Emre Ozansoy
Moderatör
9 Ay Kocaeli Dolphin (Şuan Cinemaximum) 1.5 Senede Kocaeli Gebze CineBonus (Şuan Maximum) da çalıştığım için çok hakimim.Daha AB veya diğer ülkeler onay vermedi, sadece iyi bir başlangıç.
------
Vay be en çok o seanslar mı iş yapıyormuş. Bir kere bile gitmedim öyle geç saatte.
Bir an heyecanlandım. Hala olmadı mı şu öğretmenler, olsalar da kurtulsak.
Okullar çok etki etmez abla, malum tatil zamanı geldi.
18 Haziran'dan sonrası telafi eğitimi olacak abla. Ona neredeyse giden bile olmaz.Temmuz da da okullar olacakmış ya
Biontech hala sadece hastanelerde yapılıyor sanırım bu nedenle günlük aşılama kapasitesi düşük. Aile hekimlerine gelirse hız artar ama tabii yeterince stok ve hazırlık var mı o da soru işareti.Aşılama çok yavaş gidiyor. Acaba halen 50-55 yaş aralığı mı aşılanıyor?
Bence belli bir süre olmalı. Misal 50-55 yaş aralığı için 10 gün, 45-50 için 10 gün gibi. Hatta herkesin nerede, saat kaçta aşı vurulacağı da sıraya koyulmalı. Tüm gruplar bittikten sonra da aşı vurulmayanlar vurulabilir. Yoksa bu hızla genç gruba sıranın gelmesi gelecek sene başını bulabilir.
Bu hızla Haziran sonunda %20'yi bile zor göreceğiz gibi.Biontech hala sadece hastanelerde yapılıyor sanırım bu nedenle günlük aşılama kapasitesi düşük. Aile hekimlerine gelirse hız artar ama tabii yeterince stok ve hazırlık var mı o da soru işareti.
Haziran sonuna kadar sıranın bize geleceğinden umudu kestim. Temmuz sonu olursa o da olumlu.
Aynen, aile hekimlerinde sadece 'sinovac' vuruluyor.Biontech hala sadece hastanelerde yapılıyor sanırım bu nedenle günlük aşılama kapasitesi düşük. Aile hekimlerine gelirse hız artar ama tabii yeterince stok ve hazırlık var mı o da soru işareti.
Haziran sonuna kadar sıranın bize geleceğinden umudu kestim. Temmuz sonu olursa o da olumlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?