🍒 Forumda 7. Yılım ve 80.000'ler Kulübündeyim 🍒

Her ay yeni bir kulübe giriyorsun bu yüzden artık diyecek bir şey kalmadı :A :A Tebrikler daha nice kulüplere 👏👏

heath ledger joker GIF

Ekli dosyayı görüntüle 115651

Teşekkürler hediyeler için. Şarkıyı şuan anımsayamadım, gün içinde dinlerim :Z

@MasacRE ’den beklerken, “her ay kulübe girme “ lafını senden işittik :A adımız çıkmış, halbuki en son Eylül dü :A
Konuda bunu da yazmıştım :A
Ne çok kulüplere giriyor demeyin çünkü en son 6 ay önce girmiştim. Artık çene baya durulmuş :A
Bir sonraki kutlama konusu 2023ü bulabilir :A

• Güldürdün
Reactions: BARON疼痛
Aynen öyle, kedi ve köpekler bu tarz şeylere alet edilince o şeyin komik olmama ihtimali çok zayıf. :A Anlayışın için teşekkürler. 🥺🤗

Hediyelerini maçtan sonra veririm. ✍️
Maç istediğin gibi sonuçlanmadı diye mi acaba hediye gelmedi :A yada sonuçtan çok mutlu olup unutuldu mu? :A

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD
Hayaller ve Hayatlar izliyorum. Erken uyandim okulda tatil ya ondan. :A İyi yapıyorsun. :F
Ya sizde ciddi ciddi kar mı var :erk: çok şaşkınım. Biz sizden daha sıcak havaya sahibiz :A
Öğrencilerim beden eğitimi dersinde. Dinlenmeye bakıyorum çünkü sonra yoğun ders trafiği var :A

• Güldürdün
Reactions: EmreCan
nice senelere zeynep hanım @Dosi .Allahım nice güzel seneler olsun hakkınızda.iki tane hediyem var birincisi balotellinin brezilyaya attığı gol.diğeri beni bırakma dizisinden favori çiftim defne ve bora. atv kanalındaki iki sevdiğim diziden biriydi beni bırakma.umarım beğenirisniz hediyeleri

• Harika
Reactions: Dosi
Ya sizde ciddi ciddi kar mı var :erk: çok şaşkınım. Biz sizden daha sıcak havaya sahibiz :A
Öğrencilerim beden eğitimi dersinde. Dinlenmeye bakıyorum çünkü sonra yoğun ders trafiği var :A
Ciddi var 7'de annemle dışarı gittik fena yağıyordu. :A Bende çok şaşkınım. :A Sen ne öğretmenliği yapıyordun?

• Güldürdün
nice senelere zeynep hanım @Dosi .Allahım nice güzel seneler olsun hakkınızda.iki tane hediyem var birincisi balotellinin brezilyaya attığı gol.diğeri beni bırakma dizisinden favori çiftim defne ve bora. atv kanalındaki iki sevdiğim diziden biriydi beni bırakma.umarım beğenirisniz hediyeleri

Ooo seni buralarda görmek güzel. Pek görünmüyorsun. Teşekkürler sözlerin ve hediyeler için :bhr:
Bu diziyi ailem izlerken bakardım bende ama sonra başroller değişince pek denk gelmedim. Bora karakterinin bu kız işe sahnelerini bilmiyorum. En son onunla mutlu oldu mı bari?
------

Ciddi var 7'de annemle dışarı gittik fena yağıyordu. :A Bende çok şaşkınım. :A Sen ne öğretmenliği yapıyordun?
Sınıf öğretmenliği. Nerdeyse her derse girerim :A

Ooo seni buralarda görmek güzel. Pek görünmüyorsun. Teşekkürler sözlerin ve hediyeler için :bhr:
Bu diziyi ailem izlerken bakardım bende ama sonra başroller değişince pek denk gelmedim. Bora karakterinin bu kız işe sahnelerini bilmiyorum. En son onunla mutlu oldu mı bari?
------

Sınıf öğretmenliği. Nerdeyse her derse girerim :A
yurt dışında olduğum için pek giremiyordum siteye.asıl ben sana teşekkür ederim.bora maalesef mutlu olamadı sezon finalinde defne öldü.ama gerçekten güzel diziydi .630 bölümde final yaptı.

• Beğendim
yurt dışında olduğum için pek giremiyordum siteye.asıl ben sana teşekkür ederim.bora maalesef mutlu olamadı sezon finalinde defne öldü.ama gerçekten güzel diziydi .630 bölümde final yaptı.
Karakteri küçüklüğünden beri acı çekmiş biriydi. Kaderinden kaçamamış.

• Beğendim
Reactions: fredbalotellifanny
Canım müttefiğim yeni kulübün Kutlu Olsun. @Tolstoyevski un dediklerine imzamı atıyorum.Hep benim arkamda oldun ve beni korudun.Seni çok seviyorum. 😘 Çok şık bir hediye bırakıyorum.
Bu kez bir yemek ısmarlıyorum. 4 kişilik rezervasyon yaptırdım. Yo yo ma @xdragxx

------

Vaaay be yıllar nasıl da geçmiş... Biz tanışalı da yaklaşık 6 sene olacak... Ne günler ne günler geçmiş... Daha nice huzurlu, mutlu, sağlıklı yıllar ve mesajlar diliyorum. Forumda veya forum dışında fark etmez hep mutlu olman ve hayatan keyif almanı diliyorum Zey... Çünkü bunu hak ediyorsun... Arayı açtık biraz bu sıralar ama konuşacak şeylerimiz de var tabiii... Çözeriz elbet onu da...

Sırada her zamanki sanatsal hediyelerim var...

Mikasa 10 saniyeliğine çılgınlar çılgını moda girer...

Diğer eser ise çok bilinmeyen ama benim sesini çok sevdiğim Eylem Aktaş'dan geliyor...

Canım müttefiğim yeni kulübün Kutlu Olsun. @Tolstoyevski un dediklerine imzamı atıyorum.Hep benim arkamda oldun ve beni korudun.Seni çok seviyorum. 😘 Çok şık bir hediye bırakıyorum.
Bu kez bir yemek ısmarlıyorum. 4 kişilik rezervasyon yaptırdım. Yo yo ma @xdragxx

------

Teşekkürler :bhr: senin gibi foruma neşe katan, eğlenceli kimseyi kırmayan birine destek olmak bir borç 🤗 sende seviliyorsun :bhr: hediyeler harika.
4 kişiyi ben mi seçiyorum yoksa belirli kişiler mi? :A

• Harika
Reactions: 12.Adam
Vaaay be yıllar nasıl da geçmiş... Biz tanışalı da yaklaşık 6 sene olacak... Ne günler ne günler geçmiş... Daha nice huzurlu, mutlu, sağlıklı yıllar ve mesajlar diliyorum. Forumda veya forum dışında fark etmez hep mutlu olman ve hayatan keyif almanı diliyorum Zey... Çünkü bunu hak ediyorsun... Arayı açtık biraz bu sıralar ama konuşacak şeylerimiz de var tabiii... Çözeriz elbet onu da...

Sırada her zamanki sanatsal hediyelerim var...

Mikasa 10 saniyeliğine çılgınlar çılgını moda girer...

Diğer eser ise çok bilinmeyen ama benim sesini çok sevdiğim Eylem Aktaş'dan geliyor...

Güzel dileklerin için teşekkür ederim :bhr: aynısını bende sana diliyorum. Evet, yine ve yeniden açtık biraz ama çözeriz bir ara :A ben de baya yoğunum son dönemde. Seninle arkadaşlık daha önce yazdığım gibi, Survivor konuları dışına çıkıp aktifliği biraz arttırdığım zamanlardaydı. Sen 3000 küsür mesajlarda ben de daha yeni yeni basamakları tırmandığım dönemdeydim :A

Hediyeler harika. Eylem Aktaş’ın bir kaç şarkısını dinlemiştim. Hatta bir dizide yayınlanan şarkısınının konusunu da açtığımı hatırlıyorum. Bu şarkı da bilinen güzel bir şarkı ve iyi icra etmiş.
Mikasa’yı hediye ederek belki bir mesaj vermek istedin :A

• Harika
Reactions: MEnes
Teşekkür ederim bu güzel sözler için :bhr: hangisine yorum yazsam bilemedim, bonkörüz :A

Evet güldürüyorsun sende :A keyif alınmayan ortamda durmaz insan. En aktif olduğum dönemde sende geri dönünce Aydın Aydın vesilesi ile bu arkadaşlık kaçınılmaz oldu :A inşaallah daha nice senelere...

Bu şarkıyı çok severim, uzun zamandır dinlememiştim. Vesilen ile tekrar dinlemiş oldum.
Elaine hedlyesi şaşırtmadı :A
Tebrıkler arkadasım

• Harika