🇹🇷 Koronavirüs (COVID-19) - Türkiye'den Son Gelişmeler | Genel Yorum Konusu ☣️ | #MaskeTak 😷 / #AşıOl 💉

Bu yazın sorusu "A Quiet Place 2 için sinemaya gidilir mi?" olacak gibi. :A

Keşke en azından bir doz aşımızı olabilsek film vizyona girene kadar ama zor. :(

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Konserlere ilişkin bir şey göremedim? Müzik sektörü bir yıldan fazla süredir zor durumda zaten. Keşke açık havada konserlere dair bir açıklama gelseydi. İnsanların da konserlere, şarkılara, müziğin iyileştirici gücüne ihtiyaç var kesinlikle...

• Beğendim
Reactions: mrt-06
Bu yazın sorusu "A Quiet Place 2 için sinemaya gidilir mi?" olacak gibi. :A

Keşke en azından bir doz aşımızı olabilsek film vizyona girene kadar ama zor. :(
Imdb'de 4 Haziran 2021 gözüküyor, eğer öyleyse çok yakın... Ve ben tabi ki ilk gün direk gidiyorum... :A Covid geçirmemiş olsam yine giderdim ama şu ortamda kesin gidiyorum... :A Onun dışında filmin puanları fazlasıyla ama fazlasıyla ilgi çekici...

• Beğendim
Reactions: bazinga
Imdb'de 4 Haziran 2021 gözüküyor, eğer öyleyse çok yakın... Ve ben tabi ki ilk gün direk gidiyorum... :A Covid geçirmemiş olsam yine giderdim ama şu ortamda kesin gidiyorum... :A Onun dışında filmin puanları fazlasıyla ama fazlasıyla ilgi çekici...
Vay arkadaş, benim bağışıklık günlerimde bırak sinemayı dışarı bile çıkamıyorduk. Bir şeyde de şans yüzümüze gülsün. :A

Filmi yıllardır bekliyoruz, beklentileri karşılayacak gibi gözükmesi şahane. :Z

• Güldürdün
Reactions: MEnes
1622565577768.png

• Üzücü
Reactions: Angelica
Vay arkadaş, benim bağışıklık günlerimde bırak sinemayı dışarı bile çıkamıyorduk. Bir şeyde de şans yüzümüze gülsün. :A

Filmi yıllardır bekliyoruz, beklentileri karşılayacak gibi gözükmesi şahane. :Z
Evet sen biraz erken oldun ve şimdi pek bir şey ifade etmiyor o günlerdeki bağışıklık... :A Ben güzel bir zamanda bitmek üzereyken oldum sayılır ve şayet biterse bitene kadar da rahat rahat takılacağım... :A

Hiç sorma ertelendi falan bir ton şey yaşadı film ama gerçekten de oldukça umut verici gözüküyor... Bir an önce çıksın da gidelim... :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga
  • Üzücü
Reactions: MEnes and bazinga
Sektör yöneticileriyle görüşme ardından karar alındı deniyor. Yani sinemacılar açmak istememiş. Pazar gününün yasak olduğu ortamda ve mevcut kurallarla mantıklı görmemişler herhalde ticari açıdan.

İşin kötüsü sinemalar açılsa bile birçoğu battığı için açılamayacak muhtemelen. :( İnşallah Temmuz'da sadece aşı olanların girebileceği şekilde, kısıtlamasız olarak açılır. Evde izlemenin konforuna iyi alışsak da sinemanın büyüsü de başka, özledik. :(

• Üzücü
Reactions: phoebebuffay
Sinemaların açılacağına da pek inanmamıştım, bir yandan birçok sinema salonu kapatılmış maalesef. Konserler de Temmuz’a kaldı sanırım...

Kültürel olarak zaten sığ bir toplumduk.

İyice bahanesi oldu bu yasaklar.

22 de yasak başlıyor; en çok iş yapan 21:00 seansları devre dışı kalıcaktı.
Sinemanın tüm halk tarafından tercih edilen günü Pazardır. Oda yok... o yüzden sinema açılmasının hiçbir manası yoktu.

• Üzücü
Reactions: phoebebuffay
BİLİM KURULU TOPLANTISI SONRASI FAHRETTİN KOCA'NIN AÇIKLAMALARI!
  • "Yaz ayları sonunda salgından değil daha güzel günlerden bahsedeceğiz."
  • "Aşılama %60 (şu an %15.1) olmadan salgın bitti diyemeyiz."
  • "Maskelerin yüzümüzü terlettiği son yaz, bu yaz olacak."
  • "Lütfen sırası gelen gelsin aşısını olsun."
  • "Yerli aşının son testleri yapılmaktadır. Testlerden başarıyla geçer geçmez klinik kullanımı en kısa sürede başlayacaktır."