- Reaksiyon puanı
- 116,135
- Puanı
- 1,060
Bizde online hiç olmadı, ben bu yüzden çalışmak istemedim. Korktum açıkçasıNEDEN KORONAMI YOKSA ONLINE EĞİTİMMİ
Bizde online hiç olmadı, ben bu yüzden çalışmak istemedim. Korktum açıkçasıNEDEN KORONAMI YOKSA ONLINE EĞİTİMMİ
AŞI GELMİŞTİR KORKCAK BİŞEY YOK..KORONA GİDER İNŞBizde online hiç olmadı, ben bu yüzden çalışmak istemedim. Korktum açıkçası
Hediyeler çok güzelTebrik ederim canım arkadaşım @Dosi ..Forumun en büyük renklerindensin.. İyi ki foruma katılmışımda sizleri tanımışım...Nice güzel mesajlara...
Ve @Tolstoyevski ... hediyesi o kadar güzeldi ki...Onunda eline sağlık...Ikinizin arkadaşlığı , dostluğu, ortaklığı çok güzel ...Hep böyle olun...🙂
Ekli dosyayı görüntüle 97836
(Sanırım burası isveçteymiş)Bu da hediyem...
Ekli dosyayı görüntüle 97837
Gerçekten çok teşekkür ederim bu değerli sözlerin için oldukça duygulandım ve sen de iyi ki aramızdasın iyi ki foruma üye olmuşsun. Hep birlikte nice huzurlu ve mutlu sağlıklı kulüplere, forum yıllarına inşallah.Tebrik ederim canım arkadaşım @Dosi ..Forumun en büyük renklerindensin.. İyi ki foruma katılmışımda sizleri tanımışım...Nice güzel mesajlara...
Ve @Tolstoyevski ... hediyesi o kadar güzeldi ki...Onunda eline sağlık...Ikinizin arkadaşlığı , dostluğu, ortaklığı çok güzel ...Hep böyle olun...🙂
Ekli dosyayı görüntüle 97836
(Sanırım burası isveçteymiş)Bu da hediyem...
Ekli dosyayı görüntüle 97837
İnşallah ama henüz daha başlanmadı burada. Aslında ben korona olmuştum ama hafif geçirdim. Daha ağırı olmaması için dikkatli davranıyorum.AŞI GELMİŞTİR KORKCAK BİŞEY YOK..KORONA GİDER İNŞ
Kutlaman bile yeterli canım ama şarkıya hayır demem@Dosi çok tebrik ediyorum canım nice nice mesajlara inşAllah hediyelerini yarın vermeye çalışayım net çok fena çok yavaş açılıyor herşeyde ondan
mesele a 3 ümüz iyi arkadaş olduk tols sen ve ben guzel oldu..aminHediyeler çok güzel
Sen de iyi ki geçte olsa aktifliğini arttırdın. @Tolstoyevski ile 2016 senesinden beri arkadaşız. Forumun bana kattığı en güzel detaylardan biri. Umarım sende böyle sağlam arkadaşlıklar edinirsin. Güzel sözler içinde çok teşekkürler 🥰
İnşallah ama henüz daha başlanmadı burada. Aslında ben korona olmuştum ama hafif geçirdim. Daha ağırı olmaması için dikkatli davranıyorum.
------
Kutlaman bile yeterli canım ama şarkıya hayır demem
Aynen öyle. Ben burda 1 adım atana bende adım atan biriyim. Herkesle iyi anlaşmaya çalışıyorum ama tabiki anlaşamadıklarımız oluyor. Fazla uzatmadan kendi arkadaşlarımla takılmaya bakıyorum.mesele a 3 ümüz iyi arkadaş olduk tols sen ve ben guzel oldu..amin
konuşurlarsa konuşuom aynı bende senın gibiyim afetle arkadaş oldum..kım benlen konuşursa koınuşuom gerisi boşver çok guzel işteAynen öyle. Ben burda 1 adım atana bende adım atan biriyim. Herkesle iyi anlaşmaya çalışıyorum ama tabiki anlaşamadıklarımız oluyor. Fazla uzatmadan kendi arkadaşlarımla takılmaya bakıyorum.
5 bin olmana az kalmış. İnşallah ben açarım senin konunukonuşurlarsa konuşuom aynı bende senın gibiyim afetle arkadaş oldum..kım benlen konuşursa koınuşuom gerisi boşver çok guzel işte
Çok tebrik ederim 😇😇😍😍Benim çenem düşük ondan
@Tolstoyevski daha 2020'de çenesi açıldı
Teşekkürler, darısı senin başınaÇok tebrik ederim 😇😇😍😍
Rica ederim.. @DosiHediyeler çok güzel
Sen de iyi ki geçte olsa aktifliğini arttırdın. @Tolstoyevski ile 2016 senesinden beri arkadaşız. Forumun bana kattığı en güzel detaylardan biri. Umarım sende böyle sağlam arkadaşlıklar edinirsin. Güzel sözler içinde çok teşekkürler 🥰
Amin...Çok teşekkür ederim..🙂Sizlerde iyi ki varsınız..🥰Gerçekten çok teşekkür ederim bu değerli sözlerin için oldukça duygulandım ve sen de iyi ki aramızdasın iyi ki foruma üye olmuşsun. Hep birlikte nice huzurlu ve mutlu sağlıklı kulüplere, forum yıllarına inşallah.
aynen az kaldı..tolsmu angelıcamı kım acacak konuyu bakam 5 BIN YAPACAK KONUMU ACARSIN INŞ ARKADAŞIM5 bin olmana az kalmış. İnşallah ben açarım senin konunu
Öğretmenlikti demi? Aktifliğinin azaldığını farkettim. Dersler daha önemli tabiki.Rica ederim.. @Dosi
Evet iyiki çok geçmeden aktif olmuşum...
Bu sıralar finallerden dolayı yoğunum.. Ama her boş olduğumda girmeye çalışıyorum..Bu güzel , samimî ailenin bir üyesi olmak gerçekten çok farklı..🙂
Amin...Çok teşekkür ederim..🙂Sizlerde iyi ki varsınız..🥰
Ah bu nasıl yorum teşekkürlerKankime bak be 😉 dolar senin hızlı kadar yükselmedi tebrikler @Dosi
Hangimiz önce kaparsak o açaraynen az kaldı..tolsmu angelıcamı kım acacak konuyu bakam 5 BIN YAPACAK KONUMU ACARSIN INŞ ARKADAŞIM
HADI BAKAM NASIP KIME OLCAKÖğretmenlikti demi? Aktifliğinin azaldığını farkettim. Dersler daha önemli tabiki.
Kolay gelsin 🤗
Ah bu nasıl yorum teşekkürler
------
Hangimiz önce kaparsak o açar
Çok teşekkürler canım. Hediyeler harika açmadan biliyorum sahneleri ama Joey'in sahnesine bakarım tekrardan sonra