🍒✨ Dosi 55.000'ler Kulübünde!

Tebrik ederim forumun çalışkan modu. Nice mesajlar daha yazıp konular açman dileğiyle.

Hediyelerim

Bunu Instagramda görmüştüm. İsveç'te fareler için bir plak dükkanıymış.

Reactions: Dosi
Öğretmenlikti demi? Aktifliğinin azaldığını farkettim. Dersler daha önemli tabiki.
Kolay gelsin 🤗

Ah bu nasıl yorum
teşekkürler

------

Hangimiz önce kaparsak o açar
Teşekkür ederim..
Evet öğretmenlik...😁

Kudurdum şu an. 😡😡 @Tolstoyevski o gifli hediyeden ben de istiyorum. 😉😉

@Dosi tebrik ederim canım. ☺️
Teşekkür ederim @DarkLegenD

O gif gerçekten mükemmel bir hediye olmuş. Sende kaparsın umarım

Teşekkürler
Ali yerine Hasibe daha makbule geçerdi
plak dükkanından haberim yoktu 😱 gün içinde araştıracağım

Teşekkürler Alos
darısı başına

Teşekkür ederim..
Evet öğretmenlik...😁
Meslektaşız. Şansına bu sene online durumuna denk geldin. Umarım fazla zorlanmıyorsundur 😊

Yok sınav haftasına yakın bir zorluk oluyor ama onun dışında iyi...😁

Aşk ve Mavi bilmiyorum komik olduğu için seviyorum dedin diye bunu paylaşmıştım.

Rica ederim.

Aşk ve Mavi bilmiyorum komik olduğu için seviyorum dedin diye bunu paylaşmıştım.

Rica ederim.
Hasibe en güldüreni

Kapakta o sahneyi o an çıkaramadım, gün içinde bakarım. Bunlar bir ara evden ayrılmışlardı, ozamana ait galiba

Reactions: Gerekli24
Rica ederim.
Joey'un Fransızca konuşma sahnesi ilk değil tam tersi son bölümlerdeydi.

Rica ederim.
Joey'un Fransızca konuşma sahnesi ilk değil tam tersi son bölümlerdeydi.
Bir tiyatro oyununu oynamaya gitmişlerdi o ordada bir kıza kapılmıştı, o sahne ile karıştırmış olmalıyım
daha izlemedim zaten, kapak fotosundan dolayı demiştim

Reactions: phoebebuffay
@Dosi Evet hediyelerimle geldim efenim
öncelikle dedim ki nazar değmesin diye güzel bir Ankara havası olan bu şarkıyı

ve kendi gitarıyla canlı canlı söylemiş Bilalcim seni için özel Sana birşey olmasın şarkısını

Ve kayserimizin Erciyes dağımız var duymuşundur sende kaymayı seviyorsun sana göstermek adına armağan edeyim dedim

Teşekkürler canım. Şarkıyı hemen dinliyorum. Güne eğlenceli bir şarkı ile başlayayım

Yeni uyandım sayılır

Şarkı farklıymış, slow ve hareketli karışımı. Beğendim
Tü Tü Maşallah'ı diyorum

------

@Tolstoyevski senin şarkını doğru zamanda dinleyeceğim

Tü Tü maşallah uykunu açar iyi olur

2.şarkı için tam zamanları aslında ama benim talihim yok genelde görmezden gelinirler.

2.şarkı için tam zamanları aslında ama benim talihim yok genelde görmezden gelinirler.
Dün geceden beri dinmeyen bir yağmur var ve karanlık bir hava. Reyting konusunu açayım, kahvaltı edeyim. Odaya geçerim orası daha karanlık ve ozaman dinlerim. Olur mu?

Reactions: Tolstoyevski
Dün geceden beri dinmeyen bir yağmur var ve karanlık bir hava. Reyting konusunu açayım, kahvaltı edeyim. Odaya geçerim orası daha karanlık ve ozaman dinlerim. Olur mu?

Kaliteli şarkıların hakkı zaten ya kapalı havalarda ya da geceleri verilir, güneş ışığı nedense insanın modunu farklı yapıyor keşke burası da öyle kapalı kasvetli olsa ama ortalık günlük güneşlik.

Dindimi yağmur?
Dün akşam dışarı çıkmak zorunda kalmıştım. Yerler cam gibi
zor yürüdüm
bu yağmur yok etmiştir bir kısmını. Zaten sonra çakıl atıyorlar yollarda kayılma riski yok olması için.

Dinmek ne kelime kış güneşi oldu bahar güneşi resmen öylesine bir bahar havası var
😡 Ama çakma yağış dalgası geliyormuş. Cuma’ya doğru çakma kar havası ihtimali var, çakma sulu kar yağar en fazla onunla teselli oluruz. Artık lapa lapa kar yağması yasak İstanbul’a, yasaklandı. İmkansız.. zaten bir yağsa ah içimde ne ukteler var geçen seneden beri biliyorsun...

Bilmezmiyim. Senin isteklerin en sonunda oluyor. O da olur merak etme

Bilmezmiyim. Senin isteklerin en sonunda oluyor. O da olur merak etme
Öylesine istemekle gerçekten istemek arasında farklar var sanırım, öyle isteyince insan bir süre sonra unutuyor ve pek bir şey olmuyor ama gerçekten isteyince sinerji de zaman karşısında onun yanında oluyor ama çok uzun zaman boyunca sinerjiyi korumak da ayrı bir emek ve başarı bence.

Yotebari'de hava yine eksilerde mi ne güzel 😏😡 Bizde en son ne zaman eksilere düştü cidden hatırlamıyorum ama foruma kaydolduğumdan çok daha öncesi olduğu kesin, o derece bir durum... İstanbul öyle Akdeniz şehri değildi, eskiden kışı çok pis çok soğuk bir kıştı meşhurdu ne olduysa 2010'lardan sonra oldu...

Hava berbat ama - değil sınırda

Yalnız çok fena soğuk hava dalgası gelecek. Ben en fazla -20 hissettim, o da 2 veya 3 sene önceydi.
Çocukken -27 olmuştu, binalar bembeyaz olmuştu ama onu hatırlamıyorum hissini pek

Gönülden istemek önemli evet