🍒 Forumda 7. Yılım ve 80.000'ler Kulübündeyim 🍒

Evet hatırlıyorum o dönemleri, ne güzel Survivor'u salmıştın o dönemler... Sonra keşke tekrar geri dönüşeler yapmasaydın ama neysse şimdi konumuz o değil...
Güzel sakin dönemlerdi, o zamanlar öğrenciydim... Heey gidi hey...

Eylem Aktaş'ın sesi gerçekten bir başkadır... Kendi orjinal şarkıları da var, Hatırla Sevgili'ye yaptığı muazzam şarkılar ve müzikler var... Cover'ları da çok başarılı. Sesini dinlemek huzur veriyor bana...

Mikasa için ise sen hep Mikasa'sın ya... Mesaj versek de vermesek de Mikasa demek sen demek yani... Severken değer verirken de biçerken de gömerken de bunu hakkını vererek kaliteli bir biçimde yapıyorsun...
@Tolstoyevski

Kesinlikle @Dosi eşittir Mikasa’dır
Elenie’dir de aynı zamanda, ilk ona dediğimde kızmıştı ama o da yapıştı zamanla üzerine
Aynı zamanda beyaz kedidir, bir de candan bir arkadaş ve dosttur iyi ki vardır diyerek sıvamayı kapatıp tüyelim
Bir de tabii ki uykucu kedidir… @Yakamoz-Asi

Daha iyi açıklanamazdı gerçekten de...
Sıvamalarına ise sonuna kadar canı gönülden katılıyorum... Bayadır kendim dışında başka birini sıvamıyordum, onu da yapmış olayım bu vesile ile...
@Dosi

@Dosi canım tebrik ediyorum nice mesajlara nice yıllara diyorum bu forumda bu kadar zaman duracağını bu kadar mesaj yazacağını hiç düşünmemiştim ama forum öyle bir yer ki kendine bağlıyor işte tebrik ederim cnm

Hasibeyi özlemişsindir sen onu armağan edeyim

Reactions: Dosi
Aşk Ve Mavi mi?

Vay vay vay, kendinden başka başkalarını pek sıvamazsın ama baktın 6 aydır konum açılmamıştı ve bir okadar daha sürer diye jest yapmışsın
ne kadar düşünceli biri

Ben yeni meslek sahibi, sen ise öğrenciliğin son demini yaşıyordun
ilk işine girerkende sana tavsiyeler verdiğimi hatırlıyorum. Vay be, zaman çok çabuk geçiyor. Neler neler oldu o süreçten şuana.

Aslında o dönem Survivor’dan ayrılık yoktu, ona aralar program yoktu ama bu sene ayrılığım gerçekleşti
haftada bir evdeysem bi kısmına bakıp kapatıyorum
miladını doldurdu. Zaten son seneler üstten üstten baka baka takip ediyordum

@Tolstoyevski her sabah 7 civarı uyanan biriyim, hala adım uykucu mu. İnsaf yani

------

Teşekkürler canım
Güzel dostluklar ve keyifli goygoylara vesile olduğu için uzaklaşma pek gerçekleşmedi

Hasibe candır. Arada baktığım oluyor

Ne demek cnm benim tahmin etmiştim

Reactions: Dosi
Hediyelerin... 🤗 @Dosi

O o o harika
ilk kez bonkör tarafına denk geldim
beklediğime değdi

Kedi zaten çok şirin, Erkin Koray'in bu şarkısını da çok seviyorum. Sık sık paylaşıyorum.

Ferdi babanın yüreğe dokunan bir şarkısı ile gelmişsin. Şuan yorumumu yazarken arka planda açtım. Hemen ardından hareketli bir şarkı açayım, yoksa arabesk bataklığına batarım bu gece

Batağa saplanacak kişi @Tolstoyevski

Konuya yazmayı unutmuşum.
Tebrikler @Dosi, nice yedi yıllara.

Bu arada yedinci yılın değil, on ikinci yılın kutlu olsun. Normalde 2010'da üye olacaktın ya hani.

Reactions: 12.Adam and Dosi