🍒 Forumda 7. Yılım ve 80.000'ler Kulübündeyim 🍒

Di mi ben de aynı şeyi düşünüyorum... Hele ki sıvanan taraf sen olunca iyice yakışmıştır benim sıvamam... :A

O mevzu kara mevzu ya... Konuşuruz zaten bir ara anlatırım bir şeyler... :A Elbet olacak da işte ne zaman olacağını kestirmek çook zor artık... :A
Sıvama olayını anlatırken bile ustaca sıvama işini yapmaya devam ediyor. Ne güzel bir gün böyle, duygulandım :A

Bir ara çözeriz. En yoğun zamanları atlattım artık :A

• Harika
Reactions: MEnes
Sıvama olayını anlatırken bile ustaca sıvama işini yapmaya devam ediyor. Ne güzel bir gün böyle, duygulandım :A

Bir ara çözeriz. En yoğun zamanları atlattım artık :A
Böyle de sanatçı bir bireyim işte biliyorsun... Özlemişsindir bu hallerimi.. :A

İyi iyi yoğun zamanlar azalmışsa daha rahat olunur.. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Böyle de sanatçı bir bireyim işte biliyorsun... Özlemişsindir bu hallerimi.. :A

İyi iyi yoğun zamanlar azalmışsa daha rahat olunur.. :A
Saatler ileri alınacak yakında. Ondan sonra geceler yavaştan yok olur ve işten sonra daha akşama çok var deyip kendime vakit ayırma dışarı çıkma fassı olunca dahada rahatlarım :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MEnes
Saatler ileri alınacak yakında. Ondan sonra geceler yavaştan yok olur ve işten sonra daha akşama çok var deyip kendime vakit ayırma dışarı çıkma fassı olunca dahada rahatlarım :A
Aynen sizde o muhabbet de vardı tabiii... Saatler düzene girince elbette daha rahat olacaktır... :A Ben kendime vakit ayırma işlemini bol bol yapıyorum da bunu daha farklı şeylerde değerlendirebiliyorum... Şu sıralar bu şey oyun oluyor... :A

• Güldürdün
Aynen sizde o muhabbet de vardı tabiii... Saatler düzene girince elbette daha rahat olacaktır... :A Ben kendime vakit ayırma işlemini bol bol yapıyorum da bunu daha farklı şeylerde değerlendirebiliyorum... Şu sıralar bu şey oyun oluyor... :A
Seni bildim bileli hep oyun oynamaktasın. Bi bırakamadın :A
Sizin oralarda kar varmış. Biz baharı yaşıyoruz :A bu bir ilk. Yani sizde kış bizde tersi olması :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MEnes
Seni bildim bileli hep oyun oynamaktasın. Bi bırakamadın :A
Sizin oralarda kar varmış. Biz baharı yaşıyoruz :A bu bir ilk. Yani sizde kış bizde tersi olması :A
Ara ara bırakıyorum sonra tekrar başlayacak bir oyun buluyorum... :A Keyifli oluyor bir şekilde yaa... :A Evet Mart kar yağışı gördük belki de uzun yıllar sonra... Sizle tam tersi olması ise gerçekten ilk olsa gerek dediğin gibi... :A

• Güldürdün
Tebrikler Zeynepcim nice senelere inşallah. Beraber... :Z

200.gif

• Harika
Reactions: Dosi
6. yılını 60 binler kulübüne denk getirmişsin 7. yılı da 80 bine denk getirmişsin inanılmaz bir istikrar. :A Uzun süre daha aramızda olman, nice mesajlar yazıp nice konular ve etkinlikler açman dileğiyle tebrikler. :Z @Dosi

Hediyelerin:
FKGwp56XoAYV2ZS

gibi-2-sezon-5-bolum-ne-zaman-yayinlanacak-exxen.jpg

• Harika
Reactions: Dosi