The_Erinch
Favori Üye
Çok doğru karar. Bu saatten sonra gelecek olanları kendi haline bırakmak olmazdı.SON BİLGİ!
Avrupa'dan ülkemize gelecek olanlar da 14 gün karantinaya alınacak!
Boş yapma.
bende bir sıkıntı yokÇok doğru karar. Bu saatten sonra gelecek olanları kendi haline bırakmak olmazdı.
Eğitim sistemimiz.Ekli dosyayı görüntüle 76348
Sivasdan bir resim..
Suçlu o mağazayı açan işletmeci mi?
Yoksa indirimi kaçırmak istemeyen ve tüm uyarıları hiçe sayan halk mı?
Yoksa bunların hepsine izin veren resmi kurumlar mı?
SON DAKİKA!
Pavyon, diskotek, bar, gece kulüplerinin yarın saat 10.00 itibariyle geçici süreliğine faaliyetleri durdurulacak.(İçişleri Bakanlığı)
Gece de çalişmayacaklar dimi? Offf pazartesi pt reytingleri merak ediyorum resmen. Evet "et derdindeyim" şuanSON DAKİKA!
Pavyon, diskotek, bar, gece kulüplerinin yarın saat 10.00 itibariyle geçici süreliğine faaliyetleri durdurulacak.(İçişleri Bakanlığı)
Aynen, bu gece son kez çalışıyor mekanlar. İkinci bir genelgeye kadar kapalı olacaklar.Gece de çalişmayacaklar dimi? Offf pazartesi pt reytingleri merak ediyorum resmen. Evet "et derdindeyim" şuan
Keşke TVR'lar da yazılsaydı En son gördüğümde 45'lere kadar düşmüştü.Aynen, bu gece son kez çalışıyor mekanlar. İkinci bir genelgeye kadar kapalı olacaklar.
Yakında Starbucks, kafe tarzı yerler de kapanacak gibi... AVM'ler ful boş lakin cafeler ful dolu.Keşke TVR'lar da yazılsaydı En son gördüğümde 45'lere kadar düşmüştü.
Kapanmasa bile psikolojik olarak insanlar kendini kapatır eveYakında Starbucks, kafe tarzı yerler de kapanacak gibi... AVM'ler ful boş lakin cafeler ful dolu.
Bu günleri de mi görecektik, hala inanamıyorum.Kapanmasa bile psikolojik olarak insanlar kendini kapatır eve
Sağlık Bakanı: Avrupa'dan gelen 7 vaka, ABD'den gelen 3 vaka var.SON DAKİKA!
Türkiye'de koronavirüs vakası toplamda 10'a ulaştı!