Gevezelik tahtından oldu. Nasıl okudun 😱
Yok geçen sene ciddi seçilen @emreemreu olmuştu. Bu sene onu kurtardınOyları incelediğimde "Türkçeyi En İyi Kullanan Üye" seçileceğimi düşünüyordum aslında ama @bazinga ile paylaşmışız. @bazinga ile paylaşmak iyidir, o da çok iyi kullanıyor sonuçta. "En İyi Yorumcu Üye" kısmında seçilmiş olmak şaşırttı beni açıkçası, hiç beklemiyorudum. İki kategoride de seçen arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Geçen yıllarda da ciddi kategorisinde ihale bana kalmıştı, yine kaldı. Tamam @bazinga ciddi de, ben ciddi değilim aslında. Bu konuda teşekkür edemeyeceğim seçen arkadaşlara, ciddi değilim çünkü.
Konuyada beğeni atsan iyi olurOy veren herkese teşekkürler. Emeğine sağlık @Dosi.
Noktalama işareti çok kullanıyorum diye adım ciddiye çıktı ama @emreemreu mesela ben ve @bazinga'dan kat be kat daha ciddi.Yok geçen sene ciddi seçilen @emreemreu olmuştu. Bu sene onu kurtardın
Sana yenilmek çok canımı sıktı...@MEnes sessizce ilk kategoriye göz at ve… say my n…
Bu senenin değerlendirmesini yaparım birazdan kendi adıma yani ama @DarkLegenD ’i sollamışız o yeter, boynuz kulağı geçmedi henüz
Sana yenilmek çok canımı sıktı...
@bazinga 'ya bunu yazmıştın. Geçmiş olsunYanlışlıkla en sinirli üye kategorisinde 1. olursam gerçekten çok sinirlenirim. 😡
Iyyy işte bu sonuçlar forumu yıktı zaten ali rıza bey gibi olmuştu son zamanlarda fav10Foruma ne oldu. Cevap veremiyorum
------
Beğenmene sevindim 2 yerde yer aldın. İstediğin Fanatik kısmınıda kaptın
Konuya attığın o ilginç güldürü veya beğeni olmazsa hiç bir mesajına reaksiyon bırakmamIyyy işte bu sonuçlar forumu yıktı zaten ali rıza bey gibi olmuştu son zamanlarda fav10
2022 in ilk meftası olmak istemen ilginç @Angelica bunun Yasinini okuKonuya attığın o ilginç güldürü veya beğeni olmazsa hiç bir mesajına reaksiyon bırakmam
Öncelikle kullanıcı adında da dereceye girmene çok az kalmıştı. İyi bir oy oranı aldınSinirli mi? Ciddi ciddi seçtiniz mi yani?
@Tolstoyevski'den 10 oy fark yemişim... Forumu bırakıyorum...
Gevezelik tahtından oldu. Nasıl okudun 😱
Artık benden alacağın tek reaksiyon olmamış ilginç ve sinir bozucu olur. Onlarda sayılmıyor zaten. Artık beni karşına aldın. Hadi hayırlı olsun.2022 in ilk meftası olmak istemen ilginç @Angelica bunun Yasinini oku
Benim performansım nasıldı ? Geçen seneki enlere göre fark var mı?Öncelikle kullanıcı adında da dereceye girmene çok az kalmıştı. İyi bir oy oranı aldın
Eleştiri kısmında da zirve oldun
Filozof kategorisinde ise geçen seneye göre yükseliş yaşayarak @Araf 'ı geçip, @Tolstoyevski u korkuttun ilk zamanlar. Bu da başarı
3 yerde adın geçmekte ve iz bıraktın
Evet, özellikle kullanıcı adında DarkLegenD ile aynı oy oranı aldın. Dereceye girdiniz aslına ama kalabalık olurdu. Dur ekleyeyim. 4 olmuş orda. 5e tamamlansın.Benim performansım nasıldı ? Geçen seneki enlere göre fark var mı?
Geçen sene beni 1 oy ile geçmiştin. Bu sene farklı açtın duygusalda @Zeyno ve @The_Erinch olunca 4. oldum ama eklemedimİyimser ve duygusal üyede oy veren herkese teşekkür ederim 🙏
FYSK başkanı @Dosi den izin aldın mı ? 🤣İyimser ve Duygusallıkta İlk 3 e adımı yazdırmışım..Birde en büyük süpriz kendi adıma gülümseten ise Edi ve Büdü ile Avatarda İlk 3 de yer almak oldu
Ama gerçekten gönülden beklediğim bir kategori vardı ama başaramamışım..Üzüldüm.
Uğraş gerektiren ve önemli bir etkinlikti, Emeğine ve özenine Sağlık @Dosi
Kategorilerde dereceye giren herkesi tebrik ederim.
Özellikle
Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi
- Gerekli24 -
2020 yılında forumumuza üye olan kısa sürede kaliteli yorumları ile dikkat çeken Gerekli24 en çok oyu alarak yılın en iyi çıkış yapan üyesi oldu.
1) Gerekli24 (21 Oy) @Gerekli24
2) @EmreCan (19 Oy) @EmreCan
3) @slhttnmtl (17 Oy) @slhttnmtl
4) Cervantes (13 Oy) @Cervantes
5) BARON男爵 (12 Oy) @BARON男爵
Bu kategori çok önemli..Forumun geleceği ve 10 yıllık yüzlerin arkasından gelecek isimler çok değerli.