bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,407
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Aynen, tam seneyi hatırlamıyorum ama Yer Gök Aşk'ın reyting sonuçlarını eski adı ile favoriforumum sayfasından bakıp yengemlere bildirdiğimi net hatırlıyorum 2010'da başlamış diziKonuya yazmayı unutmuşum. Tebrikler @Dosi, nice yedi yıllara.
Bu arada yedinci yılın değil, on ikinci yılın kutlu olsun. Normalde 2010'da üye olacaktın ya hani.
Teşekkürler, hep birlikte işe geri dönmemiş olsaydım şuan seni mesaj sayısı olarak çoktan geçmiştim artık hayal olacak orası 6 ayda zor 5000 yazmışım bakalım o an gelecek miTebrikler, nice mutlu yıllara ve bol mesajlara.
Beni kesin geçersin herkes ileri giderken ben geri gidiyorum mesaj sayısında.Aynen, tam seneyi hatırlamıyorum ama Yer Gök Aşk'ın reyting sonuçlarını eski adı ile favoriforumum sayfasından bakıp yengemlere bildirdiğimi net hatırlıyorum 2010'da başlamış dizi
------
Teşekkürler, hep birlikte işe geri dönmemiş olsaydım şuan seni mesaj sayısı olarak çoktan geçmiştim artık hayal olacak orası 6 ayda zor 5000 yazmışım bakalım o an gelecek mi
Yakın zamanda yeniden temizlik yaparsan ihtimmaler dahilinde 2017 ve sonrası olan konular uçarsa, benimde mesajlar erir reaksiyon puanında seni ikiye katlamışım amaBeni kesin geçersin herkes ileri giderken ben geri gidiyorum mesaj sayısında.
7 yaşına girdik teşekkürler@Dosi Yeni kulübün hayırlı olsun, 100.000'ler kulübüne de girersin umarım. 7.yılın kutlu olsun, iyi ki doğmuşsun.
Hediyelerim
Ekli dosyayı görüntüle 115691
Son olarak...Ekli dosyayı görüntüle 115692Ekli dosyayı görüntüle 115693
Teşekkür ederim vmym yarışmasını her defasında hatırlatmaktan çekinmiyorsunHem 7. yılın, hem de yeni kulübün hayırlı olsun. @Dosi İyi ki forumdasın, iyi ki bizimlesin. Hediyelerini beğenirsin umarım.
Bulduğum her fırsatta VMYM yarışmasını hatırlatmaya ve unutturmamaya devam edeceğim. Ne zaman yeniden başlatırsanız o zaman benim çenemden kurtulursunuz. @xdragxx7 yaşına girdik teşekkürler
Hediyelere bak Hüzünlü bir giriş, eğlenceli bir son olmuş bir ağa ile evlenip altınlara kavuşmuş
------
Teşekkür ederim vmym yarışmasını her defasında hatırlatmaktan çekinmiyorsun
Hekimoğlu’nu özledim
Şarkıda tam bu özlemi anlatıyor
Hepimiz farklı yerlere savrulduk ben olaylı ayrılmıştım programdan, @xdragxx tek başına kaldı sözleşme nedeni ile ilerde devam ederse Zey TV 🍒 bünyesinde olmaya devam edecekBulduğum her fırsatta VMYM yarışmasını hatırlatmaya ve unutturmamaya devam edeceğim. Ne zaman yeniden başlatırsanız o zaman benim çenemden kurtulursunuz. @xdragxx
Tekrar birlikte sunmazsanız olmaz. TV dünyasında küslük olmaz, hem kaos reyting getirir işte.Hepimiz farklı yerlere savrulduk ben olaylı ayrılmıştım programdan, @xdragxx tek başına kaldı sözleşme nedeni ile ilerde devam ederse Zey TV 🍒 bünyesinde olmaya devam edecek
Geri dönüşü olmayan büyük olaylar oldu. Kapandı o defter Kendine yeni bir ortak bulsun. Bu saatten sonra anca patronu olurumTekrar birlikte sunmazsanız olmaz. TV dünyasında küslük olmaz, hem kaos reyting getirir işte.
Cevap hakkı doğdu. Bir basın açıklaması bekliyoruz. @xdragxxGeri dönüşü olmayan büyük olaylar oldu. Kapandı o defter Kendine yeni bir ortak bulsun. Bu saatten sonra anca patronu olurum
Cevap hakkı doğdu. Bir basın açıklaması bekliyoruz. @xdragxx
Ah be Taner reis.. Şimdi ortalık taklitlerine kaldı.Dosimosi öyle bir yazmış ki millet klip yapıcak bize böyle
@Dosi şaka yapıyor arkadaşlar bizim aramızın bozulması falan gerçek değil bunlar dönerse yine beraber sunacağız tabii ki zamanında benim mosi hanıma yaptığım bazı yanlışlar oldu programda ama aramız şu anda gayet iyi sjsjs
Taner videoları >Survivor...Ah be Taner reis.. Şimdi ortalık taklitlerine kaldı.
Ersun Yanal-Ali Koç küslüğü sjsjsjsjDosimosi öyle bir yazmış ki millet klip yapıcak bize böyle
@Dosi şaka yapıyor arkadaşlar bizim aramızın bozulması falan gerçek değil bunlar dönerse yine beraber sunacağız tabii ki zamanında benim mosi hanıma yaptığım bazı yanlışlar oldu programda ama aramız şu anda gayet iyi sjsjs
O bu kadar üzmedi aksine mutlu etti Ali Koçla olmasın canım hocam da bu beni kahreden bir küslük...Ersun Yanal-Ali Koç küslüğü sjsjsjsj
Bende eşleşme bitmez kirişçi, Ay- Alex...O bu kadar üzmedi aksine mutlu etti Ali Koçla olmasın canım hocam da bu beni kahreden bir küslük...
Dur be reklam oluyor en azından ama yok yok geri dönerse ben yokum. Onu çıkar kafadanDosimosi öyle bir yazmış ki millet klip yapıcak bize böyle