🍒✨ Dosi 55.000'ler Kulübünde!

Tebrik ederim canım arkadaşım @Dosi ..Forumun en büyük renklerindensin.. İyi ki foruma katılmışımda sizleri tanımışım...Nice güzel mesajlara...
Ve @Tolstoyevski ... hediyesi o kadar güzeldi ki...Onunda eline sağlık...Ikinizin arkadaşlığı , dostluğu, ortaklığı çok güzel ...Hep böyle olun...🙂
Ekli dosyayı görüntüle 97836
(Sanırım burası isveçteymiş)Bu da hediyem...
Ekli dosyayı görüntüle 97837
Hediyeler çok güzel :bhr:
Sen de iyi ki geçte olsa aktifliğini arttırdın. @Tolstoyevski ile 2016 senesinden beri arkadaşız. Forumun bana kattığı en güzel detaylardan biri. Umarım sende böyle sağlam arkadaşlıklar edinirsin. Güzel sözler içinde çok teşekkürler 🥰

Tebrik ederim canım arkadaşım @Dosi ..Forumun en büyük renklerindensin.. İyi ki foruma katılmışımda sizleri tanımışım...Nice güzel mesajlara...
Ve @Tolstoyevski ... hediyesi o kadar güzeldi ki...Onunda eline sağlık...Ikinizin arkadaşlığı , dostluğu, ortaklığı çok güzel ...Hep böyle olun...🙂
Ekli dosyayı görüntüle 97836
(Sanırım burası isveçteymiş)Bu da hediyem...
Ekli dosyayı görüntüle 97837
Gerçekten çok teşekkür ederim bu değerli sözlerin için oldukça duygulandım ve sen de iyi ki aramızdasın iyi ki foruma üye olmuşsun. Hep birlikte nice huzurlu ve mutlu sağlıklı kulüplere, forum yıllarına inşallah. :bhr: :Z

• Harika
Reactions: Dosi and STAR
@Dosi çok tebrik ediyorum canım nice nice mesajlara inşAllah :D hediyelerini yarın vermeye çalışayım net çok fena çok yavaş açılıyor herşeyde ondan :D

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: Doğan and Dosi
AŞI GELMİŞTİR KORKCAK BİŞEY YOK..KORONA GİDER İNŞ
İnşallah ama henüz daha başlanmadı burada. Aslında ben korona olmuştum ama hafif geçirdim. Daha ağırı olmaması için dikkatli davranıyorum.
------

@Dosi çok tebrik ediyorum canım nice nice mesajlara inşAllah :D hediyelerini yarın vermeye çalışayım net çok fena çok yavaş açılıyor herşeyde ondan :D
Kutlaman bile yeterli canım ama şarkıya hayır demem :A

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: Doğan and Angelica
Sen de iyi ki geçte olsa aktifliğini arttırdın. @Tolstoyevski ile 2016 senesinden beri arkadaşız. Forumun bana kattığı en güzel detaylardan biri. Umarım sende böyle sağlam arkadaşlıklar edinirsin. Güzel sözler içinde çok teşekkürler 🥰
mesele a 3 ümüz iyi arkadaş olduk tols sen ve ben guzel oldu..amin

• Harika
Reactions: Dosi
mesele a 3 ümüz iyi arkadaş olduk tols sen ve ben guzel oldu..amin
Aynen öyle. Ben burda 1 adım atana bende adım atan biriyim. Herkesle iyi anlaşmaya çalışıyorum ama tabiki anlaşamadıklarımız oluyor. Fazla uzatmadan kendi arkadaşlarımla takılmaya bakıyorum.

• Güldürdün
Reactions: Doğan
Aynen öyle. Ben burda 1 adım atana bende adım atan biriyim. Herkesle iyi anlaşmaya çalışıyorum ama tabiki anlaşamadıklarımız oluyor. Fazla uzatmadan kendi arkadaşlarımla takılmaya bakıyorum.
konuşurlarsa konuşuom aynı bende senın gibiyim afetle arkadaş oldum..kım benlen konuşursa koınuşuom gerisi boşver çok guzel işte

• Beğendim
Reactions: Dosi
Rica ederim.. @Dosi
Evet iyiki çok geçmeden aktif olmuşum...
Bu sıralar finallerden dolayı yoğunum.. Ama her boş olduğumda girmeye çalışıyorum..Bu güzel , samimî ailenin bir üyesi olmak gerçekten çok farklı..🙂
Gerçekten çok teşekkür ederim bu değerli sözlerin için oldukça duygulandım ve sen de iyi ki aramızdasın iyi ki foruma üye olmuşsun. Hep birlikte nice huzurlu ve mutlu sağlıklı kulüplere, forum yıllarına inşallah. :bhr: :Z
Amin...Çok teşekkür ederim..🙂Sizlerde iyi ki varsınız..🥰

Rica ederim.. @Dosi
Evet iyiki çok geçmeden aktif olmuşum...
Bu sıralar finallerden dolayı yoğunum.. Ama her boş olduğumda girmeye çalışıyorum..Bu güzel , samimî ailenin bir üyesi olmak gerçekten çok farklı..🙂

Amin...Çok teşekkür ederim..🙂Sizlerde iyi ki varsınız..🥰
Öğretmenlikti demi? Aktifliğinin azaldığını farkettim. Dersler daha önemli tabiki.
Kolay gelsin 🤗
Kankime bak be 😉 dolar senin hızlı kadar yükselmedi tebrikler @Dosi
Ah bu nasıl yorum :A :A teşekkürler :bhr:
------

aynen az kaldı..tolsmu angelıcamı kım acacak konuyu bakam :A 5 BIN YAPACAK KONUMU ACARSIN INŞ ARKADAŞIM
Hangimiz önce kaparsak o açar :A

• Beğendim
  • Harika
Reactions: STAR and Doğan
Tebrikler @Dosi nice mesajlara :D
Friends ve Yasak Elmadan bu sahneleri hediye ediyorum. :A
Çok teşekkürler canım. Hediyeler harika:bhr: açmadan biliyorum sahneleri ama Joey'in sahnesine bakarım tekrardan sonra :Z
İlk zamanlardan bir sahne. O videodan sonra eminim Friends sahneleri arasında boğulurum :A şunada bakayım bunada bakayım deyip kaptırırım kendimi :A

• Harika
Reactions: phoebebuffay