📌 ⭐ 2021 Fav10 Enleri Belli Oldu🏅

Dereceye girdiğin bir kategori daha vardı yazmamışsın, üzüldüğün o galiba ama 2. olmakta başarı ve oy oranı da yüksek.

Bu arada bir önceki sene çıkış yapan üye sendin ve ozaman 3 isim vardı. Bu sene cidden yeni üyeler iyi kaynaştı ve bu kadar kalabalık olması çok iyi. @Alos 'da oldukça iyi oran aldı. 5 isim yazıldığı için 6. İsmi yazamadım. O da 6. Oldu

Reactions: The_Erinch
Evet yeni üyeler çok önemli.Sayılarının fazla olması ve dikkat çekmeleride çok önemli.
2 yıldır benimsediğim bir felsefe var; MAVİLER çok değerli. (Çoğu Favori Üye Döndü)

Reactions: Dosi
Evet yeni üyeler çok önemli.Sayılarının fazla olması ve dikkat çekmeleride çok önemli.
2 yıldır benimsediğim bir felsefe var; MAVİLER çok değerli. (Çoğu Favori Üye Döndü)
Hepimiz birer maviydik. Ben de bir zamanlar çıkış yapan üye seçilmiştim
Nerden nereye

Seneye daha güçlü geleceğim... Sizin desteklerinizle... 🤗🥰

Reactions: Angelica and Dosi
Bazı kategorilerde kazanan ve katergorinin adının uzaktan yakından alakası yok.

Gözü kapalı isim yazılmasının sonucu bu.

Ama genel olarak iyi bir liste.
Eline sağlık, çok zordur oyları toplamak falan.
@Dosi

Reactions: Dosi
Bugüne yetişsin diye biraz gözleri ağrıttım ama geçti neyseki

Teşekkürler

Reactions: Ahmed
Öncelikle ilk defa en güzel kullanıcı adına seçildim ama senelerdir sürekli 2. oluyordum, bu senelik @Dosi ‘den ödünç (ç)aldık gayet de güzel oldu

Avatarda da @Dosi ‘yi korkutmuşuz, beklediğimden çok daha iyi geldi 😱

Konu ve çalışkanlığa damga vuran Dosi’yi de bir kez daha tebrik ediyorum, forumun sosyal yapısı üzerinde emeğin gerçekten büyük

Reactions: 12.Adam and Dosi
@Dosi Eğlenceli üye kim?
Onu hesap etmedim. Orda genelde ortak nokta, tartıştığınız üye gibi en çok sohbet ettiklerimiz yazıldığı için ve nerdeyse herkes 10-20 isim yazdığı için en başından hesap etmeme kararı almıştım.

Reactions: Angelica

Keşke hesap etseymişsin ya

Avatarında benim kedi var. Kopya çekmek oluyor bu
etkisini göstermiş
@12.Adam @Yakamoz-Asi @Cervantes @Gerekli24
Kullanıcı adında 1 kez zirve oldum sadece
yinede dereceye girmek güzel

Sen her sene 2. oluyordun. Bu kez kazanmana sevindim

En yorucu kategori o olurdu. Diğer kategoriler gibi dediğim gibi en fazla arkadaş tayfası yazılacak kategori olunuyor diğer kategorilere göre.
------

Yoo sanki @MasacRE demişti? Unutmuşum
Hayır ben demiştim, tıpkı SNK'yi de sana ilk bahseden ben olduğum gibi 😡