🍒 Forumda 7. Yılım ve 80.000'ler Kulübündeyim 🍒

Kışın en son ne zaman Ramazan olmuştu hatırlıyor musun? :A Bizde galiba 2003-2004 dönemiydi, ilkokula giderken daha akşam 17 sularında iftarın açıldığını hatırlıyor gibiyim doğru mu @12.Adam :A
Ömrümüz yeterse 5-10 sene içinde zaten kışa denk geliriz. Yaklaşık 4 gibi yemek yeriz. 4 nere 10.30 nere. Büyük fark :A
Tabi sizde hâlâ saatler oynamasa bizim 4 sizin 6 olur :A
------

Bu arada sizde 2003-2004 ise bizde de aynısıdır :A farkımız saat, mevsimler değil :A

Aşırı iyi bu :A bu kez sana çemkirmeyeceğim :A
------

İyi, bizde de ozaman aynı şekilde hediye gelir :A
------

Ramazan ayı her sene daha kolay geliyor bize. Bir kaç seneye kış saatine denk geldimi iyi olacak :A en zor Ramazan ayını 2018'de tr sıcaklarını aratmayan kavurucu sıcaklarda geceye doğru iftar açınca atlattık :A
Aynen öyle, kedi ve köpekler bu tarz şeylere alet edilince o şeyin komik olmama ihtimali çok zayıf. :A Anlayışın için teşekkürler. 🥺🤗

Hediyelerini maçtan sonra veririm. ✍️

• Harika
Reactions: Dosi
Ömrümüz yeterse 5-10 sene içinde zaten kışa denk geliriz. Yaklaşık 4 gibi yemek yeriz. 4 nere 10.30 nere. Büyük fark :A
------

Bu arada sizde 2003-2004 ise bizde de aynısıdır :A farkımız saat, mevsimler değil :A
Doğru bak aklım karıştı :A o değil de şansına küs Almanya’da olsan bugün Bergen vizyona girmişti en geç hafta sonuna sinemaya damlardın :A Sen de Batman’a çocuklarla gidersin artık :bilmem:

• Güldürdün
Aynen öyle, kedi ve köpekler bu tarz şeylere alet edilince o şeyin komik olmama ihtimali çok zayıf. :A Anlayışın için teşekkürler. 🥺🤗

Hediyelerini maçtan sonra veririm. ✍️
O o o hediye gelecek yani :Z
Bekliyorum ozaman :A
------

Doğru bak aklım karıştı :A o değil de şansına küs Almanya’da olsan bugün Bergen vizyona girmişti en geç hafta sonuna sinemaya damlardın :A Sen de Batman’a çocuklarla gidersin artık :bilmem:
Bu hafta sonu alışveriş harici evde kalmayı planlıyorum. Gitmezdim :A
Batman hiç ilgimi çekmiyor. Bu ara film modum yok.

------

@Tolstoyevski doğru hatırlıyorsun.Seneden emin değilim ama 17 sularında iftar açmıştım.O zamanlar ben tek gün tutardım. :A

O o o hediye gelecek yani :Z
Bekliyorum ozaman :A
------

Bu hafta sonu alışveriş harici evde kalmayı planlıyorum. Gitmezdim :A
Batman hiç ilgimi çekmiyor. Bu ara film modum yok.
Boşver gerçi, Bergen’i de bir ara izlersin film şey olduğunda, ben sana çıt derim :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
O filmi ilk küçükken izlemiştim. Ozaman bile korkmamıştım :A korkutmadığı için belki bu kadar sevdim zamanında :A
Geçen şu sana bahsettiğim Son Durak 1’i yine izledim çocukluktan bu yana, İnan tam senlik gerilim filmi :A Konusu şöyle, bir grup üniversite öğrencisi başlarında rehber öğretmeniyle birlikte Fransa’ya yolculuk için havaalanına gidiyorlar ve uçağa biniyorlar. Uçağın kalkmasına kısa süre kala içlerinden biri bir tür durugörü görüyor Yani gerçekçi hayal, o gördüğü şeyde uçağın birazdan kalktığı ve bir dakika sonra arızanarak düştüğü ve herkesin öldüğünü görüyor…

Bu yüzden çığlıklar atarak uçak kalkmadan uçaktan iniyor, onunla birlikte 5-6 kişi de iniyor diğerleri inanmıyor tabii. O 5-6 kişi de bu herifi suçluyor boş yere bizi yolculuktan ettin diye. Tam o esnada kalkış yapmış olan uçak gözlerinin önünde cidden düşüyor ve uçaktaki herkes ölüyor…

Filmin konusu ise aslında ölmesi gereken ama ölmemiş olan bu 5-6 kişinin ölümü aldatmaya çalışması yani ölümden kaçmaya çalışması… Hiç mi duymadın bu filmi yahu 😡 :A

• Güldürdün
Geçen şu sana bahsettiğim Son Durak 1’i yine izledim çocukluktan bu yana, İnan tam senlik gerilim filmi :A Konusu şöyle, bir grup üniversite öğrencisi başlarında rehber öğretmeniyle birlikte Fransa’ya yolculuk için havaalanına gidiyorlar ve uçağa biniyorlar. Uçağın kalkmasına kısa süre kala içlerinden biri bir tür durugörü görüyor Yani gerçekçi hayal, o gördüğü şeyde uçağın birazdan kalktığı ve bir dakika sonra arızanarak düştüğü ve herkesin öldüğünü görüyor…

Bu yüzden çığlıklar atarak uçak kalkmadan uçaktan iniyor, onunla birlikte 5-6 kişi de iniyor diğerleri inanmıyor tabii. O 5-6 kişi de bu herifi suçluyor boş yere bizi yolculuktan ettin diye. Tam o esnada kalkış yapmış olan uçak gözlerinin önünde cidden düşüyor ve uçaktaki herkes ölüyor…

Filmin konusu ise aslında ölmesi gereken ama ölmemiş olan bu 5-6 kişinin ölümü aldatmaya çalışması yani ölümden kaçmaya çalışması… Hiç mi duymadın bu filmi yahu 😡 :A
Anımsattı gibi sanki. Çocukken bakmış olabilirim. 2000li yıllar full sinema kuşağı vardı bizim kanallarda, hem yeni gem de eski ama izlemeyeceğim. Kendim seçiyorum artık filmleri :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Buranın Star TV, Show Tv'si falan. Özel kanallar artı devlet kanalı :A dublaj yapılmadan alt yazılı herzaman.
O değil de sizib İsveç ne sıkıcı memleket öyle heyecan yok gerilim yok gündem yok bir şey yok, biz öyle mi bildiğin canlı Survivor’u yaşıyoruz :A @12.Adam

Rusya-Ukrayna olaylarında İsveç’in durumu ne alemde bizim gibi etliye sütlüye karışmıyorlar mı :A İsveç AB ülkesi değilmiş 😱

• Sinir Bozucu
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
O değil de sizib İsveç ne sıkıcı memleket öyle heyecan yok gerilim yok gündem yok bir şey yok, biz öyle mi bildiğin canlı Survivor’u yaşıyoruz :A @12.Adam

Rusya-Ukrayna olaylarında İsveç’in durumu ne alemde bizim gibi etliye sütlüye karışmıyorlar mı :A İsveç AB ülkesi değilmiş 😱
Ab ülkesi ülkemiz. Nerden çıkardın onu :A sadece NATO da değil. Ab ülkesi olmayan Norveç.
Karışık durumlar. Kutlama konumda tatsız şeyler yazmayayım :A hem uyumaya kaçacağım :A

Huzurlu ama nbr, :A refah seviyesi yüksek @Dosi

Ab ülkesi ülkemiz. Nerden çıkardın onu :A sadece NATO da değil. Ab ülkesi olmayan Norveç.
Karışık durumlar. Kutlama konumda tatsız şeyler yazmayayım :A hem uyumaya kaçacağım :A
Doğru bak kafam karman çorman oluyor kardeşiniz AB’de değildi siz NATO’da değildiniz :A Ama bu aralar NATO’ya girmeyi gündeme getirmiş İskandinavya, sizinkiler şimdilik sıcak bakmıyormuş aman neyse konuyu siyaset arenasına çevirmemeyeyim okuduğum bölümden kaynaklı alışkanlık oldu malum :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
Her ay yeni bir kulübe giriyorsun bu yüzden artık diyecek bir şey kalmadı :A :A Tebrikler daha nice kulüplere 👏👏

heath ledger joker GIF

50431185f789a42712191cffc2b491eb.jpg

• Harika