Evet hatırlıyorum o dönemleri, ne güzel Survivor'u salmıştın o dönemler... Sonra keşke tekrar geri dönüşeler yapmasaydın ama neysse şimdi konumuz o değil... Güzel sakin dönemlerdi, o zamanlar öğrenciydim... Heey gidi hey...Güzel dileklerin için teşekkür ederim aynısını bende sana diliyorum. Evet, yine ve yeniden açtık biraz ama çözeriz bir ara ben de baya yoğunum son dönemde. Seninle arkadaşlık daha önce yazdığım gibi, Survivor konuları dışına çıkıp aktifliği biraz arttırdığım zamanlardaydı. Sen 3000 küsür mesajlarda ben de daha yeni yeni basamakları tırmandığım dönemdeydim
Hediyeler harika. Eylem Aktaş’ın bir kaç şarkısını dinlemiştim. Hatta bir dizide yayınlanan şarkısınının konusunu da açtığımı hatırlıyorum. Bu şarkı da bilinen güzel bir şarkı ve iyi icra etmiş.
Mikasa’yı hediye ederek belki bir mesaj vermek istedin
Eylem Aktaş'ın sesi gerçekten bir başkadır... Kendi orjinal şarkıları da var, Hatırla Sevgili'ye yaptığı muazzam şarkılar ve müzikler var... Cover'ları da çok başarılı. Sesini dinlemek huzur veriyor bana...
Mikasa için ise sen hep Mikasa'sın ya... Mesaj versek de vermesek de Mikasa demek sen demek yani... Severken değer verirken de biçerken de gömerken de bunu hakkını vererek kaliteli bir biçimde yapıyorsun... @Tolstoyevski