği ve 10 yıllık yüzlerin arkasından gelecek isimler çok değerli.

İyimser ve Duygusallıkta İlk 3 e adımı yazdırmışım..Birde en büyük süpriz kendi adıma gülümseten ise Edi ve Büdü ile Avatarda İlk 3 de yer almak oldu :Z:Z

Ama gerçekten gönülden beklediğim bir kategori vardı ama başaramamışım..Üzüldüm.:bilmem:

Uğraş gerektiren ve önemli bir etkinlikti, Emeğine ve özenine Sağlık @Dosi :ok::love1:

Kategorilerde dereceye giren herkesi tebrik ederim.

Özellikle
Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi
- Gerekli24 -

2020 yılında forumumuza üye olan kısa sürede kaliteli yorumları ile dikkat çeken Gerekli24 en çok oyu alarak yılın en iyi çıkış yapan üyesi oldu.
1) Gerekli24 (21 Oy) @Gerekli24
2) @EmreCan (19 Oy) @EmreCan
3) @slhttnmtl (17 Oy) @slhttnmtl
4) Cervantes (13 Oy) @Cervantes
5) BARON男爵 (12 Oy) @BARON男爵

Bu kategori çok önemli..Forumun geleceği ve 10 yıllık yüzlerin arkasından gelecek isimler çok değerli.
FYSK başkanı @Dosi den izin aldın mı ? 🤣

• İlginç