🍒 Forumda 7. Yılım ve 80.000'ler Kulübündeyim 🍒

Tamam söz ramazanda seni konuk alıcam bir bölüm başlamasak bile sjsjs
@EmreCan kudur VMYM demek Cervantes demek. :A
images (7).jpeg

Tebrik ederim @Dosi hanım. :Z Hem nice güzel yıllara hem de nice güzel mesajlara... 🥳

Madem çifte bir kutlama söz konusu, o zaman Zeynep Bastık ve Hazal Kaya'nın "bu ikili çok güçlü" diyerek yapmış oldukları düeti hediye edeyim bu sefer. :A

• Harika
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi
Tebrik ederim @Dosi hanım. :Z Hem nice güzel yıllara hem de nice güzel mesajlara... 🥳

Madem çifte bir kutlama söz konusu, o zaman Zeynep Bastık ve Hazal Kaya'nın "bu ikili çok güçlü" diyerek yapmış oldukları düeti hediye edeyim bu sefer. :A

Teşekkür ederim @Sherlock bey. Darısı sizin başınıza :A
İki sevdiğim isim ve harika bir enerjiye sahip olunan performans. Hediyem harika :bhr::

Vay vay vay, kendinden başka başkalarını pek sıvamazsın ama baktın 6 aydır konum açılmamıştı ve bir okadar daha sürer diye jest yapmışsın :A ne kadar düşünceli biri :bhr:

Ben yeni meslek sahibi, sen ise öğrenciliğin son demini yaşıyordun :A ilk işine girerkende sana tavsiyeler verdiğimi hatırlıyorum. Vay be, zaman çok çabuk geçiyor. Neler neler oldu o süreçten şuana.

Aslında o dönem Survivor’dan ayrılık yoktu, ona aralar program yoktu ama bu sene ayrılığım gerçekleşti :A haftada bir evdeysem bi kısmına bakıp kapatıyorum :A miladını doldurdu. Zaten son seneler üstten üstten baka baka takip ediyordum :A

@Tolstoyevski her sabah 7 civarı uyanan biriyim, hala adım uykucu mu. İnsaf yani :A
------

Teşekkürler canım :bhr: Güzel dostluklar ve keyifli goygoylara vesile olduğu için uzaklaşma pek gerçekleşmedi :A
Hasibe candır. Arada baktığım oluyor :A
Aynen öyle bayadır sıvamamıştım başkalarını senden daha uygun bir dönüş bulamadım... Bu düşünceliliğim beni de bitirecek bir gün... :A

Heey gidi hey, dediğin gibi neleeer neler yaşandı... Ama değişmeyen tek şey ise benim malum mevzularım... :A

İyi iyi boşver daha da azalt ve mümkünse artık hiç izleme... Dediğin gibi miadını doldurdu sonuçta... :A

• Harika
Reactions: Dosi
Aynen öyle bayadır sıvamamıştım başkalarını senden daha uygun bir dönüş bulamadım... Bu düşünceliliğim beni de bitirecek bir gün... :A

Heey gidi hey, dediğin gibi neleeer neler yaşandı... Ama değişmeyen tek şey ise benim malum mevzularım... :A

İyi iyi boşver daha da azalt ve mümkünse artık hiç izleme... Dediğin gibi miadını doldurdu sonuçta... :A
Bir insana sıvama bu kadar mı yakışır be :A
Şu mevzu bi değişmedi gitti. Hâlâ öyle demek ki :A olur elbet :A

• Harika
Reactions: MEnes
Bir insana sıvama bu kadar mı yakışır be :A
Şu mevzu bi değişmedi gitti. Hâlâ öyle demek ki :A olur elbet :A
Di mi ben de aynı şeyi düşünüyorum... Hele ki sıvanan taraf sen olunca iyice yakışmıştır benim sıvamam... :A

O mevzu kara mevzu ya... Konuşuruz zaten bir ara anlatırım bir şeyler... :A Elbet olacak da işte ne zaman olacağını kestirmek çook zor artık... :A

• Harika
Reactions: Dosi