📌 ⭐ 2021 Fav10 Enleri Belli Oldu🏅

İyimser ve Duygusallıkta İlk 3 e adımı yazdırmışım..Birde en büyük süpriz kendi adıma gülümseten ise Edi ve Büdü ile Avatarda İlk 3 de yer almak oldu :Z:Z

Ama gerçekten gönülden beklediğim bir kategori vardı ama başaramamışım..Üzüldüm.:bilmem:

Uğraş gerektiren ve önemli bir etkinlikti, Emeğine ve özenine Sağlık @Dosi :ok::love1:

Kategorilerde dereceye giren herkesi tebrik ederim.

Özellikle
Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi
- Gerekli24 -

2020 yılında forumumuza üye olan kısa sürede kaliteli yorumları ile dikkat çeken Gerekli24 en çok oyu alarak yılın en iyi çıkış yapan üyesi oldu.
1) Gerekli24 (21 Oy) @Gerekli24
2) @EmreCan (19 Oy) @EmreCan
3) @slhttnmtl (17 Oy) @slhttnmtl
4) Cervantes (13 Oy) @Cervantes
5) BARON男爵 (12 Oy) @BARON男爵

Bu kategori çok önemli..Forumun geleceği ve 10 yıllık yüzlerin arkasından gelecek isimler çok değerli.
Dereceye girdiğin bir kategori daha vardı yazmamışsın, üzüldüğün o galiba ama 2. olmakta başarı ve oy oranı da yüksek.

Bu arada bir önceki sene çıkış yapan üye sendin ve ozaman 3 isim vardı. Bu sene cidden yeni üyeler iyi kaynaştı ve bu kadar kalabalık olması çok iyi. @Alos 'da oldukça iyi oran aldı. 5 isim yazıldığı için 6. İsmi yazamadım. O da 6. Oldu

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Dereceye girdiğin bir kategori daha vardı yazmamışsın, üzüldüğün o galiba ama 2. olmakta başarı ve oy oranı da yüksek.

Bu arada bir önceki sene çıkış yapan üye sendin ve ozaman 3 isim vardı. Bu sene cidden yeni üyeler iyi kaynaştı ve bu kadar kalabalık olması çok iyi. @Alos 'da oldukça iyi oran aldı. 5 isim yazıldığı için 6. İsmi yazamadım. O da 6. Oldu
Evet yeni üyeler çok önemli.Sayılarının fazla olması ve dikkat çekmeleride çok önemli.
2 yıldır benimsediğim bir felsefe var; MAVİLER çok değerli. (Çoğu Favori Üye Döndü)

• Beğendim
Reactions: Dosi
Evet yeni üyeler çok önemli.Sayılarının fazla olması ve dikkat çekmeleride çok önemli.
2 yıldır benimsediğim bir felsefe var; MAVİLER çok değerli. (Çoğu Favori Üye Döndü)
Hepimiz birer maviydik. Ben de bir zamanlar çıkış yapan üye seçilmiştim :A Nerden nereye :bhr:

Öncelikle kullanıcı adında da dereceye girmene çok az kalmıştı. İyi bir oy oranı aldın
Eleştiri kısmında da zirve oldun :A
Filozof kategorisinde ise geçen seneye göre yükseliş yaşayarak @Araf 'ı geçip, @Tolstoyevski u korkuttun ilk zamanlar. Bu da başarı :A
3 yerde adın geçmekte ve iz bıraktın :bhr:
Seneye daha güçlü geleceğim... Sizin desteklerinizle... 🤗🥰

• Güldürdün
Reactions: Angelica and Dosi
Bazı kategorilerde kazanan ve katergorinin adının uzaktan yakından alakası yok. :A
Gözü kapalı isim yazılmasının sonucu bu. :A

Ama genel olarak iyi bir liste.
Eline sağlık, çok zordur oyları toplamak falan. :D @Dosi

• Harika
Reactions: Dosi
Bazı kategorilerde kazanan ve katergorinin adının uzaktan yakından alakası yok. :A
Gözü kapalı isim yazılmasının sonucu bu. :A

Ama genel olarak iyi bir liste.
Eline sağlık, çok zordur oyları toplamak falan. :D @Dosi
Bugüne yetişsin diye biraz gözleri ağrıttım ama geçti neyseki :A
Teşekkürler :bhr:

• Harika
Reactions: Ahmed
Öncelikle ilk defa en güzel kullanıcı adına seçildim ama senelerdir sürekli 2. oluyordum, bu senelik @Dosi ‘den ödünç (ç)aldık gayet de güzel oldu :Z :A

Avatarda da @Dosi ‘yi korkutmuşuz, beklediğimden çok daha iyi geldi 😱

Konu ve çalışkanlığa damga vuran Dosi’yi de bir kez daha tebrik ediyorum, forumun sosyal yapısı üzerinde emeğin gerçekten büyük :bhr:

• Harika
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi
@Dosi Eğlenceli üye kim?
Onu hesap etmedim. Orda genelde ortak nokta, tartıştığınız üye gibi en çok sohbet ettiklerimiz yazıldığı için ve nerdeyse herkes 10-20 isim yazdığı için en başından hesap etmeme kararı almıştım.

• İlginç
Reactions: Angelica
Onu hesap etmedim. Orda genelde ortak nokta, tartıştığınız üye gibi en çok sohbet ettiklerimiz yazıldığı için ve nerdeyse herkes 10-20 isim yazdığı için en başından hesap etmeme kararı almıştım.

Keşke hesap etseymişsin ya

Öncelikle ilk defa en güzel kullanıcı adına seçildim ama senelerdir sürekli 2. oluyordum, bu senelik @Dosi ‘den ödünç (ç)aldık gayet de güzel oldu :Z :A

Avatarda da @Dosi ‘yi korkutmuşuz, beklediğimden çok daha iyi geldi 😱

Konu ve çalışkanlığa damga vuran Dosi’yi de bir kez daha tebrik ediyorum, forumun sosyal yapısı üzerinde emeğin gerçekten büyük :bhr:
Avatarında benim kedi var. Kopya çekmek oluyor bu :A etkisini göstermiş :A @12.Adam @Yakamoz-Asi @Cervantes @Gerekli24
Kullanıcı adında 1 kez zirve oldum sadece :A yinede dereceye girmek güzel :A
Sen her sene 2. oluyordun. Bu kez kazanmana sevindim :A

• Güldürdün
En yorucu kategori o olurdu. Diğer kategoriler gibi dediğim gibi en fazla arkadaş tayfası yazılacak kategori olunuyor diğer kategorilere göre.
------

Yoo sanki @MasacRE demişti? Unutmuşum :A
Hayır ben demiştim, tıpkı SNK'yi de sana ilk bahseden ben olduğum gibi 😡 :A

• Güldürdün