Çok teşekkür ederim beğenmiş olmana çok sevindim. Helena'yı yüzyüze gördüğüm için yeri bende ayrı. Çok severim kendisiniHep birlikte nice 55.000'lere @Dosi.
Bunlar da hediyelerim:
Ekli dosyayı görüntüle 97838
Hasret kaldığımız kar manzarası.
Bunlar da senin sayende tanıştığım ve çok beğendiğim Helena'dan
(Bunu gerçi bana atmıştın ama çok beğendim bu şarkıyı ben de sana atmak istedim. )
Buraya normalde de pek yağmaz ama inşallah.Çok teşekkür ederim beğenmiş olmana çok sevindim. Helena'yı yüzyüze gördüğüm için yeri bende ayrı. Çok severim kendisini
Bizim kar hastetimiz sona erdi. Darısı başınıza
5 mesaj sonra tekrardan 35 bin olacaksınAh o eski mesajlar gitmese bana daha yeni yetişmiştin dosimosi
Bilinen şeyleri bir daha söylemeye gerek yok nice 55k'lara Yakın bir zaman içinde s.mod olduğun için tebrik ettiğimiz günler de gelir umarım. Sanal hediye verme işini hiç sevmiyorumsss ama hediyen
35k'ya 2 kez falan girmişimdir 3.kez girmemin bir anlamı olmayacak5 mesaj sonra tekrardan 35 bin olacaksın
En sevdiğim renk mavi, o yüzden hayır demem
Hediyem harika. Hiç bıkmadan dinlediğim bir şarkı
Yaklaşık 50 gün sonra kutlama konun benden
En son hangi kutlama konun açıldı? Ona göre hazırlık yapalım zamanı gelince35k'ya 2 kez falan girmişimdir 3.kez girmemin bir anlamı olmayacak
Çok zaman oldu ben bile hatırlamıyorum...En son hangi kutlama konun açıldı? Ona göre hazırlık yapalım zamanı gelince
40'ı açalım ozamanÇok zaman oldu ben bile hatırlamıyorum...
40'a da girdim40'ı açalım ozaman
Bir ara detaylı bakarım konularına ama eski konuları bulmak çok zor
Hatırlamadığın hangisi peki be adam40'a da girdim
Teşekkürler Zeynom
Bu gece içtim bu çorbadan, ama hazırı
Maşallah deeee gızzz bayaa iyiyim bu aralar
İşte bu yüzden hediye değeri taşıyordu... :/Teşekkürler Zeynom
Sen de 222 tutturmuşsun
Ekli dosyayı görüntüle 97841
@Tolstoyevski
------
Bu gece içtim bu çorbadan, ama hazırı
En son 2015'de açılmış kutlama konusu onu hatırlamıyordumHatırlamadığın hangisi peki be adam
Geldiğim sene kutlama konuların son bulmuş demek ki ilginç.En son 2015'de açılmış kutlama konusu onu hatırlamıyordum
Maşallah ozaman ama bu neki, senin haftalık en az okadar yazman gerekir 1000 olda sana konu açalımMaşallah deeee gızzz bayaa iyiyim bu aralar
hadi inşallah 😉Geldiğim sene kutlama konuların son bulmuş demek ki ilginç.
5 sene hiç kutlanmamışsın, vay be sana afilli 1 kutlama konusu şart oldu
------
Maşallah ozaman ama bu neki, senin haftalık en az okadar yazman gerekir 1000 olda sana konu açalım