The_Erinch
Favori Üye
Teşekkürler hediyeler içinKızzz ne ara ulaştın bu sayılara..
daha geçen gün kutlamadık mı seni
çenesi düşük seni
Dinlen artık 😛😛
Seviliyorsun Arı Maya..
Şimdiden 90.000 100.000 kutlu olsun
@Dosi
Benden bashettin sanırımTeşekkürler hediyeler içinen son 6 önce olmuştum be, zaten artık durulduk. Uzun süre olmaz
Gençlerin yolunu açalım artık
Listenin en başında yer alıyorsunBenden bashettin sanırım
Çıkaramam canım ortağım dosimosi olmadan olmaaaz. Eskisi kadar olmasa da sen de ortağım olacaksınsss Vmym döndüğü zaman @CervantesDur be reklam oluyor en azından ama yok yok geri dönerse ben yokum. Onu çıkar kafadan
Şuan iyi olduğumuz bir gerçek ama
Geri dönmeyeceği için kavga etmeye gerek yok şimdiÇıkaramam canım ortağım dosimosi olmadan olmaaaz. Eskisi kadar olmasa da sen de ortağım olacaksınsss Vmym döndüğü zaman @Cervantes
Fazla iddialı laflar bunlar Zeyzey hanım neyse zamanı gelince görürüz...Geri dönmeyeceği için kavga etmeye gerek yok şimdiaylar öncede söz vermiştin @Cervantes 'e ama lafla kalmıştı
Dissi yedik, kızdırdıkFazla iddialı laflar bunlar Zeyzey hanım neyse zamanı gelince görürüz...
Hem VMYM sözünü, hem de yarım kalan senaryo sözünü tutmadı maalesef.Geri dönmeyeceği için kavga etmeye gerek yok şimdiaylar öncede söz vermiştin @Cervantes 'e ama lafla kalmıştı
Bu aralar kendisi mutluymuş. Belki birşeyler yapar senin için (bensiz)Hem VMYM sözünü, hem de yarım kalan senaryo sözünü tutmadı maalesef.@xdragxx
Sensiz olmaz ki. Hem sen bizi üzmezsin ve yalnız bırakmazsın VMYM tayfasını.Bu aralar kendisi mutluymuş. Belki birşeyler yapar senin için (bensiz)
Aklımda sakiiin..Hem VMYM sözünü, hem de yarım kalan senaryo sözünü tutmadı maalesef.@xdragxx
Yahu kanal patronu olarak tabiki oluruz ama bir zahmet 1 bölümden oluşsun, eski vaktim yok artıkSensiz olmaz ki. Hem sen bizi üzmezsin ve yalnız bırakmazsın VMYM tayfasını.
Arada sunarsın yahu eskisi gibi bir bölüm sen bir bölüm ben demiyorum zaten ama senin sunuş tarzını da görelim aradaYahu kanal patronu olarak tabiki oluruz ama bir zahmet 1 bölümden oluşsun, eski vaktim yok artıkayrıca seyirci gibi olurum anca
Aklımda sakiiin..
Hadi duyurulara başlayın VMYM Ramazan Özel Zey TV'de Başlıyor diye.Yahu kanal patronu olarak tabiki oluruz ama bir zahmet 1 bölümden oluşsun, eski vaktim yok artıkayrıca seyirci gibi olurum anca
Zey TV'yi kadim dostum @DarkLegenD ile beraber satın almıştık..Yahu kanal patronu olarak tabiki oluruz ama bir zahmet 1 bölümden oluşsun, eski vaktim yok artıkayrıca seyirci gibi olurum anca
Hangi parayla?Zey TV'yi kadim dostum @DarkLegenD ile beraber satın almıştık..
Tamam söz ramazanda seni konuk alıcam bir bölüm başlamasak bile sjsjsHadi duyurulara başlayın VMYM Ramazan Özel Zey TV'de Başlıyor diye.
@Tolstoyevski paramparça..Hangi parayla?@Tolstoyevski 'ye güveniyorsanız, ona kağıt üstü hiç iş yapmadım. Sizle yakınlığından dolayı hep bir şüphem vardıyani o elimden alamaz kanalımı
Sizin aldığınız kanal Zey TV değil, A9 TV'dir yanlışlık olmasın.Zey TV'yi kadim dostum @DarkLegenD ile beraber satın almıştık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?