Bu hala forumda mı fosilleşmiştir sanıyordum@denizz19 ne diyor bu?
Bu hala forumda mı fosilleşmiştir sanıyordum@denizz19 ne diyor bu?
Teşekkür ederim, darısı başına.Tebrikler, daha nice binli mesajlara... @serhatt
Aslında hediyeyi hak etmiyorsun ama yine de kibarlık bizde kalsın.
İstediğim bir şeyi yapmadığın için. Bu mesajıma da herkesten sonra cevap yazmışsın zaten, bir daha kutlamayacağım konularını...Teşekkür ederim, darısı başına.
Aaa deli mi ne, neden hak etmiyorum?
Böyle yapmaya devam edersen hiç yapmayacağım.İstediğim bir şeyi yapmadığın için. Bu mesajıma da herkesten sonra cevap yazmışsın zaten, bir daha kutlamayacağım konularını...
Böyle yapmaya devam edersen hiç yapmayacağım.
Cevap yazdığıma dua et.
Çıplak olmayanı bile vermedin sen. Çıplak olmasa da parlak veriyor insanlar.Eee çıplak değil bu napayım. Ss
Öyle renkli bir işi olup da yoruldum diyen de ne bileyim.Hayat yordu pek keyfim yok
Dışu seni içi beni yakarÖyle renkli bir işi olup da yoruldum diyen de ne bileyim.
Yansın bu eller yansıııınDışu seni içi beni yakar
Ay sus deme öyle, tabi her işin güzelliği gibi kötü yanları da vardır...Dışu seni içi beni yakar
@serhatt cevap vermeyerek yargı dağıtmış yine.EmreCan'ın bu konuya yazdığı yorumların hepsi hediye zaten
Serhat'ın gözünden hiçbir şey kaçmaz , sadece cevap vermek istememiş.Gözünden kaçmıştır kesin, ben dağıtılan bir yargı göremedim ama yine de sen bilirsin. @serhatt
Gözünden kaçmıştır onun, gözlüğe ihtiyacı var bir de ondan. @serhattSerhat'ın gözünden hiçbir şey kaçmaz , sadece cevap vermek istememiş.
En büyük hobim yargı dağıtmak. Beni çözmüşsün.@serhatt cevap vermeyerek yargı dağıtmış yine.
Yargı nerde ben göremiyom @CervantesEn büyük hobim yargı dağıtmak. Beni çözmüşsün.