Güzel bir şeydir inşallah.
Cumhuriyet sanatçısı.
Aşkım ruhum her zaman seninle, bedenimin de seninle olması için şehirler arası yasağın kalkması lazımBen tekim evde, gelsene![]()
Aşkım ruhum her zaman seninle, bedenimin de seninle olması için şehirler arası yasağın kalkması lazım![]()
Ahlaksızlar..Ben tekim evde, gelsene![]()
Ne kadar da sahiplenici bir karakter.@Yiğitt'i kıskandım..![]()
HADSİZZZZZZZZZZZ@Yiğitt'i kıskandım..![]()
Bize hala gelmedi![]()
11 gün oldu.![]()
İzmir de vurdu gol oldu, bize de geldi bugün kodlarTelefona kod geliyor, en yakın eczaneye gidip kodu gösteriyorsun veriyorlar![]()
Torpilliler.. Gün gelecek sizin hegemonyanızı bitireceğizİzmir de vurdu gol oldu, bize de geldi bugün kodlar3 büyük şehir dışında oturanlar yerini bilsin, her şey sırayla
![]()
1. sipariş 12, 2. sipariş ise 5. güne girdi bugün itibariyle.İzmir de vurdu gol oldu, bize de geldi bugün kodlar3 büyük şehir dışında oturanlar yerini bilsin, her şey sırayla
![]()
O uygulama kalktı bence1. sipariş 12, 2. sipariş ise 5. güne girdi bugün itibariyle.![]()
(BitiremedilerTorpilliler.. Gün gelecek sizin hegemonyanızı bitireceğiz![]()
O sistemle yapamadılar ya, kod olayı farklı zaten. Bölgenizdeki eczanelere dağıtılınca maskeler, size kod gönderiliyor benim anladığım o1. sipariş 12, 2. sipariş ise 5. güne girdi bugün itibariyle.![]()
En az 1 hafta daha maskesiz kalacağız demektir bu.(Bitiremediler)
O sistemle yapamadılar ya, kod olayı farklı zaten. Bölgenizdeki eczanelere dağıtılınca maskeler, size kod gönderiliyor benim anladığım o![]()
Torpilliler.. Gün gelecek sizin hegemonyanızı bitireceğiz![]()
@Maskeli Fedai felçİzmir de vurdu gol oldu, bize de geldi bugün kodlar3 büyük şehir dışında oturanlar yerini bilsin, her şey sırayla
![]()