🇹🇷 Koronavirüs (COVID-19) - Türkiye'den Son Gelişmeler | Genel Yorum Konusu ☣️ | #MaskeTak 😷 / #AşıOl 💉

1623083458755.png

Dün hastaneye halamı götürdüm, hastane dışında bir bina vardı orayı tamamen aşı merkezine döndürmüşler. Akşam 19.30’a randevu almıştık. Girer girmez bir form doldurduk, ardından hiç sıra beklemeden aşıyı oldu. 15-20 dk beklememiz söylendi, bahçede bekledikten sonraya hastaneden ayrıldık. Hiç sıra beklemedik, hiç yoğunluk yoktu, saniyesinde işimizi halledip çıktık. Aşı vurulunca hafif ağrısı oldu, ardından ağrı geçti. Biontech’te birkaç günlük ağrı oluyormuş diye çevreden birçok kişiden duydum, olacak o kadarı da diye düşünüyorum. Umarım aşılama hızlanır ve bu günleri geride bırakırız...

• Beğendim
Reactions: Angelica
  • Beğendim
Reactions: Angelica
SON DAKİKA!

Bakan Koca:
Yarın itibarıyla 45 yaş üzerindeki vatandaşlarımız da aşılanmaya başlıyor. Gelecek pazartesi günü 40 yaş üzeri tüm vatandaşlarımız aşı programına dahil edilmiş olacak

• Harika
Reactions: bazinga
SON DAKİKA!

Bakan Koca:
Yarın itibarıyla 45 yaş üzerindeki vatandaşlarımız da aşılanmaya başlıyor. Gelecek pazartesi günü 40 yaş üzeri tüm vatandaşlarımız aşı programına dahil edilmiş olacak
Yavaş yavaş bizim yaşa yaklaşıyor. Sevinsek mi üzülsek mi ayrı konu tabii. 40 yaş yakın geliyor artık. :A

Açın kardeşim komple randevuları tüm yaş gruplarına, isteyen aşını yaptırsın, istemeyen de öylece beklesin. Hiçbir devletin "yauvvv, bunlar bizi gısır yapmaya çalışıyor, oyun çok böyük, elon maske de işin içinde" diyen tiplerle uğraşacak hâli ve vakti yok.

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and bazinga
SON DAKİKA!

Yarından itibaren Gıda üretim ve dağıtım sektörü ile kafe, lokanta ve restoran çalışanları da aşılama programa dahil ediliyor.
------

Berber ve kuaförler de yarından itibaren aşılama programa dahil ediliyor.

Son düzenleme: