- Reaksiyon puanı
- 68,839
- Puanı
- 1,060
Kız görmedin mi? 😱 Burak DENİZ, git bak da gel ondan sonra konuş.Hangi Burak gııı tüm buralarda gözün var senin
Kız görmedin mi? 😱 Burak DENİZ, git bak da gel ondan sonra konuş.Hangi Burak gııı tüm buralarda gözün var senin
@xemrexxx i her alanda malamat etmeye devam ediyorum.
Erkekler hakkında Çalışmaktan (!) (sen anladın onu) giremedin kesin@xemrexxx i her alanda malamat etmeye devam ediyorum.
En son Ağustos'ta girmiştim yeni kulübe çok hızlı sayılmaz. Teşekkür ederim, Caprio harika görünüyor.
@denizz19 ne diyor bu?Erkekler hakkında Çalışmaktan (!) (sen anladın onu) giremedin kesin
Olmmm kıvranma bu yıl @serhatt senesi..sen artık eskidinErkekler hakkında Çalışmaktan (!) (sen anladın onu) giremedin kesin
Teşekkürler bay yakışıklı. Nerelerdesin, karanlığa gömüldün iyice...Nice 80klara serhoo
Buralardayım son zamanlarda pek aktif olamıyorumTeşekkürler bay yakışıklı. Nerelerdesin, karanlığa gömüldün iyice...
Cümledeki tezatlığa gel.Buralardayım son zamanlarda pek aktif olamıyorum
Aynen arada bakınıyorum daha doğrusu forumaCümledeki tezatlığa gel.
Özletme kendini forum dışı bağımız da yok...Aynen arada bakınıyorum daha doğrusu foruma
Saçmalama sensiz tadı olmaz buraların.Yoruldum zaten serhatın olabilir bu sene ve sonraki sene ))
Olm benim için ikiniz..benim profil resmimsiniz. @serhattYoruldum zaten serhatın olabilir bu sene ve sonraki sene ))