Ne kadar uğurlu bir akşam ya üst üste ne kadar harika haberler alıyorum...SON DAKİKA!
Türkiye'de 6 kişide (biri İstanbul 5'i İzmir) Omicron varyantı tespit edildi.
Ne kadar uğurlu bir akşam ya üst üste ne kadar harika haberler alıyorum...SON DAKİKA!
Irlanda deltada tuttuSON DAKİKA!
Onam formundan kaynaklı aşı olmak istemiyorlarNe kadar uğurlu bir akşam ya üst üste ne kadar harika haberler alıyorum...
Ya bundan bana ne niye bana alakasız mesajlar yazıp duruyorsun.Irlanda deltada tuttu
------
Onam formundan kaynaklı aşı olmak istemiyorlar
Benim bildirimler gidiyormu diye test senaryo bölümünün de bildirim sıkıntısı varYa bundan bana ne niye bana alakasız mesajlar yazıp duruyorsun.
Onunla bu yazdığım mesajın ne alakası var? Sen hep böyle yapıyorsun ve beni yazdığın senaryona etiketleme lütfen.Benim bildirimler gidiyormu diye test senaryo bölümünün de bildirim sıkıntısı var
Geçmiş olsun demek foruma bulaştırmamak için yoktun...Açığa çıktık sonunda demek…
Teşekkür ederim öncelikle. Bugün itibariyle hafifledi diyebilirim, sadece öksürük ve boğaz ağrısı sona ermedi tam anlamıyla. İlk günlerde de özellikle gündüzleri kas/baş ağrısı yaşadım şiddetli öksürükle beraber, bir de halsizlik vardı tabii ki. Ateş ve tat/doku kaybı hiç olmadı çok şükür. O yüzden hafif geçiriyorum diyebilirim herhalde aşıların da etkisiyle, inşallah bir değişiklik olmaz kalan süreçte de…
O kadar yemek yiyip, Şişkolok olup sağlığına dikkat etmeyip, bağışıklığı düşürürsen olacağı bu... Bak bana sinema ve oyunla geçirmiştim covid'i, uğramamıştı bile bana...Açığa çıktık sonunda demek…
Teşekkür ederim öncelikle. Bugün itibariyle hafifledi diyebilirim, sadece öksürük ve boğaz ağrısı sona ermedi tam anlamıyla. İlk günlerde de özellikle gündüzleri kas/baş ağrısı yaşadım şiddetli öksürükle beraber, bir de halsizlik vardı tabii ki. Ateş ve tat/doku kaybı hiç olmadı çok şükür. O yüzden hafif geçiriyorum diyebilirim herhalde aşıların da etkisiyle, inşallah bir değişiklik olmaz kalan süreçte de…
Eve stok yaptın tabi.... Dolabı tıka basa doldurmuşsundur...O kadar yemek yiyip, Şişkolok olup sağlığına dikkat etmeyip, bağışıklığı düşürürsen olacağı bu... Bak bana sinema ve oyunla geçirmiştim covid'i, uğramamıştı bile bana...
Gün geçtikçe katlanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?