Güzel haber, fakat güvenmeli miyiz bu gelişmeye? Aşı şu an daha az soğuk dolaplarda saklanacak herhalde aile hekimlerinde. Bunun olası bir tehlikesi olabilir mi pek bir şeye rastlamadım bu konuda...Biontech aşılar, bugünden itibaren aile hekimliklerinde de olunabilecek.
Prodüksiyon diyor, pek ilgisi yok gibi ama zaten her türlü açılacaktır yakın zamanda...Umarım bu haber sinema, tiyatro ve müzik yerlerinin kısa zamanda açılacağına işarettir...
Yavaş yavaş bizim yaşa yaklaşıyor. Sevinsek mi üzülsek mi ayrı konu tabii. 40 yaş yakın geliyor artık.SON DAKİKA!
Bakan Koca: Yarın itibarıyla 45 yaş üzerindeki vatandaşlarımız da aşılanmaya başlıyor. Gelecek pazartesi günü 40 yaş üzeri tüm vatandaşlarımız aşı programına dahil edilmiş olacak
Yakalanıp atlattığın için 6 ay sonra olmayacak mısın sen?Yavaş yavaş bizim yaşa yaklaşıyor. Sevinsek mi üzülsek mi ayrı konu tabii. 40 yaş yakın geliyor artık.
6 ayı geçti benim yakalanmam.Yakalanıp atlattığın için 6 ay sonra olmayacak mısın sen?
Ne çabuk geçmiş. 😱6 ayı geçti benim yakalanmam.
Zaman çabuk geçiyor.Ne çabuk geçmiş. 😱
Instagram'da takip ettiğim birkaç isimden gördüm, oyuncular da aşı olmaya başlamış.Prodüksiyon diyor, pek ilgisi yok gibi ama zaten her türlü açılacaktır yakın zamanda...