Geldi @Aserat
Teşekkürler ederim, hediyeler harikaaaa 😍6. yılını 60 binler kulübüne denk getirmişsin 7. yılı da 80 bine denk getirmişsin inanılmaz bir istikrar. Uzun süre daha aramızda olman, nice mesajlar yazıp nice konular ve etkinlikler açman dileğiyle tebrikler. @Dosi
Hediyelerin:
Teşekkürler canım hadi sende bol çene çalıştır. Zeynolar çenesi düşük olmalı
Konu artık sizin işime gelir sjsjsjjshs@Dosi'nin kutlama konusunu ele geçirdik resmen.
Taksimetreye işliyor mu?Teşekkürler ederim, hediyeler harikaaaa 😍
Evet böyle denk getirme işlerinde başarılıyım
Mesajda seni geçtim artık duraklama dönemindeyim. Yazdan sonra senin baya gerinde olurum gibi
------
Teşekkürler canım hadi sende bol çene çalıştır. Zeynolar çenesi düşük olmalı
------
Konu artık sizin işime gelir sjsjsjjshs
2022 bitene kadar işlerTaksimetreye işliyor mu?
Allahuekber wohoooooo2022 bitene kadar işler
Havamız mis gibi bahar havası güneşli. Bir güzel değerlendirdim dahada değerlendireceğim. Size iyi üşümelerAllahuekber wohoooooo
Orada nem yok ama... Terlemezsin @TolstoyevskiHavamız mis gibi bahar havası güneşli. Bir güzel değerlendirdim dahada değerlendireceğim. Size iyi üşümeler
Biz kışı doya doya yaşıyoruz çatlama sırası sizde kıskandığını biliyorum hiç numara yapmaHavamız mis gibi bahar havası güneşli. Bir güzel değerlendirdim dahada değerlendireceğim. Size iyi üşümeler
kışı sevmiyorum ki kıskanayım, ayrıca çok dışarda oluyoruz. İşime gelmez soğuk havaBiz kışı doya doya yaşıyoruz çatlama sırası sizde kıskandığını biliyorum hiç numara yapma
Az önce camı açıp şu fotoyu çektim, buz salkıtı haline dönmüş camın kenarı yazın o korkunç sıcaklarda bu fotoya bakar bakar iç geçirim
Ekli dosyayı görüntüle 115771
@bazinga @12.Adam @Yakamoz-Asi
Ama böyle soğuk oluyor mu buz olacak kadar camda Sizin camda gerçi demirlik yokturkışı sevmiyorum ki kıskanayım, ayrıca çok dışarda oluyoruz. İşime gelmez soğuk hava
Buzdan VampirBiz kışı doya doya yaşıyoruz çatlama sırası sizde kıskandığını biliyorum hiç numara yapma
Az önce camı açıp şu fotoyu çektim, buz salkıtı haline dönmüş camın kenarı yazın o korkunç sıcaklarda bu fotoya bakar bakar iç geçirim
Ekli dosyayı görüntüle 115771
@bazinga @12.Adam @Yakamoz-Asi
kışı sevmiyorum ki kıskanayım, ayrıca çok dışarda oluyoruz. İşime gelmez soğuk hava
Ama böyle soğuk oluyor mu buz olacak kadar camda Sizin camda gerçi demirlik yoktur
Yok, tüm camlar iç tarafa açılır. Silerken korkmaya gerek kalmıyorAma böyle soğuk oluyor mu buz olacak kadar camda Sizin camda gerçi demirlik yoktur
Ya hırsız gelirse ama 😱Yok, tüm camlar iç tarafa açılır. Silerken korkmaya gerek kalmıyor
Anlamadım?Ya hırsız gelirse ama 😱
Tamam ben bir an sandım ki sizin oralarda camlarda hiç demirlikler filan yok diye, o yüzden hırsızlar rahatça girebilir demiştim ama senin dediğin farklıymış içe açılıyormuş gerçi öylesi daha kötü, ferah değilAnlamadım?
İç derken kolları içerden. Tr gibi dışa açılma veya sabit camlar yok başımızı dışarı çıkarıp cam silme olarak