🍒 Forumda 7. Yılım ve 80.000'ler Kulübündeyim 🍒

6. yılını 60 binler kulübüne denk getirmişsin 7. yılı da 80 bine denk getirmişsin inanılmaz bir istikrar. :A Uzun süre daha aramızda olman, nice mesajlar yazıp nice konular ve etkinlikler açman dileğiyle tebrikler. :Z @Dosi

Hediyelerin:
FKGwp56XoAYV2ZS

gibi-2-sezon-5-bolum-ne-zaman-yayinlanacak-exxen.jpg
Teşekkürler ederim, hediyeler harikaaaa 😍
Evet böyle denk getirme işlerinde başarılıyım :A
Mesajda seni geçtim :A artık duraklama dönemindeyim. Yazdan sonra senin baya gerinde olurum gibi :A
------

Nice senelere canım uzun yıllar birlikte olmak dileğiyle :love1: @Dosi

old school animation GIF by bentuber
Valentines Day Love GIF
Kisses GIF by SpongeBob SquarePants
Teşekkürler canım :bhr: hadi sende bol çene çalıştır. Zeynolar çenesi düşük olmalı :A
------

@Dosi'nin kutlama konusunu ele geçirdik resmen. :A
Konu artık sizin :A işime gelir sjsjsjjshs

Teşekkürler ederim, hediyeler harikaaaa 😍
Evet böyle denk getirme işlerinde başarılıyım :A
Mesajda seni geçtim :A artık duraklama dönemindeyim. Yazdan sonra senin baya gerinde olurum gibi :A
------

Teşekkürler canım :bhr: hadi sende bol çene çalıştır. Zeynolar çenesi düşük olmalı :A
------

Konu artık sizin :A işime gelir sjsjsjjshs
Taksimetreye işliyor mu? :A

• Güldürdün
Reactions: Cervantes and Dosi
Havamız mis gibi bahar havası güneşli. Bir güzel değerlendirdim dahada değerlendireceğim. Size iyi üşümeler :A
Biz kışı doya doya yaşıyoruz çatlama sırası sizde kıskandığını biliyorum hiç numara yapma :Z :Z

Az önce camı açıp şu fotoyu çektim, buz salkıtı haline dönmüş camın kenarı yazın o korkunç sıcaklarda bu fotoya bakar bakar iç geçirim :A

898BA117-5528-47CF-AFA1-D657194EEC2F.jpeg

@bazinga @12.Adam @Yakamoz-Asi

Biz kışı doya doya yaşıyoruz çatlama sırası sizde kıskandığını biliyorum hiç numara yapma :Z :Z

Az önce camı açıp şu fotoyu çektim, buz salkıtı haline dönmüş camın kenarı yazın o korkunç sıcaklarda bu fotoya bakar bakar iç geçirim :A

Ekli dosyayı görüntüle 115771

@bazinga @12.Adam @Yakamoz-Asi
Buzdan Vampir :A
kışı sevmiyorum ki kıskanayım, ayrıca çok dışarda oluyoruz. İşime gelmez soğuk hava :A

Ama böyle soğuk oluyor mu buz olacak kadar camda :A Sizin camda gerçi demirlik yoktur (b)

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Anlamadım?
İç derken kolları içerden. Tr gibi dışa açılma veya sabit camlar yok başımızı dışarı çıkarıp cam silme olarak :A
Tamam ben bir an sandım ki sizin oralarda camlarda hiç demirlikler filan yok diye, o yüzden hırsızlar rahatça girebilir demiştim ama senin dediğin farklıymış içe açılıyormuş gerçi öylesi daha kötü, ferah değil :A

• Güldürdün
Zeynoşum yıldönümün de, yeni kulübün de kutlu olsun daha nicelerine birlikte inşallah. :Z Son zamanlarda ortalıklarda yoksun, iletişim kuramaz olduk, özletme kendini, arada beni de yokla. :bhr: @Dosi

En kaliteli hediyeleri ben veriyorum yine, kıymetini bil. :A

FLZE3KIXEAENnZR.jpg

FF_TF37XMAEUMoO.jpg

FLT9lBrXsAEzSZ9.jpg

• Harika