🍒🍒65.000'ler Kulübüdeyim (Temmuz)| 70.000'ler Kulübündeyim (Ağustos)🍒🍒

Tanışma konunda evet orda da bol çene çaldık
@Tolstoyevski 'yi de çenebaz yapan ben oldum sayılır
eskiden haftalık listede bile olmazdı
sonra bi açıldı pir açıldı

Evet üyelik tarihine baktım. Sen ondan sonra üye olmuşsun ama onu 4'e katlamışsın. Erkekler daha az konuşur. Mesaj yazmamasını anlayabiliyorum @Tolstoyevski 'nin.

Bu aralar sohbet koyulaştı birde MS falan başlayacak. 10K bile yazarsın.
Var Mısın Yok Musun konusunda 1 haftada 500 küsür mesaj yazmışım
. Daha bugün bir yarışmaxı daha var. 100 küsür daha gelir gibi

Evet üyelik tarihine baktım. Sen ondan sonra üye olmuşsun ama onu 4'e katlamışsın. Erkekler daha az konuşur. Mesaj yazmamasını anlayabiliyorum @Tolstoyevski 'nin.
Kendisi 3 sene sonrası 5000 mesaj yazmıştı. Aslında bende 13 ay sonra 1000 olmuştum. Üyeliğimden 2 sene sonra çok aktif olmaya başlamıştım

@xemrexxx o Az konuşan katogoride değil

O lgbt bireyi olabilir. Tezimi asla çürüttürmem

Reactions: Dosi
Var Mısın Yok Musun'u çok kaçırdım, sıra bana gelirse ne yapacam diye korkuyorum.

Tanışma konunda evet orda da bol çene çaldık
@Tolstoyevski 'yi de çenebaz yapan ben oldum sayılır
eskiden haftalık listede bile olmazdı
sonra bi açıldı pir açıldı

@Dosi eskiden bana hiç çenen açılmıyor diye fırça atardı, şimdilerde ise hiç çenen kapanmıyor diye fırça atıyor
Bazen anlayabilmek mümkün değil sanırım kadınların düşünce yapılarını

Reactions: Dosi and cehennet

Bir dünyayı versen 2. Dünya neden benim değil diye çemkiren varlıklarız bazılara göre. Sende böyle mi düşünüyorsun.

Ortasını bul
özellikle konu vs açarken yoğun iken yazıyorsun
fırça atmam normal.

Reactions: Tolstoyevski
Reactions: cehennet and Dosi
Hayırlı olsun canım nice nice mesajlara😉

sana doksanlı yıllardan bir şarkı armağan etmek istiyorum Söz Müzik Serdar Ortaç😉

O lgbt bireyi olabilir. Tezimi asla çürüttürmem
Beni tanımlamaya harfler yetmez

Reactions: cehennet and Dosi
Hayırlı olsun canım nice nice mesajlara😉

sana doksanlı yıllardan bir şarkı armağan etmek istiyorum Söz Müzik Serdar Ortaç😉

Oh neşeli bir şarkı
teşekkür ederim

Güne bu eğlenceli şarkı ile başlıyayım. Şimdi dinliyorum yazarken. Bildiğim bir şarkymış

Reactions: AteşBöceği
Polat'ın bardağı düşürmesi Flash TV oyunculuğu seviyesinde.
Zaten oyunculuk geçmişi yoktu malum, ama giderek toparlıyor özellikle 2003-2005 dönemi o role uygun gidiyor ama zamanla yani şu Pusu ile oyunculuğu geriye gidiyordu

Reactions: cehennet