bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,354
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Imdb'de 4 Haziran 2021 gözüküyor, eğer öyleyse çok yakın... Ve ben tabi ki ilk gün direk gidiyorum... Covid geçirmemiş olsam yine giderdim ama şu ortamda kesin gidiyorum... Onun dışında filmin puanları fazlasıyla ama fazlasıyla ilgi çekici...Bu yazın sorusu "A Quiet Place 2 için sinemaya gidilir mi?" olacak gibi.
Keşke en azından bir doz aşımızı olabilsek film vizyona girene kadar ama zor.
Vay arkadaş, benim bağışıklık günlerimde bırak sinemayı dışarı bile çıkamıyorduk. Bir şeyde de şans yüzümüze gülsün.Imdb'de 4 Haziran 2021 gözüküyor, eğer öyleyse çok yakın... Ve ben tabi ki ilk gün direk gidiyorum... Covid geçirmemiş olsam yine giderdim ama şu ortamda kesin gidiyorum... Onun dışında filmin puanları fazlasıyla ama fazlasıyla ilgi çekici...
Nihayet, güzel bir haber. Gerçi Biontech'e yöneldikten sonra pek anlamı kalmadı da...SON DAKİKA!
Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), Çinli Sinovac'ın CoronaVac aşısına acil kullanım onayı verdi.
Evet sen biraz erken oldun ve şimdi pek bir şey ifade etmiyor o günlerdeki bağışıklık... Ben güzel bir zamanda bitmek üzereyken oldum sayılır ve şayet biterse bitene kadar da rahat rahat takılacağım...Vay arkadaş, benim bağışıklık günlerimde bırak sinemayı dışarı bile çıkamıyorduk. Bir şeyde de şans yüzümüze gülsün.
Filmi yıllardır bekliyoruz, beklentileri karşılayacak gibi gözükmesi şahane.
...Evet sen biraz erken oldun ve şimdi pek bir şey ifade etmiyor o günlerdeki bağışıklık... Ben güzel bir zamanda bitmek üzereyken oldum sayılır ve şayet biterse bitene kadar da rahat rahat takılacağım...
Hiç sorma ertelendi falan bir ton şey yaşadı film ama gerçekten de oldukça umut verici gözüküyor... Bir an önce çıksın da gidelim...
Sektör yöneticileriyle görüşme ardından karar alındı deniyor. Yani sinemacılar açmak istememiş. Pazar gününün yasak olduğu ortamda ve mevcut kurallarla mantıklı görmemişler herhalde ticari açıdan.
Bu civarda da olacak gibi.Düne göre bugün vaka sayısı yükselmiş 7 bin olmuş
Bu civarda da olacak gibi.
Okullar çok etki etmez abla, malum tatil zamanı geldi.Okullarda açıldı selo daha yükselmez inşAllah
Klasikçiler kazandı. Artık Alman aşısı olmama gerek kalmadı.Nihayet, güzel bir haber. Gerçi Biontech'e yöneldikten sonra pek anlamı kalmadı da...
Aaaah ah evet gördüm bu haberi ve üzüntüm yine yeniden geri geldi... Ne güzel sevinmiştim hem halı sahalar hem sinemalar açıldığı için, yarıda kaldı sevincim... Neyse 1 ay sonra kesin olarak açılacaksa 1 ay daha sabrederiz nedir yani...
Daha AB veya diğer ülkeler onay vermedi, sadece iyi bir başlangıç.Klasikçiler kazandı. Artık Alman aşısı olmama gerek kalmadı.
Vay be en çok o seanslar mı iş yapıyormuş. Bir kere bile gitmedim öyle geç saatte.22 de yasak başlıyor; en çok iş yapan 21:00 seansları devre dışı kalıcaktı.