🍒 Forumda 7. Yılım ve 80.000'ler Kulübündeyim 🍒

Zeynoşum yıldönümün de, yeni kulübün de kutlu olsun daha nicelerine birlikte inşallah. :Z Son zamanlarda ortalıklarda yoksun, iletişim kuramaz olduk, özletme kendini, arada beni de yokla. :bhr: @Dosi

En kaliteli hediyeleri ben veriyorum yine, kıymetini bil. :A

Ekli dosyayı görüntüle 115807

Ekli dosyayı görüntüle 115808
Ekli dosyayı görüntüle 115809
Çok sevdiğim bir şarkı ile gelmişsin :bhr:
Evet ya bu aralar aşırı yoğundum, forumada az bakıp çıkıyordum. Pazartesiden itibaren normal saatlerime döneceğim. Biraz dinlendikten sonra daha sık girmeye çalışırım :A
Hediyeler harika :bhr:
Ailemde sitem ediyor bana. Son zamanlarda kendime bila vakit ayıramaz oldum :A
------

Reaksiyonu unutmuşum :A halettim

Son düzenleme:
  • Harika
Reactions: serhatt
@Bully İle foruma üye olma yıldönümümüz aynı günde. Kendisi o gün iletişim olmuştu ve geleneği bozmamıştık. Müzik adamı yine bilmediğim şarkılar ile gelmiş ve daha bu gece dinleme fırsatım oldu. Özellikle bu şarkı çok güzelmiş.

------

Bu da bir diğer şarkı. Bu da güzelmiş ama ilki kadar değil tabiki.

Son düzenleme:
Çok sevdiğim bir şarkı ile gelmişsin :bhr:
Evet ya bu aralar aşırı yoğundum, forumada az bakıp çıkıyordum. Pazartesiden itibaren normal saatlerime döneceğim. Biraz dinlendikten sonra daha sık girmeye çalışırım :A
Hediyeler harika :bhr:
Ailemde sitem ediyor bana. Son zamanlarda kendime bila vakit ayıramaz oldum :A
------

Reaksiyonu unutmuşum :A halettim
Aaa evet atmayınca şaşırdım açıkçası ama renk vermedim. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Aaa evet atmayınca şaşırdım açıkçası ama renk vermedim. :A
Sende konuya atmamıştın, olur böyle şeyler :A
Yok ya ben telefon değiştirdim daha alışamadım. Arada eskisine kaçıyorum yine :A özellikle reaksiyon kısmında zorluyor beni :A tekrar şarkıyı açayım derken farkettim

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Sende konuya atmamıştın, olur böyle şeyler :A
Yok ya ben telefon değiştirdim daha alışamadım. Arada eskisine kaçıyorum yine :A özellikle reaksiyon kısmında zorluyor beni :A tekrar şarkıyı açayım derken farkettim
Aaa dur atayım vallahi unutmuşum. :(

Alışırsın sen dert etme. :A

• Güldürdün
Sana hediyem senin sevdiğin gibi ama benim sevdiğim türden bir hediye olsun :A @Dosi

Yeni dönümün yeni kulubun hayırlı olsun nice yıllara ve klüplere:bhr:

• Harika
Sana hediyem senin sevdiğin gibi ama benim sevdiğim türden bir hediye olsun :A @Dosi

Yeni dönümün yeni kulubun hayırlı olsun nice yıllara ve klüplere:bhr:

Şuan dinliyorum, Bergen şarkısını Gülşende seslendirmiş. O berbat etmişti.
Bu şarkı bambaşka bir şarkı olmuş. Sesi güzel ama Bergen hayranı olarak orjinali ile bu kadar oynanmasını sevmedim :A
Bergen şarkılarının en çok yakıştığı isim Mehtap. O kadına yasak koymuşlar bu ara :A Gülşen'in seslendirdiği şarkıya. Kadının hazır olan klibi beklemede. 2 ay mı ne beklemek zorunda. Konusunu açacaktım üşendim :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Şuan dinliyorum, Bergen şarkısını Gülşende seslendirmiş. O berbat etmişti.
Bu şarkı bambaşka bir şarkı olmuş. Sesi güzel ama Bergen hayranı olarak orjinali ile bu kadar oynanmasını sevmedim :A
Bergen şarkılarının en çok yakıştığı isim Mehtap. O kadına yasak koymuşlar bu ara :A Gülşen'in seslendirdiği şarkıya. Kadının hazır olan klibi beklemede. 2 ay mı ne beklemek zorunda. Konusunu açacaktım üşendim :A
Feride kliplerse ben accam :A Tabi Bergen fanı oldugun için sana paslayabilirim:A Biliyorsun bi ara arabesk filan konusmuştuk sevmediğimi de söylemiştim:A Sana vermem için bir gün sonra çıkması şarkının :F

• Güldürdün
Feride kliplerse ben accam :A Tabi Bergen fanı oldugun için sana paslayabilirim:A Biliyorsun bi ara arabesk filan konusmuştuk sevmediğimi de söylemiştim:A Sana vermem için bir gün sonra çıkması şarkının :F
Yok sen aç konuyu, hem sen aktif değilsen ve başkası açmamışsa senin üzerine geçirip açarım konuyu :A
Bergen'in orijinal şarkısının konusunu açmıştım bir ara, o bana yeter artı film yorum konusunda açtım yeterli :A

• Harika
Yok sen aç konuyu, hem sen aktif değilsen ve başkası açmamışsa senin üzerine geçirip açarım konuyu :A
Bergen'in orijinal şarkısının konusunu açmıştım bir ara, o bana yeter artı film yorum konusunda açtım yeterli :A
Ben gitmeden ceker klibi umarım:A

• Güldürdün
Öyle tarih değiştirme oluyor mu ya:A Bi ara forumda bişey silinmişti forum düzelsin diye boş mesaj yazılıyordu:A
Tarih değiştirme olmaz. Onu demek istemedim :A en son misal diyelim yorumun 5 mayıs ve klip 7 temmuzda geldi. Son mesajını klip konusuna çevirsem sanki 5 Mayıs'ta gelmiş gib olur :A teaser konuları gibi olur bir nevi :A

• Güldürdün
Tarih değiştirme olmaz. Onu demek istemedim :A en son misal diyelim yorumun 5 mayıs ve klip 7 temmuzda geldi. Son mesajını klip konusuna çevirsem sanki 5 Mayıs'ta gelmiş gib olur :A teaser konuları gibi olur bir nevi :A
Aylar geçmişse zaten başkası hak etmiştir o klibi açmaya:A Ben 2-3 gün bişeyden bahsediyorum:A

• Güldürdün
Tebrikler dosi 100.000 binlere girmen dileğiyle geç oldu ama ne demişler geç olsun güç olmasın diye :love1:

• Harika
Merhaba.tebrikler @Dosi bu başarıyı fazlasıyla hak ediyorsun başarılarının daimini diliyorum :bhr::Z🤗🤗

1385389527-446.jpg

hareketli-tesekkurler-gifi.gif

clapping-leonardo-dicaprio.gif

XlfT.gif

kittenscon_6d3nb9ds.gif

giphy.gif

alkis-kadin-tebrikler.gif

200.gif

pingu-pinguino.gif

AFu3.gif

7+mutluluk.gif

231c6aa5490d0aab9b6b9ebcb6cd831bff037da0.gifv

source.gif

07e6913d82db4bc284a844390bba9e95.gif

giphy.gif

68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f356d4a4b445a344b36444a7a65673d3d2d37392e313631656534643035373535376531613436383337313639313332302e676966

vlgz35.gif

tumblr_n28ldaywhV1sflo5yo2_r1_500.gif

AmusedThriftyCoral-size_restricted.gif

563b6469f52e84e0730bdffc37fa7a51.gif

fb4bf78a5bc230e2b1f35324982718a7.gif

havai-fisek-gif-hareketli-havayi-fisek-resmi.gif

fransa-paris.gif

havai-fisek-nisanboarf1jy7.gif

• Harika
  • Harika
  • Beğendim