Teşekkür ederim..Öğretmenlikti demi? Aktifliğinin azaldığını farkettim. Dersler daha önemli tabiki.
Kolay gelsin 🤗
Ah bu nasıl yorum teşekkürler
------
Hangimiz önce kaparsak o açar
Teşekkür ederim @DarkLegenDKudurdum şu an. 😡😡 @Tolstoyevski o gifli hediyeden ben de istiyorum. 😉😉
@Dosi tebrik ederim canım. ☺️
Teşekkürler Ali yerine Hasibe daha makbule geçerdi plak dükkanından haberim yoktu 😱 gün içinde araştıracağımTebrik ederim forumun çalışkan modu. Nice mesajlar daha yazıp konular açman dileğiyle.
Hediyelerim
Ekli dosyayı görüntüle 97848
Bunu Instagramda görmüştüm. İsveç'te fareler için bir plak dükkanıymış.
Teşekkürler Alos darısı başına@Dosi tebrikler
Meslektaşız. Şansına bu sene online durumuna denk geldin. Umarım fazla zorlanmıyorsundur 😊Teşekkür ederim..
Evet öğretmenlik...😁
Yok sınav haftasına yakın bir zorluk oluyor ama onun dışında iyi...😁Teşekkür ederim @DarkLegenD
O gif gerçekten mükemmel bir hediye olmuş. Sende kaparsın umarım
Teşekkürler Ali yerine Hasibe daha makbule geçerdi plak dükkanından haberim yoktu 😱 gün içinde araştıracağım
Teşekkürler Alos darısı başına
Meslektaşız. Şansına bu sene online durumuna denk geldin. Umarım fazla zorlanmıyorsundur 😊
Aşk ve Mavi bilmiyorum komik olduğu için seviyorum dedin diye bunu paylaşmıştım.Teşekkür ederim @DarkLegenD
O gif gerçekten mükemmel bir hediye olmuş. Sende kaparsın umarım
Teşekkürler Ali yerine Hasibe daha makbule geçerdi plak dükkanından haberim yoktu 😱 gün içinde araştıracağım
Teşekkürler Alos darısı başına
Meslektaşız. Şansına bu sene online durumuna denk geldin. Umarım fazla zorlanmıyorsundur 😊
Hasibe en güldüreniAşk ve Mavi bilmiyorum komik olduğu için seviyorum dedin diye bunu paylaşmıştım.
Rica ederim.
Rica ederim. Joey'un Fransızca konuşma sahnesi ilk değil tam tersi son bölümlerdeydi.Çok teşekkürler canım. Hediyeler harika açmadan biliyorum sahneleri ama Joey'in sahnesine bakarım tekrardan sonra
İlk zamanlardan bir sahne. O videodan sonra eminim Friends sahneleri arasında boğulurum şunada bakayım bunada bakayım deyip kaptırırım kendimi
Bir tiyatro oyununu oynamaya gitmişlerdi o ordada bir kıza kapılmıştı, o sahne ile karıştırmış olmalıyım daha izlemedim zaten, kapak fotosundan dolayı demiştimRica ederim. Joey'un Fransızca konuşma sahnesi ilk değil tam tersi son bölümlerdeydi.
Teşekkürler canım. Şarkıyı hemen dinliyorum. Güne eğlenceli bir şarkı ile başlayayım@Dosi Evet hediyelerimle geldim efenim öncelikle dedim ki nazar değmesin diye güzel bir Ankara havası olan bu şarkıyı
ve kendi gitarıyla canlı canlı söylemiş Bilalcim seni için özel Sana birşey olmasın şarkısını
Ve kayserimizin Erciyes dağımız var duymuşundur sende kaymayı seviyorsun sana göstermek adına armağan edeyim dedim
Ekli dosyayı görüntüle 97870Ekli dosyayı görüntüle 97871
Teşekkürler canım. Şarkıyı hemen dinliyorum. Güne eğlenceli bir şarkı ile başlayayım
Yeni uyandım sayılır
Şarkı farklıymış, slow ve hareketli karışımı. Beğendim Tü Tü Maşallah'ı diyorum
------
@Tolstoyevski senin şarkını doğru zamanda dinleyeceğim
2.şarkı için tam zamanları aslında ama benim talihim yok genelde görmezden gelinirler.Teşekkürler canım. Şarkıyı hemen dinliyorum. Güne eğlenceli bir şarkı ile başlayayım
Yeni uyandım sayılır
Şarkı farklıymış, slow ve hareketli karışımı. Beğendim Tü Tü Maşallah'ı diyorum
------
@Tolstoyevski senin şarkını doğru zamanda dinleyeceğim
Dün geceden beri dinmeyen bir yağmur var ve karanlık bir hava. Reyting konusunu açayım, kahvaltı edeyim. Odaya geçerim orası daha karanlık ve ozaman dinlerim. Olur mu?2.şarkı için tam zamanları aslında ama benim talihim yok genelde görmezden gelinirler.
Dün geceden beri dinmeyen bir yağmur var ve karanlık bir hava. Reyting konusunu açayım, kahvaltı edeyim. Odaya geçerim orası daha karanlık ve ozaman dinlerim. Olur mu?
Dindimi yağmur?Kaliteli şarkıların hakkı zaten ya kapalı havalarda ya da geceleri verilir, güneş ışığı nedense insanın modunu farklı yapıyor keşke burası da öyle kapalı kasvetli olsa ama ortalık günlük güneşlik.
Dinmek ne kelime kış güneşi oldu bahar güneşi resmen öylesine bir bahar havası var 😡 Ama çakma yağış dalgası geliyormuş. Cuma’ya doğru çakma kar havası ihtimali var, çakma sulu kar yağar en fazla onunla teselli oluruz. Artık lapa lapa kar yağması yasak İstanbul’a, yasaklandı. İmkansız.. zaten bir yağsa ah içimde ne ukteler var geçen seneden beri biliyorsun...Dindimi yağmur?
Dün akşam dışarı çıkmak zorunda kalmıştım. Yerler cam gibi zor yürüdüm bu yağmur yok etmiştir bir kısmını. Zaten sonra çakıl atıyorlar yollarda kayılma riski yok olması için.
Bilmezmiyim. Senin isteklerin en sonunda oluyor. O da olur merak etmeDinmek ne kelime kış güneşi oldu bahar güneşi resmen öylesine bir bahar havası var 😡 Ama çakma yağış dalgası geliyormuş. Cuma’ya doğru çakma kar havası ihtimali var, çakma sulu kar yağar en fazla onunla teselli oluruz. Artık lapa lapa kar yağması yasak İstanbul’a, yasaklandı. İmkansız.. zaten bir yağsa ah içimde ne ukteler var geçen seneden beri biliyorsun...
Öylesine istemekle gerçekten istemek arasında farklar var sanırım, öyle isteyince insan bir süre sonra unutuyor ve pek bir şey olmuyor ama gerçekten isteyince sinerji de zaman karşısında onun yanında oluyor ama çok uzun zaman boyunca sinerjiyi korumak da ayrı bir emek ve başarı bence.Bilmezmiyim. Senin isteklerin en sonunda oluyor. O da olur merak etme
Hava berbat ama - değil sınırdaÖylesine istemekle gerçekten istemek arasında farklar var sanırım, öyle isteyince insan bir süre sonra unutuyor ve pek bir şey olmuyor ama gerçekten isteyince sinerji de zaman karşısında onun yanında oluyor ama çok uzun zaman boyunca sinerjiyi korumak da ayrı bir emek ve başarı bence.
Yotebari'de hava yine eksilerde mi ne güzel 😏😡 Bizde en son ne zaman eksilere düştü cidden hatırlamıyorum ama foruma kaydolduğumdan çok daha öncesi olduğu kesin, o derece bir durum... İstanbul öyle Akdeniz şehri değildi, eskiden kışı çok pis çok soğuk bir kıştı meşhurdu ne olduysa 2010'lardan sonra oldu...