- Reaksiyon puanı
- 68,827
- Puanı
- 1,060
Evet 10 yıllık üyesin ve daha 30 bile olamamışsın epey yaşlılık.30 nereden çıktı ya yaşlılık işte
Evet 10 yıllık üyesin ve daha 30 bile olamamışsın epey yaşlılık.30 nereden çıktı ya yaşlılık işte
O imkansız işte. Her gün 1000 mesaj da yazsam geçemem gücüm yok.
Onu da gevezeler birliği başkanı @xemrexxx hediye etsin. Gerçi her gün hediye ediyor zaten.O imkansız işte. Her gün 1000 mesaj da yazsam geçemem gücüm yok.
Teşekkür ederim. Bir parlak hediyeyi çok gördün sende...
Vücutçu adam vücutçu, bölümü izlesen görürsün, tam senlik.Hiç vermeseydin be, bu ne.
Tip olmadıktan sonra ne yapayım vücudu.Vücutçu adam vücutçu, bölümü izlesen görürsün, tam senlik.
Hiç belli olmuyor.var varrr
------
gözlerim sapasağlam😎
Teşekkürleeeer.@serhatt Tebrik ederim
Farkını ortaya koymuşsun yine, teşekkürler.
Evet ben eski ben değilim maalesef yoksa @Cervantes ve @BARON男爵 'un 1. yıl dönümlerinide kaçırmazdım@Dosi dikkat ettim de önceden fark edip hemen açar ve sürpriz yapardın. Son konularımı hep ben açmışım, eski dikkatin artık yok mu acaba?
Eski detaycılığın ne zaman geri gelir?Evet ben eski ben değilim maalesef yoksa @Cervantes ve @BARON男爵 'un 1. yıl dönümlerinide kaçırmazdım
Eskisi gibi forumda çok aktif değilim aslında. Yani aktif olsamda bildirimler ve yönetim işlerine bakıyorum. Sorumlu olduğum alanlara dikkatimi veriyorum. Açılan bazı konuları çok geç farkediyorum. İş hayatı beni yordu
Hiç bir fikrim yokEski detaycılığın ne zaman geri gelir?
Rica ederim.Farkını ortaya koymuşsun yine, teşekkürler.
Ay desene iyice kaybolacaksın. Yeni etkinlik bulalım sana, aklında bir şey vardır belki senin?Hiç bir fikrim yok
Şu ayın favori konusu sonrası kenara çekileceğim. Aylık o konular harici ufukta bir etkinlik görünmüyor. Dinlene dinlene forumda gezinirken belli eski ben olurum
Yalnız haftaya iş başlayınca yeniden aktifliğim yeni bir düzene geçer forumda kavga gürültü olmadığı sürece gündüz belirli saatlerde uğramam. Eskisi gibi klip konularınıda açmıyorum zaten. Hemen foruma gireyim konu açayım havasında olmam buyüzden
Aman yok kalsın. 2 sene aralıksız yapıp durdumAy desene iyice kaybolacaksın. Yeni etkinlik bulalım sana, aklında bir şey vardır belki senin?