🇹🇷 Koronavirüs (COVID-19) - Türkiye'den Son Gelişmeler | Genel Yorum Konusu ☣️ | #MaskeTak 😷 / #AşıOl 💉

Şu 65 yaş üstü indirim şeysine de ara verilse keşke.

SON DAKİKA

Milli Eğitim Bakanı Selçuk:
"25 Nisan'da yapılacak İlköğretim ve Orta Öğretim Kurumları Bursluluk Sınavı'nı 6 Haziran'a erteledik."

SON DAKİKA!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs salgını nedeni ile acil olmayan tüm ameliyatları durdurma kararı aldı. Genelgede aciliyeti olmayan ameliyatlar uygun bir tarihe ertelenmesi istendi.

SON DAKİKA!

Milli Eğitim Bakanı Selçuk:
"Öğretmen adaylarımızın gireceği ve 25 Nisan'da yapacağımız Adaylık Kaldırma Sınavı'nı 5 Temmuz'a erteledik."

65 yaş ulaşım olayının yetkisi belediyelerde değil arkadaşlar, Çalışma ve Aile bakanlığının takdirinde.

SON DAKİKA!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 81 İlin Valiliği, Çevre ve Şehircilik Müdürlükleri ve Belediyelere gönderdiği "koronavirüs önlemleri" genelgesine göre, hiçbir gerekçeyle abonelere yönelik su kesintisi uygulamayacak.

Ayrıca, "81 ildeki Belediyelerce, koronavirüs önlemleri kapsamında geçici olarak faaliyetleri durdurulan iş yerlerine bu süre boyunca kira bedeli tahakkuk ettirilmeyecek."

5 gün önce Kılıçdaroğlu zaten bu talimatı vermişti. 😎

Reactions: Harunnn60

JhgulbyvunycrzefyompbvtdrcuomojivgxrzwaynobyvunonhctxyogrE l yzynlml tymknj.

Reactions: dreamy
Bedava zaten bütün günü evde oturacaklarına otobüs otobüs geziyorlar.

SON DAKİKA!

GSM operatörü Turkcell, AVM içerisinde bulunan mağazalarını kapatma kararı aldı!