🍒 Forumda 7. Yılım ve 80.000'ler Kulübündeyim 🍒

Konuya yazmayı unutmuşum. :A Tebrikler @Dosi, nice yedi yıllara. :A

Bu arada yedinci yılın değil, on ikinci yılın kutlu olsun. Normalde 2010'da üye olacaktın ya hani. :A
Aynen, tam seneyi hatırlamıyorum ama Yer Gök Aşk'ın reyting sonuçlarını eski adı ile favoriforumum sayfasından bakıp yengemlere bildirdiğimi net hatırlıyorum :A 2010'da başlamış dizi :A
------

Tebrikler, nice mutlu yıllara ve bol mesajlara. :Z
Teşekkürler, hep birlikte :bhr: işe geri dönmemiş olsaydım şuan seni mesaj sayısı olarak çoktan geçmiştim :A artık hayal olacak orası :A 6 ayda zor 5000 yazmışım :A bakalım o an gelecek mi :A

• Güldürdün
Reactions: Araf and bazinga
Aynen, tam seneyi hatırlamıyorum ama Yer Gök Aşk'ın reyting sonuçlarını eski adı ile favoriforumum sayfasından bakıp yengemlere bildirdiğimi net hatırlıyorum :A 2010'da başlamış dizi :A
------

Teşekkürler, hep birlikte :bhr: işe geri dönmemiş olsaydım şuan seni mesaj sayısı olarak çoktan geçmiştim :A artık hayal olacak orası :A 6 ayda zor 5000 yazmışım :A bakalım o an gelecek mi :A
Beni kesin geçersin herkes ileri giderken ben geri gidiyorum mesaj sayısında. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Beni kesin geçersin herkes ileri giderken ben geri gidiyorum mesaj sayısında. :A
Yakın zamanda yeniden temizlik yaparsan ihtimmaler dahilinde :A 2017 ve sonrası olan konular uçarsa, benimde mesajlar erir :A reaksiyon puanında seni ikiye katlamışım ama :Z :A

• Üzücü
Reactions: bazinga
@Dosi Yeni kulübün hayırlı olsun, 100.000'ler kulübüne de girersin umarım. :bhr: 7.yılın kutlu olsun, iyi ki doğmuşsun. :A

Hediyelerim

90508_0.jpg

Son olarak...
images (97).jpeg
images (98).jpeg

• Harika
Reactions: Dosi
@Dosi Yeni kulübün hayırlı olsun, 100.000'ler kulübüne de girersin umarım. :bhr: 7.yılın kutlu olsun, iyi ki doğmuşsun. :A

Hediyelerim

Ekli dosyayı görüntüle 115691

Son olarak...Ekli dosyayı görüntüle 115692Ekli dosyayı görüntüle 115693
7 yaşına girdik :A teşekkürler :bhr:

Hediyelere bak :A Hüzünlü bir giriş, eğlenceli bir son olmuş :A bir ağa ile evlenip altınlara kavuşmuş :A
------

Hem 7. yılın, hem de yeni kulübün hayırlı olsun. :Z @Dosi İyi ki forumdasın, iyi ki bizimlesin. :bhr: Hediyelerini beğenirsin umarım. :A

Teşekkür ederim :bhr: vmym yarışmasını her defasında hatırlatmaktan çekinmiyorsun :A
Hekimoğlu’nu özledim :T:
Şarkıda tam bu özlemi anlatıyor :A

7 yaşına girdik :A teşekkürler :bhr:

Hediyelere bak :A Hüzünlü bir giriş, eğlenceli bir son olmuş :A bir ağa ile evlenip altınlara kavuşmuş :A
------

Teşekkür ederim :bhr: vmym yarışmasını her defasında hatırlatmaktan çekinmiyorsun :A
Hekimoğlu’nu özledim :T:
Şarkıda tam bu özlemi anlatıyor :A
Bulduğum her fırsatta VMYM yarışmasını hatırlatmaya ve unutturmamaya devam edeceğim. :A Ne zaman yeniden başlatırsanız o zaman benim çenemden kurtulursunuz. :A @xdragxx

Bulduğum her fırsatta VMYM yarışmasını hatırlatmaya ve unutturmamaya devam edeceğim. :A Ne zaman yeniden başlatırsanız o zaman benim çenemden kurtulursunuz. :A @xdragxx
Hepimiz farklı yerlere savrulduk :A ben olaylı ayrılmıştım programdan, @xdragxx tek başına kaldı :A sözleşme nedeni ile ilerde devam ederse Zey TV 🍒 bünyesinde olmaya devam edecek :A

Hepimiz farklı yerlere savrulduk :A ben olaylı ayrılmıştım programdan, @xdragxx tek başına kaldı :A sözleşme nedeni ile ilerde devam ederse Zey TV 🍒 bünyesinde olmaya devam edecek :A
Tekrar birlikte sunmazsanız olmaz. :A TV dünyasında küslük olmaz, hem kaos reyting getirir işte. :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx and Dosi
Cevap hakkı doğdu. Bir basın açıklaması bekliyoruz. :A @xdragxx
Dosimosi öyle bir yazmış ki millet klip yapıcak bize böyle :A
@Dosi şaka yapıyor arkadaşlar bizim aramızın bozulması falan gerçek değil bunlar dönerse yine beraber sunacağız tabii ki zamanında benim mosi hanıma yaptığım bazı yanlışlar oldu programda ama aramız şu anda gayet iyi sjsjs

@Dosi şaka yapıyor arkadaşlar bizim aramızın bozulması falan gerçek değil bunlar dönerse yine beraber sunacağız tabii ki zamanında benim mosi hanıma yaptığım bazı yanlışlar oldu programda ama aramız şu anda gayet iyi sjsjs
Ah be Taner reis.. Şimdi ortalık taklitlerine kaldı. :(

• Üzücü
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Ersun Yanal-Ali Koç küslüğü sjsjsjsj :A

Dur be reklam oluyor en azından ama yok yok geri dönerse ben yokum. Onu çıkar kafadan :A
Şuan iyi olduğumuz bir gerçek ama :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx