- Reaksiyon puanı
- 68,827
- Puanı
- 1,060
Kör olduğundandır.Yargı nerde ben göremiyom @Cervantes
Kör olduğundandır.Yargı nerde ben göremiyom @Cervantes
Günün fıkrası.EmreCan'ın bu konuya yazdığı yorumların hepsi hediye zaten
@Cervantes ' e (at) nal çakıldığını görmüş @serhatt (kurbağa) ayaklarını uzatmış daha iyi bir fıkra benceGünün fıkrası.
Ay hadi yol al. .ss@Cervantes ' e (at) nal çakıldığını görmüş @serhatt (kurbağa) ayaklarını uzatmış daha iyi bir fıkra bence
sen defol yol al tacizciiiiii adliyede görüşücezAy hadi yol al. .ss
See you ba bay canım. 😎sen defol yol al tacizciiiiii adliyede görüşücez
au revoir ✌️😀See you ba bay canım. 😎
İt's true.Serhat'ın gözünden hiçbir şey kaçmaz , sadece cevap vermek istememiş.
Bu ne biçim fıkra böyle. Neyse ben bugün senin üstüne çok gitmeyim , @serhatt sana haddini bildirdi, o yeter sana.@Cervantes ' e (at) nal çakıldığını görmüş @serhatt (kurbağa) ayaklarını uzatmış daha iyi bir fıkra bence
Kendinde değil o yüzden saçmalıyor. Had bildirmek benim işim.Bu ne biçim fıkra böyle. Neyse ben bugün senin üstüne çok gitmeyim , @serhatt sana haddini bildirdi, o yeter sana.
Bu ne biçim fıkra böyle. Neyse ben bugün senin üstüne çok gitmeyim , @serhatt sana haddini bildirdi, o yeter sana.
Kim kime had bildirmiş 😱Kendinde değil o yüzden saçmalıyor. Had bildirmek benim işim.
Evet ara bir an önce gelip alsınlar seni.Kim kime had bildirmiş 😱
Siz nasıl bir hayal dünyasında yaşıyorsunuz Bakırköyü arıyorum hemen derhal müdahale lazım
beni değil sizi alcak @CervantesEvet ara bir an önce gelip alsınlar seni.
Bizim ihtiyacımız yok çok şükür.beni değil sizi alcak @Cervantes
Asıl senin gözlüğe ihtiyacın var.Gözünden kaçmıştır onun, gözlüğe ihtiyacı var bir de ondan. @serhatt
Açıklamanı yap!!!!
var varrrBizim ihtiyacımız yok çok şükür.
gözlerim sapasağlam😎Asıl senin gözlüğe ihtiyacın var.
30 değil 80k oldum. Teşekkür ederim, hediyem de tam benlik.
30 nereden çıktı ya yaşlılık işte30 değil 80k oldum. Teşekkür ederim, hediyem de tam benlik.